7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ورقه_بادمجان_گیلانی
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تست_پنیر_تخم_مرغ
#صبحانه ای کامل و عالی
نان تست،کالباس،پنیرورقه پیتزا، ۱ ق غ کره، روغن مایع
مواد سس: ۲ عدد تخم مرغ، نصف شیشه آب معدنی، ۱ فنجان شیر، جعفری خرد شده، آویشن، زیره، فلفل سیاه، نمک
نکته: آب معدنی باعث میشه روغن کمتری مصرف بشه و نیازی به بکینگ پودر نباشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سالاد_ماكاروني 🍲 😋
مواد لازم:
ماکارونی فرمی
ذرت
نخود فرنگی
خیار شور
کالباس
و مرغ ریش شده
و سس مایونز
🔸همه مواد رو باهم مخلوط کنین بزارین تو یخچال طعمش به خورد هم بره عالیه امتحان کنین
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درباره پیمانه وقاشق اندازه گیری سوال کرده بودید
تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس
آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم
شکر1پیمانه ۲۰۰گرم
روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم
شیر1پیمانه ۲۵۰گرم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کباب_بال 🍗 😋
سس کچاپ
سس مایونز
بال و کتف
فلفل قرمز
روغن زیتون
نمک
آبلیمو
پیاز
زعفران دم کرده
🔸همه مواد رو با بال و کتف مخلوط میکنیم و میزاریم چندساعتی بمونه تا مزه دار بشه. بعد به سیخ میزنیم و کباب میکنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#نکات_خانه_داری☺️
خانوما خیلیا خواسته بودن نحوه تمیز کردن ماکروفر بزارم ماکروفر من چربی نداره اصلا تمیزه چون بعد از هر بار استفاده سریع تمیز میکنم با اسکاج و مایع ظرفشویی اگه خیلی هم چرب باشه با این روش👇
برای از بین بردن بوی بد و لکه های چرب داخل فر وماکروفر یک لیوان سرکه یا نصفی از یک لیموترش را داخل یک ظرف آب قرار داده و بگذارید تا 10دقیقه درون فر یا ماکروفر بجوشد ، بخار لیمو یا سرکه باعث تبخیر لکه های چرب خواهد شد ،بعد با یک اسکاج و دستمال تمیز داخل ماکروفر را تمیز کنید.😊
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#ترفند
#نگهداری_رب_گوجه_فرنگی 🍅
وقتی قوطی کنسرو باز کردید رب گوجه فرنگی رو از اون خارج کنید و داخل شیشه تمیز دردار نگهداری کنید موقع برداشتن رب از شیشه قاشق تمیز و خشک باشه تا رب کپک نزنه این رب تا هفته دیگه کارش تمومه ولی اگه مصرف تون کمه بهتره تو قالب های کوچیک بریزید و تو فریز نگهدارید 😍
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#اوتمیل رو بهتون آموزش میدم که #صبحانه_مقوی و رژیمی است . حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.😉
مواد لازم
نصف پیمانه جودوسر پرک
نصف پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری عسل
دارچین و چند برش میوه
طرز تهیه
ابتدا شیر رو داخل قابلمه که روی حرارت گذاشتیم، میریزیم.
جو دو سر پرک رو اضافه کرده و هم میزنیم .به مقدار دلخواه دارچین میریزیم و باز هم میزنیم.بعد دو سه دقیقه که شیر ولرم میشه میبینیم که در حال غلیظ شدنم هست، حالا عسل رو اضافه می کنیم.دو سه دقیقه بعد دیگه اوتمیل کاملا غلیظ شده و آماده اس و میتونید نوش جان کنید. ازچند برش میوه و مغزها هم به دلخواه استفاده کنید.
✔برای تهیه اوتمیل از جو دو سر پرک استفاده کنین نه جوی معمولی یا پرک چون لطیف تره و زودتر آماده میشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
🔆عارفی به شاگردانش گفت:
بر سر دنیا کلاه بگذارید
پرسیدند: چگونه؟
گفت:
نان دنیا را بخورید
ولی برای آخرت کار کنید
هدایت شده از پزشک ایرانی
زندگی سخت نیست ،
زندگی تلخ نیست ،
.
زندگی همچون نتهای موسیقی بالا و پایین دارد ...
گاهی آرام و دلنواز ،
گاهی سخت و خشن ،
گاهی شاد و رقصآور ،
گاهی پر از غم ...
زندگی را باید احساس کرد ...
#مربا_انجير
شكر 700 گرم
انجير 1 كيلو
جوهر ليمو 1 ق م
برای تهیه مربای انجیر ابتدا انجیرها را خوب بشویید و بگذارید تا کامل آبش خشک شود.
كف ماهيتابه يك لايه شكر ريخته بعد انجيرهارو ميچينيم ب ترتيب دوباره يك لايه شكر و دوباره انجير چيده در ماهيتابه رو گزاشته دو ساعت استراحت ميدهيم تا انجيرها اب بندازن بعد روي اجاق شعله پخش كن گزاشته و زير اجاق را روشن كرده با حرارت ملايم ميزاريم تا مربا ب جوش بياد حدود نيم ساعت جوشانده .
پس از اینکه شیره و انجیر کمی با هم جوشیدند و به قوام لازم رسیدند جوهر ليمو راهم اضافه کرده و بعد از یک رب از روی شعله بردارید.
پس از اینکه سرد شد مربا را داخل شیشه های مربا بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنيد.
بهتر است دم انجیر ها را نگیرید تا داخل مربا له نشود و شکل مربا نیز زیباتر شود.
اگر از انجیرهای رسیده و شیرین استفاده میکنید هفتصد گرم شکر کافیست اما اگر به قدر کافی شیرین نیستند میتوانید شکر را تا یک کیلو گرم را هم افزایش دهید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