eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
كاناپس_قارچ نان باگت ۱ عدد قارچ 250 گرم كره 50 گرم گشنيز خرد شده دوقاشق غذاخوري آرد يك قاشق غذاخوري شير يك فنجان پيازچه پنج ساقه پنير پيتزا 250 گرم نمك و فلفل به ميزان لازم پيازچه خرد شده رو با کره تفت میدیم بعد قارچهاي خردشده رو هم اضافه ميكنيم كمي كه تفت خوردن يك قاشق آرد و شير رو اضافه ميكنيم وقتي شير غليظ شد نمك و فلفلو اضافه ميكنيم و آخرگشنيز خرد شده و از رو حرارت برش ميداريم برش هاي اريب زدم رویتان باکت و يك قاشق از مايه رو روش ريختم و پهنش كردم حالا نوبت پنيرهاي كشدار پيتزاس ( مثلا موزرلاي تازه) كه روش بزارين و با دماي فر 180 كه از قبل يكم گرمش كردين طبقه وسط بزارين تا جايي كه پنير آب بشه يك دقيقه آخرهم براي طلايي شدن پنير گريل رو روشن كنين 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#خورشت خلال گوشت قرمز ریز شده 1کیلوگرم (6نفر) خلال بادام 300گرم زرشک سیاه 1پیمانه لیمو امانی 2عدد پیاز وزردچوبه و ادویه و زعفران و گلاب و دارچین و رب به میزان لازم (روغن حیوانی به دلخواه هل ساییده به دلخواه) گوشت و با پیاز رنده شده تفت میدم بعد خلالی که از چندساعت قبل خیس کردم و داخلش میریزم و آب میریزم میزارم بپزه چوب دارچین و لیمو رو میندازم رب و سرخ میکنم میریزم تو خورشت و میزارم جا بیفته نیم ساعت آخر زرشک تفت داد شده رو به خورشت اضافه میکنم مقداری زعفران و گلاب میریزم 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانام و یاد خدا🌸 میتوان بهترین روز را برای خود رقم زد...🍃 پس باعشق وایمان قلبی بگوییم🌸 "بسم الله الرحمن الرحیم " 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#سبزی پلو ماهی من از ماهی قزل‌آلا استفاده کردم . تیغش رو در آوردم و مربع مربع بریدم ، توی پودر سوخاری مخصوص ماهی ریختم و غلتوندم ( تخم مرغ نیاز نداره ) و بعد توی روغن داغ سرخ کردم ، انقدر ترد و کرانچی میشه که مشتری پر و پاقرصش میشید . . کوکو سبزی رو هم بعد اینکه درستش کردم روی تخت گذاشتم و با چاقوی تیز به سایز ماهی ها برش زدم برای قالب زدن برنج به این شکل کافیه بعد از پخت توی قالب سیلیکونی بریزیدش با پشت قاشق فشرده کنید تا شکل بگیره و آروم توی بشقاب برگردونید 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#خوشمزهای میز باقالی پلو با مرغ زعفرانی-سوپ شیر-لازانیا- دسرپاناکوتا و ژله -سالاد فصل-انواع ترشی 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
ایده تزیین : کیک مرغ 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊 ✔️(فوروارد یادتون نره)
#خانه_داری برای دوام بیشتر سبزیجات مثل خیار گوجه فلفل ها و انواع کلم و سبزی ازین کیسه های مخصوص نان و سبزی تهیه کردم و استفاده میکنم و به شدت راضی هستم.... 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
ایده تزیین سالاد زیبا برای تولد کوچولوهای دلبندتون 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#پاناکوتا شیر5 لیوان خامه صبحانه 1عدد ( یا 1.5 عدد) شکر 1 لیوان پودرژلاتین 5 ق.غ وانیل نصف قاشق چای خوری پودر کاکاعو به میزان لازم زعفران آب شده غلیظ 1ق.غ شیرو خامه و شکر و پودر ژلاتین و وانیل و قاطی میکنیم و روی گاز با شعله متوسط میزاریم هم میزنیم تا به جوش بیاد بعد خاموش میکنیم، مواد و دوقسمت میکنیم تو یکیش پودر کاکاعو میریزیم تو یکی زعفران ،، بعد به ترتیب داخل قالب میریزیم و میزاریم یخچال بسته شه بعد لایه بعدی 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍞 یه صبحونه عاشقونه 😍 ❤️ 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#تزیین_قیمه زیبا با سیب زمینی طرزدرست کردن این گلهای زیبا کلیپ پایین 👇👇👇 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
سوسیسو در طولش برش بزن ولی تهشو نبر. با خلال دندون فیکس کن.یه طرفشو که سرخ کردی برگردون و تخم مرغ بزن توش 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از اين ژله ها درست کنید 😍😍 خیلی فانتزی و خوشگله😬💪 💝 #ایده_های_همسرداری 👇 👫 @HaamsarDari 💏
