فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب
زیبـای بهـاری
ﺁﺭﺯﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ
ﺳـﻪ ﺗﺎ "س"
ﺳﻌــﺎﺩﺕ.. ﺳﻼﻣــﺖ.. ﺳﺮﺑﻠﻨــﺪﯼ
ﭼﻮﻥ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﻪ
شبتــون شاد و زیبا
خوابهـاتـون رویایــی
شبتــون بخیــر✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨خدایا امروزمان را نیز
⚪️✨با نام تو آغاز میکنیم
🌸✨که روشنگر جانی
⚪️✨امروز قلبمان مالامال از
🌸✨شکرگزاری برای موهبت زندگیست
🌸✨الهی
⚪️✨کمکمان کن تا داستان زندگیمان
🌸✨را به همان زیبایی بیافرینیم که
⚪️✨تو جهان را آفریدی
🌸✨بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ
⚪️✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو
.
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸جان را تو
💫صفا ده به صفای صلوات
🌸همراه ملک شو به نوای صلوات
💫برهرچه خدا،
🌸قیمتی داد ، ولـی
💫گلزار بهشت است بهای صلوات
🌸خواهی که شود
💫مشکلت آسان بفرست
🌸بر چهره ی دلربای
💫محمد مصطفی (ص ) صلوات
🌸 اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ
💫وَّ آلِ محمد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
.✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
#دلمه_پیاز
مواد داخل دلمه شامل پیاز داغ فراوان. گوشت چرخ کرده. برنج و لپه. سبزی معطر خشک شامل شوید و ریحان و جعفری. نمک. زردچوبه. فلفل سیاه. سرکه. شکر. دو قاشق ماست و دوقاشق سرشیر محلی.
پیازهارو هم بعد از پوست گرفتن از یک طرف پیاز به صورت عمودی یه برش عمیق میزنیم تا به وسط پیاز برسه و پنج دقیقه داخل آب میجوشونیم تا لایه هاش از هم باز بشن. یه سس درست کردم شامل پیاز داغ. دوتاحبه سیر هم خرد کردم و تفت دادم. رب گوجه و یه قاشق جعفری تازه خردشده. و نمک و ادویه دلخواه و روی دلمه ها رو ریختم و دم گذاشتم.
ماست و سرشیر دلمه رو منسجم و خوشمزه میکنه.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#شکلات_صبحانه_خانگی
🍫🍫🍫
مواد لازم برای☝️ نفر
👈پودر کاکائو ۱ لیوان
👈شکر ۱ لیوان
👈شیر ۱ لیتر
👈کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
1️⃣ ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند).
2️⃣ شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
3️⃣ هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.
4️⃣ شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت).
5️⃣بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم.
6️⃣ مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.
سایر نکات
❗️در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین تر شود.
❗️نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.
❗️بهتر است شکلات را 10دقیقه یا 5دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
❗️نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#کوبیده_مرغ
موادلازم
سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران غلیظ دم شده یک قاشق
سیر 5 حبه یا پودر سیر یک قاشق چایخوری(به دلخواه)
جعفری تازه به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای رنده شده یک عدد
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا سینه مرغ رو چرخ میکنیم و پیاز و سیر هم همراه مرغ چرخ میکنیم.(من پیاز جداگانه چرخ کردم آبشو گرفتم و بعد به مواد مرغم اضافه کردم).
نمک،زعفران ،فلفل، جعفری تازه و فلفل دلمه ای رنده شده را اضافه میکنیم سپس یکم ورز میدهیم و میزاریم یک ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند.
بعد از یک ساعت داخل کباب زن (که پلاستیکی به شکل مستطیل هست همه فروشگاه ها دارن) زدم یه کاسه آبم کنارتون بزارید نوک انگشت خیس کنید و کباباتونو صاف کنیدو بذارید داخل ماهیتابه رژیمی با حرارت خیلی کم تا پخته و برشته بشه. اواخر پخت می تونید یه قاشق روغن اضافه کنید حسابی سرخ شه...
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#استانبولی_یا_دمپخت 🍛 😋
🔸تو یخچال باقیمانده خورشت قیمه رو داشتم که فقط لپه و آب خورشت مونده بود منم دو تا لیوان برنج چمپا (برنج محلی خوزستان) رو شستم وبه آب خورشت اضافه کردم و به ازای هر لیوان برنج دو لیوان آب اضافه کردم ولی چون خوده خورشت هم آب داشت یه مقدار از آب رو کم کردم. و سیب زمینی جدا سرخ کردم و به برنجم اضافه کردم اینجور هم خورشتم دور ریخته نشد و هم یه برنج خوشمزه نصیبم شد.
