هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
✨﷽✨
🌼عاشقان بامعرفت
✍ یکی از ویژگیهای مهم یاران امام زمان ولایتمداری و ولایتپذیری است. یاران حضرت، ایشان را به شایستگی میشناسند و به او اعتقاد دارند. امام سجاد میفرماید: «اَلْقائِلینِ بِاِمامَتِّهِ؛ آنان قائل به امامت امام مهدى هستند.»*۱ البته این معرفت، فقط شناخت شناسنامهای نیست بلکه معرفت به حق ولایت است.
👈 نمونهٔ بارز ولایتمداری را میتوان در سپاه حسین بن علی در روز عاشورا دید. وقتی حبيب بن مظاهر در لحظات آخر عمرِ مسلم بن عوسجه به کنار او آمد، مسلم به او وصیت کرد كه دست از امام برندارد تا در راه او كشته شود.*۲ ياران امام زمان نيز عاشق مولای خود هستند و به فرمودهٔ پيامبر اكرم در پيروی از مولای خود، تلاشگر و كوشایند.*۳
💠 آنان بازوان پُرتوان امام و مطیع محض او هستند. تمام تلاششان اجرای فرامین امام است. «مُجِدُّونَ فُی طاعَةِ اللّهِ وَ طاعَتِهِ؛ تلاشكننده در طاعت خدا و طاعت او هستند.»*۴ دستور و خواست امام، محور تمام حرکات آنان است؛ در مسیر کمک به اهداف او قدم بر میدارند و با انگشت اشارهٔ او حرکت میکنند.
💢 اگر به تو بگویم که یکی از خواستههای مهم امام زمان از شیعیانش، گناه نکردن است، آیا حاضری به خاطر خواست و شادی امامت گناهانی که مانع ظهور اوست را ترک کنی؟ این یکی از آزمونهای ولایت پذیریست.
📚 ۱. منتخب الاثر، ص ۲۴۴
۲. سید بن طاووس، لهوف، ص۱۳۳
۳. عیون اخبار الرضا علیه السلام، ج۱، ص ۶۳
۴. يوم الخلاص، ص ۲۱۳
#ویژگی_یاران_امام_زمان
❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_جو
جو پوست کنده یک ونیم پیمانه
نخود و لوبیا نیم پیمانه
عدس نیم پیمانه
پیاز دو عدد بزرگ
فلفل سیاه و زردچوبه و نمک
سبزی آشی 250گرم
نعناع خشک دو ق غ
نخود و لوبیا سفید رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید.
بعد بذارید بپزه.
عدس ها احتیاج به خیس کردن نداره همینجوری بذارید کمی بپزه.
جوها رو هم خیس کنید. بعد پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم.
بعد زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم و تفت میدیم.
حالا نعناع خشک رو هم اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید و شعله روخاموش میکنیم.
قابلمه رو تا نصفه آب کنید و بذارید جوش بیاد.
وقتی که جوش اومد جوهای خیس شده رو به قابلمه اضافه میکنیم با کمی روغن که موقع جوشیدن سر نره. میذاریم جوش بیاد و شعله رو کم میکنیم تا ریز ریز بجوشه برای سه ساعت.
وقتی جو حسابی پخته شد نخود و لوبیای پخته شده و عدس پخته شده و سبزی آشی و پیاز داغ و نعناع داغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
دو لیوان استاک گوشت داشتیم و به آش اضافه میکنیم. نمکش رو هم اندازه کنید.
درب قابلمه رو میبندیم تا خوب بپزد و جا بیفته.
پ. ن. من کلاسیر داغ دوست ندارم شمامیتونیدسیرداغ هم بزنید
پ.ن کشک راماموقع سروهرکسی جداتوبشقاب خودش میریزه
#پیتزا_ماکارونی 😋
🔸اول مایه رو آماده میکنیم به این صورت که پیازو تفت میدیم با گوشت چرخ شده و قارچ و فلفل دلمه من خیلی کوچولو هویجم اضافه کردم ادویه که میدونید شامل نمک فلفل سیاه فلفل قرمز هم میزنیم و خوب که تفت دادیم زردچوبه و رب میزنیم
🔸یک بسته پاستارو تو اب جوش که نمک و یکم روغن داره میریزیم نرم که شد ابکش میکنیم و با یک عدد تخمرغ و فلفل سیاه مخلوط میکنیم ... کف ظرف و کمی چرب میکنیم از پاستا میریزیم و بعدمواد گوشتی و پنیر پیتزا تا لایه اخر که پاستا و پنیر
هدایت شده از پزشک ایرانی
✨﷽✨
⚜حکایتهای پند آموز⚜
💠عیادت ناشنوا از مریض💠
✍ناشنوایی خواست به احوالپرسی بیماری برود.