شربت_بیدمشک_گلاب  بلند شید این شربت خوشمزه رو درست کنید و نوش جان کنید شربت_زعفرانی رو بابیدمشک ، گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم.من چند تکه توت_فرنگی هم داخل لیوان انداختم . با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه. . 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم کیک_زبرا👆👆👆👆 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#فیلم کیک_زبرا👆👆👆👆 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین شنبه خرداد ماه تون بخیر و شادی 🍃🌷 از خدابرایتان یک روزشیرین همراه بادنیادنیاآرامش 🍃🌷 سبدسبدخیروبرکت بغل بغل خوشبختی 🍃🌷 و یک عمرسرافرازی خواهانم 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
تزیین توت فرنگی 🍓 داخل توت فرنگی رو خالی کرده و با خامه پر کنید و روی خامه بلوبری یا یکم شکلات بریزید 😍😋🍓 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#ماکارونی_آشیانه_ای ماکارونی هارو به همون شکلی که هستن داخل آب جوش میزاریم 10 دقیقه که جوش خورد درسته اونارو در میاریم و داخل آبکش میزاریم بعد روش و با مواد دلخواه پر میکنیم و میتونیم به دلخواه پنیر پیتزا بریزیم و 5دقیقه تو فر بزاریم میتونید ماکارونی آشپانه داخل فویل هم بزارین و داخل آب در حال جوشیدن بندازین و یکم زمان بیشتر میبره بعد فویل بار کنید و مواد بریزید 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ بستنی سنتی 👆👆 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
سنتی برای ۳ نفر شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا ۲ لیوان) شکر ۱۵۰ گرم (حدودا ۳/۴ لیوان) ثعلب ۲ گرم (حدودا ۱ ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست) گلاب ۲ ق غ زعفران ۱ ق غ خامه ۵۰ گرم (در صورت تمایل) پسته به میزان لازم در صورت تمایل نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه . لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه . ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه . از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید . این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه . دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا ۵ بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر . خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم . نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا ۳ الی ۴ ساعت . حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین ۸ تا ۱۰ ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه . وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز 🎀 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#فیله مرغ اناری فیله .نیم کیلو پیاز رنده شده دوعدد.نمک وفلفل وزعفران ای کرده وروغن کمی.رب انار نصف پیمانه .پیاز داغ دو قاشق غ خ .نمک وفلفل وزردچوبه کمی ابتدا فیله ها را داخل پیاز واب زعفران ونمک وفلفل قرار دهیدوبزاریدداخل یخچال سه تا چهار ساعت بمونه بعد در بیارید وفیله حلزونی ها رو به سیخ بکشید یا با خلال فیکس کنید .بعد داخل روغن سرخ کنید .تو همین فاصله پیاز رو داخل ماهی تابه بریزید بعد زردچوبه اضافه کنید وبعد رب انار ونمک وفلفل .بزارید نیم ساعت بجوشه در اخر فیله ها رو بهش اضافه کنید وبزارید تا سس به خورد فبله ها بره .در اخر میتونید با برنج کته یا چلو سرو کنید. 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊
#ساندويچ_خانگى_دستپيچ  واسه درست كردن ساندويچ سبزيجات كه من يه كم مرغ هم بهش اضافه كردم و خيلي خوشمزه ميشه اين مواد رو انتخاب كردم:كلم بنفش،كلم سبز،كاهو،هويج،ذرت،مرغ،و پياز،همه اين مواد رو ريز خرد كردم و مرغ رو هم پختم و ريز ريش كردم كف نون لواش رو ماست چكيده و سس مايونز رو هر كدوم يك و نيم ق غ سر پر مخلوط و كف لواش به طور يكسان پخش كردم و مواد رو هم رديفي ريختم رول كردمش و گذاشتم تو يخچال تا يكم ساندويچ خودش رو بگيره و برش زدم و سرو كردم خيلي راحت و خوشمزه و سالم هستش و واسه پيش غذاي مهموني هم گزينه مناسبي 🎀 #آشپزی_بانو 😋👇 🎉 @ashpazibano 🎊