eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.8هزار عکس
35.2هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
دلتان نگیرد از تلخی ها؛ یک نفر هست همین حوالی، دورتر از نگاه آدمها، نزدیکتر از رگ گردن، روزی چنان دستتان را میگیرد که مات میشوند تمام کسانیکه روزی بهتان پشت پا زدند الهی🙏 ای نفست هم نفس ِ"بی‌ڪَسان" جزتوکسی نیست کَس ِ"بی‌ڪَسان" بی‌ڪَسَم وهم نفس من"تویی" روبه که آرم که ڪَس ِمن"تویی"
همیشه حساب«نعمت هایت»را داشته باش نه«مصیبت هایت» حساب «داشته هایت»را داشته باش نه«باخته هایت» حساب«دوستانت»را داشته باش نه«دشمنانت» حساب«سلامتی ات»را داشته باش نه«سکه هایت»🥀
🍛 😋 🔸یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم. رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتم‌جابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم و‌چند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم. پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم. خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.
. موادمیانی : (پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم😉