پ.ن.میتونید یه پیاز رو خلالی کنید سرخش کنید کمی رب بزنید و یکی دو عدد گوجه پوست کنده هم باهاش سرخ کنید وبه برنج اضافه کنید .
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌷حواسمانباشد هیچگاهاز اطرافیانخودنپرسیم:
❤️پدر یا مادرت، چگونه از دنیا رفت؟
💟هیچگاه از پدر یا مادری نپرسیم
✨که فرزندتون چطوری درگذشت؟
🌷هیچگاه از كسیكه هنوز كاری واسه خودش
❤️پیدا نكرده (خصوصا در جمع) نپرسیم؛
💟هنوز بیكاری؟ اگر هم کاری از دستمون بر میاد،
✨تو جمع اینکار رو نکنیم.
🌷هیچگاه از فقیر و تنگدست نپرسیم؛
❤️پول احتیاج داری؟
💟بدون اینكه بخواد، بهش بدیم تا همیشه براش
✨عزیز بمونیم و حرمت و احترام رو حفظ کنیم.
شما خواهرم...
🌷هیچگاه از زنی كه بچه دار نمیشه نپرسید؛
❤️هنوز بچه دار نشدین؟
💟بلكه از خدا بخواهید
✨بهشون فرزندی نیکو عطا كنه.
🌷هیچگاه از میهمان نپرسیم؛
❤️آب یا خوراکی میل دارید؟
💟بلكه بدون چون و چرا ازش پذیرایی كنیم.
✨به این میگن میهمان نوازی.
🌷هیچگاه از مجردی نپرسیم؛
❤️چرا هنوز ازدواج نکردی؟
💟بلكه از خدا بخواهیم،
✨همسری شایسته نصیبش گرداند.
🌷هیچگاه بخاطر خنداندن دیگران
❤️کسی را مسخره نكنیم،
💟همیشه آنچه برای خود نمیپسندیم
✨برای دیگران هم نپسندیم.
#بیاییم_انسانیت_را_ترویج_دهیم...🙏
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
🌸﷽
🌹پنهان شدن امور الهی
💠💟در حدیث است ڪه : خداوند سه چیز را در سه چیز دیگر پنهان ڪرده است: اجر و مزد را در ڪار نیڪ و عمل صالح پنهان ڪرده است، پس آدمی نباید اعمال نیڪ را هر چند به ظاهر مهم نباشد، ڪوچڪ بشمارد.
💠💟اولیاء خود را میان خلق پنهان ڪرده است؛ مبادا بندهای از بندگان خـدا را به خاطر آنچه از دید ما فضیلت است و در او نمیبینیم، تمسخر ڪنیم و بیازاریم؛ شاید او ولی خـدا باشد.
💠💟خشـم خود را در گناهان پنهان ڪرده است، با توجه به آنڪه معلوم نیست خشم پروردگار در ڪدام گناه پنهان است، عاقلانه این است ڪه هیچ گناهی را ڪوچڪ نشماریم و به آن مبتلا نشویم.
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
#_مرغ_انگشتی_با_سس_بادوم_زمینی
مواد لازم📝
سینه مرغ ۲عدد..تخم مرغ ۱ عدد..برشتوک ذرت ۱ فنجان..آرد نصف فنجان..روغن نباتی 2 قاشق..نمک و فلفل مقدار لازم..
✏️مواد لازم برای سس بادومزمینی:
کره بادوم زمینی ۲ ق چ پودر کاری ۱ ق چ فلفل قرمز ۱ ق چ روغن زیتون ۶ ق چ سس خردل یک ق چ سس سویا ۲ ق چ شکر یک ق چ آب لیمو تازه ۳ ق چ
✍طرز تهیه:
برای تهیه ی سس بادوم زمینی تمام ترکیبات سس رو با هم کاملا مخلوط کنید و یک ساعت قبل در دمای محیط قرار داده تا کاملا مزه ها با هم ترکیب شوند. سپس سینه مرغ را به صورت فیله های باریک و دراز در بیاورید. سپس آرد و نمک و فلفل را مخلوط کنید و داخل کیسه پلاستیکی بریزید. تکه های مرغ را اضافه کنید و درب کیسه را بسته و آن را تکان دهید تا تکه های مرغ با آرد طعم دار شده مخلوط شود. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید و سپس فیله های مرغ را در این مواد زده و سپس در ظرفی که در آن برشتوک ذرت ریخته اید، بغلتانید و در روغن داغ به مدت 6 دقیقه دو طرف آن را سرخ کنید. تکه های مرغ ترد شده را همراه با سس گوجه فرنگی یا فلفل نوش جان کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کوکو
#کوکو_اسفناج خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت: اسفناج
تخم مرغ خام۲ عدد
سیب زمینی آبپز ۲ عدد
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، فلفل سیاه
روغن
زعفران دم شده
پیازآب گرفته شده یک عددکوچک
اسفناج مقدارش به دلخواه از۱۰۰ گرم تا۲۰۰گرم
.
پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید. نوووش جان❤❤❤
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کدو_مسما😃
🥘کدو - آبغوره - گوشت گوسفند و یا مرغ - آبلیمو - پیاز - رب گوجه فرنگی - نمک، فلفل، زردچوبه
🥣برای درست کردن این غذا ابتدا پیاز ها را سرخ می کنند و بعد گوشت ها را خوب به همراه آن ها سرخ می کنند. کدوهایی هم که به صورت دراز و یا حلقه ای خرد کرده اند را سرخ می کنند و بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنند و در انتها آبغوره و ادویه های مختلف را به آن اضافه می کنند و بعد هم کدوها را به مخلوط اضافه می کنند
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#اش_دوغ
۵لیوان دوغ ترش محلی رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم اگر دست ازش بردارین به اصطلاح دوغ میبره .پس اینقدر هم بزنید تا دوغ به جوش بیاد و اطرافش شروع کنه به حباب زدن.بعد زردچوبه حدودا نصف ق چایخوری.نعناع داغ ۲ ق غ.پیازداغ ۲ ق غ.سیرداغ ۱ ق غ.پودرفلفل قرمز در حدیکه کمی تند بشه .سبزی آش خورد شده(سبزی آش شامل: جعفری- تره- گشنیز- اسفناج (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر)۱ لیوان یا اگر فقط اسفناج خورد شده بهش اضافه کنید خوشمزه تره.کمی بجوشه در این زمان رشته آشی حدودا ۱لیوان و نیم بریزید داخلش و حرارت رو کم کنید تا آروم اروم بپزه.هم بزنید تا رشته ها بهم نچسبن و ته نگیره .اگر اواسط پخت آش سفت شد و رشته هنوز نپخته بود بهش آب جوشه جوش اضافه کنید حالا ۵تا کاسه آش خوشمزه داریم که میتونید با نعناع داغ تزیین کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلے قشنگه این متن🌼🍃
زشت ترین قسمت بدن ڪجاست؟!
زشت ترین قسمت بدن
بینے بد فرم یا شڪم بر آمده نیست،
زشت ترین قسمت بدن
ذهنے است ڪه پر است از
افڪار منفی،خشم ،ڪینه
پر است از بد بینے و بے اعتمادی،
اگر ذهن آدمے زشت باشد،
با هزار عمل جراحے ڪه براے داشتن
اندامے زیبا انجام میدهد،
ذهن او همچنان زشت خواهد بود
و او را زیبا جلوه نخواد داد.
اے ڪاش مانند عمل زیبایے اندام
ڪمے ذهنها را جراحے و زیبا میڪردیم
ذهن زیبا،زندگے را براے خود
و اطرافیانش زیباتر جلوه میبخشد...
【﷽】
#عطر–ناب–خدا✍👇
❣ @Atre_Naab_khoda ❣
🎀 تزیین #یخچال_عروس
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کیک_کشمشی_باسس کارامل
کیک کشمشی
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
ماست 2/3 پیمانه
کره نرم شده 30 گرم
خامه صبحانه 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع 1/3 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
کشمش 1/4 پیمانه
شکلات چیپسی 2 قاشق سوپخوری
وانیل
تخم مرغ ها را به مدت 2 دقیقه بزنید،
شکر و وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید، ماست و خامه را اضافه کنید و1 دقیقه بزنید،روغن و کره را اضافه کنید و1 دقیقه بزنید. حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در 4 مرحله به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید، قالب میان تهی را کاملا چرب کنید 1/3 مواد را در قالب بریزید، حالا کشمش و شکلات را اضافه کنید به بقیه مواد و با لیسک هم بزنید و روی بقیه مواد در قالب بریزید،در فر 180 درجه 40 دقیقه بپزید
من کشمش رو حذف کردم و بجاش شکلات چیپسی ریختم.
