eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
کیتو مرغ و پنیر سرخ شده به همرا سس مخصوص آموزش تصویری مرحله به مرحله 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این کیک یخچالی از نسبت دو به یک استفاده میشه یعنی خامه دو برابر شکلات, 500 گرم خامه، 250 گرم شکلات.این گاناش به خاطر وجود خامه ی بیشتر، شل و روانه. ابتدا شکلات رو ریز خورد یا رنده کرده، در کاسه ای شیشه ای ریخته روی حرارت کتری گذاشته، تند هم میزنیم تا شکلات کاملا ذوب بشه. خامه رو هم در شیر جوش ریخته روی حرارت ملایم قرار داده،اجازه میدیم فقط گرم بشه، (اصلانجوشه)خامه گرم رو ، روی شکلات ذوب شده ریخته و هم میزنیم،کمی که خنک تر شد روی بیسکوییت ها میریزیم. هم از خامه قنادی میشه استفاده کرد ،هم خامه صبحانه ‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی پرچربی و دارای خامهٔ سه لایه می‌باشد. این پنیر از خامهٔ تازه که با اسید تارتاریک واسرشت شده‌است، ساخته می‌شود. پس از واسرشتن، آب آن را بدون فشار دادن از آن می‌گیرند. ماسکارپونه دارای رنگ شیری می‌باشد و در منطقهٔ لومباردی ایتالیا بسیار استفاده می‌شود. ماسکارپونه را می‌توان با استفاده از خامه و اسید سیتریک یا آب لیمو هم تولید کرد. گاهی پس از تهیه به آن آب کره یا همان آب‌دوغ را اضافه می‌کنند. ماسکارپونه جزو مواد اصلی تهیهٔ تیرامیسو می‌باشد. مواد لازم: خامه صبحانه یا محلی ۵۰۰ گرم آب لیمو ترش ۳ ق.غ دمای مناسب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتیگراد زمانی که جباب های ریز و دور قابلمه دیدین زمان ریختن لیمو ترش میباشد . حرارت بایو کم باشه و همزمان هم بزنید تا ته نگیره . ۱ ساعت در دمای محیط بعد از ریختن روی پارچه و ۶ ساعت در یخچال . پنیر ما آماده است 👌😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
. 🧡حلوای زنجبیل و گردو🧡 . مواد لازم حلوای زنجبیلی * آرد گندم ۲ پیمانه * پودر قند ۲ پیمانه * پودر گردو به اندازه کافی * کره ۲۰۰ گرم * پودر هل ۱ قاشق چایخوری * پودر زنجبیل ۲ قاشق سوپ خوری برای تهیه حلوای زنجبیلی تبریزی ابتدا آرد گندم را دو مرتبه الک می کنیم سپس در قابلمه ای مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و کنار می ذاریم. بعد کره رو تو تابه ای می ریزیم تا آب بشه و بعد آرد تفت داده شده را به آن می افزاییم و تفت میدیم تا منسجم بشه و به رنگ طلایی در بیاد بعد پودر قند را الک می کنیم و به آن می افزاییم و مداوم روی حرارت مخلوط می کنیم و پودر زنجبیل و هل را نیز به آن اضافه می کنیم و کمی که تفت دادیم حرارت را خاموش می کنیم و قالبی به شکل مستطیل انتخاب می کنیم و کف آن کاغذ روغنی پهن می کنیم و آرد را داخل قالب می ریزیم و با کف قاشق حلوا را فشار می دهیم تا روی آن صاف شود و بعد روی حلوا پودر گردو را می ریزیم و اجازه می دهیم تا حلوا ۳۰ دقیقه بعد کاملا خنک شود و بعد آن را با کاتر یا چاقو برش می زنیم به هر شکلی که تمایل دارید و آرام کاغذ روغنی را از قالب بیرون بیارید چون این مدل حلوا بافت ترد و شکننده ای دارد. من از قالب سیلیکون استفاده کردم که با شکلات بنماری شده قالبمو کاور کردم بعد اجازه دادم شکلات ببنده و بعد داخلش حلوا گذاشتم و دوباره شکلات بنماری شده و گذاشتم یخجال . اگه به راحتی نمیتونید از قالب حلواتونو بیرون بیارید ۲۰ دقیقه حلوا رو بزارید یخجال بعد به راحتی حلواتون از قالب جدا میشه و نمیشکنه. ❥┅┄→•☆↓
هدایت شده از پزشک ایرانی
23.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنجشنبه ها... براى يادآوريت بهانه است من تمام هفته را بى تو آواره ام... 💔💔💔مادرم💔💔💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻 ┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓ Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥••• ┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله 650 گرم 2 عدد پیاز 3 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی فلفل نمک فیله را به شکل مربع برش دهید ، نوارهای پیاز ، سس سویا ، رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه کنید. همه چیز را مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید سپس سیخ ها را رشته می کنیم و در روغن نباتی ، روی حرارت متوسط ​​، از دو طرف سرخ می کنیم. نان پیتا را با پیاز ، جعفری و سماق سرو کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍮 😋👆 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