با خودش حساب و کتاب کرد که نباید به دیگران درباره ناشنوایی اش چیزی بگوید و برای آن که بیمار هم نفهمد او صدایی را نمی شنود باید از پیش پرسش های خود را طراحی کند و جواب های بیمار را حدس بزند.
پس در ذهنش گفتگویی بین خودش و بیمار را طراحی کرد. با خودش گفت « من از او می پرسم حالت چه طور است و او هم خدا را شکر می کند و می گوید بهتر است . من هم شکر خدا می کنم و می پرسم برای بهتر شدن چه خورده ای . او لابد غذا یا دارویی را نام می برد. آنوقت من می گویم نوش جانت باشد پزشکت کیست و او هم باز نام حکیمی را می آورد و من می گویم قدمش مبارک است و همه بیماران را شفا می دهد و ما هم او را به عنوان طبیبی حاذق می شناسیم.
مرد ناشنوا با همین حساب و کتاب ها سراغ همسایه اش رفت و همین که رسید. پرسید حالت چه طور است ؟ اما همسایه بر خلاف تصور او گفت دارم از درد می میرم. ناشنوا خدا را شکر کرد. ناشنوا پرسید چه می خوری ؟ بیمار پاسخ داد زهر ! زهر کشنده ! ناشنوا گفت نوش جانت باشد. راستی طبیبت کیست؟ بیمار گفت عزرائیل ! ناشنوا گفت طبیبی بسیار حاذق است و قدمش مبارک. و سرانجام از عیادت دل کند و برخاست که برود اما بیمار بد حال شده بود و فریاد می زد که این مرد دشمن من است که البته طبیعتا همسایه نشنید و از ذوقش برای آن عیادت بی نظیر کم نشد.
💥مولانا در این حکایت می گوید بسیاری از مردم در ارتباط با خداوند و یکدیگر ، به شیوه ای رفتار می کنند که گرچه به خیال خودشان پسندیده است و باعث تحکم رابطه می شود اما تاثیر کاملاً برعکس دارد.
📚 مجموعه شهر حکایات
【﷽】
#عطر–ناب–خدا✍👇
❣ @Atre_Naab_khoda ❣
#شیرینی_نخودچی
روغن جامد100گرم
پودر قند100گرم
آرد نخود چی200گرم
پودر هل 1ق چ
پودر پسته
روغن ، پودر قند وپودر هل را مخلوط کرده خوب هم میزنیم وآرد نخود چی را اضافه کرده با دست ورز می دهیم
خمیر را در کیسه فریزر شب تا صبح توی دمای اتاق میگذعریم بعد به یک سانت باز کرده قالب میزنیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای160درجه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه میگذاریم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_مرغ_وهویج
فیله ی سینه ی مرغ 2 عدد
هویج رنده شده 2 عدد
پیاز خرد شده 2 عدد
کره یا روغن 2 ق س
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
برگ جعفری خرد شده کمی
جو پرک پودر شده 4 الی 5 ق غ
پودر سوخاری 3 ق غ
روغن برای سرخ کردن
فیله های مرغ را ریز خرد کنید، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید ابتدا پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا کمی سبک شوند بعد هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سپس به مرغ خرد شده اضافه کنید، برگ جعفری خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه و مخلوط کنید و با دست ورز دهید برای انسجام بیشتر چند قاشق پودر سوخاری اضافه کنید و کاملا همه ی مواد را با هم ورز دهید.
سپس گلوله هایی از مواد را برداشته و با دست شکل دهید، آنها را در جوی پرک پودر شده بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
کتلت ها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#_اسموتی_کرم_کنجد_کاکائویی
نوشیدنی مقوی و خوشمزه
✍️طرزتهیه :
دو اسکوپ بستنی وانیلی با یه لیوان شیر ودو قاشق کرم کنجد کاکائویی تو مخلوط کن میریزیم ومیکس میکنیم به همین راحتی به همین خوشمزگی
هدایت شده از پزشک ایرانی
انسان بودن زیاد سخت نیست ،
کافیست مهربانی کنی!
زبانت که نیش نداشته باشد
و کسی را نرنجاند ، همین انسانیت است!
وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است!
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ داخل کاسه سیب زمینی
مواد لازم:
6_5 عدد سیب زمینی
2_1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری رب فلفل
نمک ، فلفل سیاه
برای مواد مرغی:
1 تکه سینه مرغ
1 پیاله گردوی خرد شده
1 پیاله ماست چکیده
کمی جعفری
سیر
نمک
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس آبکش کرده کنار بذارید خنک شود. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید و یا با چنگال له کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. سینه مرغ آب پز شده را ریز خرد کنید گردو ، ماست ، جعفری ، سیر رنده شده و نمک را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید و با مخلوط مرغ پر کنید. در آخر فلفل قرمز را داخل کره تفت بدید و روی مواد مرغی بریزید (میتوانید نعناع خشک بریزید)و سرو کنید. برای مواد داخل هر چیز دیگری میتوانید بذارید. نوش جان
#