سس کارامل 🥞
برا سس شم یک لیوان شکر رو با حرارت کم و بدون هم زدن اب کنید بعد ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید و بزارید با شعله کم و هم زدن مدوام کامل مخلوط بشه و سس یکدست بشه و بعد روی کیک بریزید این سس برا استفاده بین دو بیسکویت یا کوکی هم مناسبه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
اندک اندک جمع خوبان میرسد.... 😍😋
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
#سوپ
#سوپ_پای_مرغ
15برابر سنجد کلسیم دارد راشیتیسم را درمان میکند
جذب کلسیم مستلزم پتاسیمست
ران= منبع آهن
سینه =منبع پروتئین
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✨﷽✨
🔴اين دوازده جمله را حتماً بخوانيد...
1_یادت باشه تا خودت نخواي هيـچ کس نميتونه زندگيتو خراب کنه❕
2_یادت باشه که آرامش رو بايد تو وجود خودت پيدا کني
3_یادت باشه خدا هميشه مواظبته
4_يادت باشه هميشه ته قلبت يه جايي براي بخشيدن آدما بگذاري ....
5_منتظر هيچ دستي در هيچ جاي اين دنيا نباش ...اشکهايت را با دستهاي خودت پاک کن ؛ همه رهگذرند
6_زبان استخواني ندارد اما آنقدر قوي هست که بتواند قلبي را بشکند
مراقب حرفهايمان باشيم .
7_گاهي در حذف شدن کسي از زندگيتان حکمتي نهفته است .اينقدر اصرار به برگشتنش نکنيد
8_آدما مثل عکس هستن،زيادي که بزرگشون کني کيفيتشون مياد پايين
9_زندگي کوتاه نيست ، مشکل اينجاست که ما زندگي را ديرشروع ميکنيم
10_دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند…
11_هيچوقت نگران فردايت نباش ، خداي ديروز و امروزت ، فرداهم هست…
اگر باشي ...
12_ما اولين دفعه است که تجربه بندگي داريم ولى اوقرنهاست که خداست …
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______________
#دمپخت_میگو بوشهری 😋
#پلو_مخلوط #غذای_محلی
اول از همه باید بگم اون سیرها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید 🤣
و اما دستور من یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان 😊
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سالاد
#سالاد_چهار_کلم
مواد لازم
کلم برگ+کلم بنفش+گل کلم+کلم بروکلی+خیار+گوجه+هویج+فلفل دلمه ای زرد
سس
ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده
پ.ن:سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از خصوصی عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳حتما حتما تا آخر با دقت ببینید📑📄
صحبت های تولید کننده داروی 💊 تازه تولید شده ایرانی 👨🏻💼
🔈این دارو بهترین کارایی رو برای افراد بالای ۳۰ سال داره‼️😱
#کیک شکلاتی با گاناش (بدون فر) 🎂🍫
بابافت کاملا نرم و پوک 👌
عین کیک های کافی شاپ 😋
مواد لازم:👇
تخم مرغ : سه عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
وانیل : یک سوم ق م
روغن مایع: دو سوم پیمانه
ارد :دو لیوان
پودر کاکائو: نصف پیمانه یا چهار ق غ
شیر :یک پیمانه
بکینگ پودر : دو ق چ
طرز تهیه:👇
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه
بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید
در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر روسه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید
داخل قالب گرد که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزد و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بعد چهل و پنج مین چک کنید با خلال.
در قابلمه یا تابه:👇👇👇
مدل اول:👇
میتونید روی گاز هم درست کنید اگر فر ندارید کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه.یااینکه داخل قابلمه رو آب بریزید طوریکه وقتی قالب کیک رو دراون قرار میدید قالب تا نصف در آب باشه.درقابلمه رو دم کنی بذارید.زیرشعله هم اندازه ای باشه که صدای جوش خوردن آب بیاد.بااین روش حدود 45 دقیقه زمان میبره تا بپزه.بعدش باخلال چک کنید.
مدل دوم:👇
کلا یه قابلمه یا ماهی تابه که نچسب هستن رو کفش کاغذ روغنی بزارید و مواد رو داخل همون بریزید و بزارید روشعله پخش کن.