یک پیمانه آرد و تفت بديد با شعله كم تا فقط بوي خاميش گرفته بشه،بعد ۵۰گرم مخلوط كره و روغن و اضافه كنيد یکمی تفت بديد( در حد يك دقيقه)،بعد دو ق.غ گلاب و اضافه كنيد،از رو شعله برداريد ،بعد كه كمي خنك شد، نصف پیمانه پودرقند و اضافه كنيد و بعد نصف پیمانه پودرپسته و بعد يك ق.چ پودرهل و بعد هم بزنيد تا مواد به خورد هم برن،مواد داخل قالب سيليكوني بریزید(پرس کنید)،.بذاريد تو يخچال تا مواد خودش و بگيره،از قالب جدا كنيد و نوش جان کنید 🍎| @banoye_ashpaz ⃟🍓
🥣مواد لازم: شکر 1.5 لیوان شیر 1.5 لیوان روغن نصف لیوان آرد 2 لیوان تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر یک قاشق وانیل نصف قاشق پودر کاکائو 4 قاشق 📕طرز تهیه: آرد, وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. شکر، شیر، روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا قاطی بشن. یک لیوان از این مواد و کنار میزاریم. بعد تخم مرغها رو به مواد اضافه کرده و با همزن هم میزنیم. مخلوط آرد و وانیل و بکینگ پودر رو کم کم اضافه میکنیم. همون دو لیوان آرد رو بریزید. نه کمتر نه بیشتر. مواد رو در قالب مورد نظر ریخته و درون فر که از قبل به مدت 20 دقیقه روشن بوده میزاریم. مدت زمان لازم برای پخت کیک حدود 35 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد است. در 20 دقیقه ی اول نباید درب فر باز شود. بعد که از فر درآوردیم در همان حالت داغ و به آرامی کیک رو بُرِش میزنیم و بعد اون یک لیوان سسی رو که جدا کردیم به کیک اضافه میکنیم. کیکِ برش خورده سس رو به خودش جذب میکنه و طعم فوق العاده ای به خودش میگیره. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اولین پنجشنبه ماه رجب و ياد درگذشتگان😔 🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏 التماس دعا 🙏 🌿🌺🌿🌺🌿🌿🌺🌿 در اولین پنجشنبه ماه رجب 🌙 و در شب لیلةالرغائب🌙 به یاد عزیزان آسمانی برای آمرزشان فاتحه و صلواتی ختم کنیم 😔🙏 خدایا🙏 مسافران بهشتی🖤 ما را مورد رحمت و آمرزشت قرار ده🙏 آمین مهربانم🙏 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
گوشت چرخكرده ٣٠٠ گرم قارچ ١ پيمانه فلفل دلمه اى ١/٤ پيمانه پيازبزرگ ١ عدد سير ٢ حبه رب گوجه فرنگى ١ قاشق غذاخورى پوره گوجه فرنگى ١ پيمانه زردچوبه ١ قاشق چايخورى پابريكا و اورگانو از هر كدام ١ قاشق چايخورى نمك و فلفل به ميزان لازم آب ١/٤ پيمانه زيتون ١/٤ پيمانه پنير پيتزا ٥٠٠ گرم ماكارونى فرمى ١ بسته طرز تهيه ؛ براى شروع اول پياز و خرد ميكنيم و يكم تفت ميديم بعد سير و ميريزيم ،يكم كه تفت خورد گوشت چرخكرده رو اضافه و خوب سرخش ميكنيم حالا نوبت ادويه ها و نمك و فلفله كه بريزيم تفت بديم تا عطر و بوش بلند بشه بعد رب گوجه و قارچ و فلفل دلمه اى كه بايد اضافه بشن و خوب تفت بخورن ، حالا پوره گوجه فرنگى رو ميريزيم و بعدم آب و اضافه و ميزاريم يكم بجوش مايه رو خاموش ميكنيم تا يكم سرد بشه ، ماكارونى رو طبق دستور روى بسته آبكش ميكنيم تو يه ظرف ميريزيم مايه آماده ، زيتون و نصف پنير پيتزا رو بهش اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم كف ظرف مخصوص فر و چرب ميكنيم و مواد و داخلش ميريزيم بعدم روش بقيه پنير پيتزا رو ميريزيم و با زيتون و گوجه و فلفل دلمه اى تزيينش ميكنيم و تو فر با دماى ١٨٠ براى مدت ٣٠ دقيقه ميزاريم بعدم كه نوش جان ميكنيد 😍😍 نكته؛ از هر مدل ماكارونى ميتونيد استفاده كنيد ، از زيتون سياه هم ميتونيد استفاده كنيد ، يك بسته ماكارونى ٢ تا ظرف پيركس بزرگ ميشه اگر براتون زياده ميتونيد موادو نصف كنيد ، مقدار استفاده از پنير پيتزا رو ميتونيد به سليقه خودتون كم و زياد كنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