درتابه جادویی دولایه کاغذروغنی بندازید و چربش کنید.واشرتابه رو دربیارید وحتما روی گاز شعله پخش کن بذارید.
گاناش:👇
روش وقتی کیک سر شد گاناش رو ریختم وتزیین کردم
صد گرم خامه صبحانه و نصف ق کره صبحانه رو گذاشتم روی گاز وقتی داغ شد و خواست جوش بخوره خاموش کردم و پنجاه گرم شکلات خرد شده رو اضافه کردم انقدر هم زدم تا یکدست شد بعد ریختم روی کیک
راحت و آسون 😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥦🥦یه سالاد خوشمزه🥦🥦
_کلم بروکلی ۳ الی ۴ پیمانه
_فلفل دلمه ای قرمز متوسط ۱ عدد
_جعفری خرد شده نصف فنجان
_ذرت پخته شده ۱ پیمانه
_هویج رنده شده ۱ پیمانه
مواد سس:
_ماست نصف لیوان
_سس مایونز یک الی دو ق غ
_روغن زیتون یک ق غ
_آب لیمو ۳ ق غ
_سرکه بالزامیک ۱ الی ۲ ق غ (به دلخواه)
_عسل نصف ق چ
_آویشن نصف ق چ
_پیازچه خرد شده ۲ عدد
_نمک و فلفل به میزان لازم
🥗🥗🥗🥗🥗🥗
در ابتدا کلم بروکلی را بعد از خرد کردن و شستن به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در آب جوش قرار داده و آبکشی کنید و در آب سرد قرار داده تا خنک شود و بعد در آبکش قرار داده تا آب اضافه ی آن خارج شود سپس با هویج ، فلفل دلمه ای ، ذرت ، جعفری مخلوط کرده و برای سس تمام مواد بالا رو خوووب باهم مخلوط میکنیم و روی سالاد خوشرنگمون میریزیم و در ظرف مورد نظرمون سرو میکنیم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍮حلوای کاسه (شیرازی)
مواد اصلی
👈آرد برنج ۱ پیمانه
👈شکر ۲ پیمانه
👈آب ۲ پیمانه
👈گلاب ۱ پیمانه
👈روغن ۱/۲ پیمانه
👈هل ۱/۴ قاشق چای خوری
👈زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه
1️⃣ابتدا شکر را با آب،گلاب و هل درون ظرف گودی ریخته (ترجیحا نسوز) سپس آرد برنج را آرام آرام می افزاییم و مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای در مایع نماند.
2️⃣ سپس روغن و زعفران را افزوده و حرارت را روشن میکنیم. حرارت باید بسیار ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت باید مرتبا حلوا هم بخورد. در غیر این صورت حلوا تبدیل به گلوله میشود
3️⃣ ابتدا غلظت حلوا مانند فرنی میشود اما همچنان باید هم بخورد تا سفت شود. حدود 10 دقیقه طول میکشد تا به غلظت مورد نظر برسیم.
4️⃣ وقتی حلوا سفت شد طوری که از ظرف جدا شود حرارت را خاموش کرده و درون ظرف سرو میکشیم و پهن میکنیم تا خنک شود.
5️⃣ برای تزیین من با قیف و ماسوره شکوفه زدم و اسمارتیز گذاشتم. اون قسمت تیره رو هم پودر کاکائو الک کردم.
6️⃣ به کمک یه دستمال تمیز صاف کردم که بچسبه به حلوا و پخش نشه. طرحم که مثلا گل ترمه هس با گل محمدی خشکه. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
صداے پاے رمضان آرام آرام
به گوش میرسد دستهاےخالیمان
دستاویزدلهای پاکتان
مارادرروزهاےآخرشعبان
نه به بهاےلياقت بلکه به رسم رفاقت
اول حلال و بعد دعا کنید🙏
استشمام عطر خوش رمضان
از پنجره ملکوتی شعبان
گوارای وجودتان باد
#پیشاپیش_ماه_رمضان_مبارک💖
❤️❄️💚
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
🍃🌸دریافت انرژی الهی🌸🍃
الهی تو در جویبار رگهایم جریان داری
در همه نفسهایم جاری هستی
در شگفتیهای وجودم بودنت را
به تماشا گذاشتهای
هر تپش دلم تو را فریاد میزند
خدایا در کعبه چرا
تــو در قلب منی 💗
سرگشتگی در بادیهها چرا؟
تو در دل منی در بیسوئیها
و بیکرانگیها چرا؟
تو در جان منی
نازنین خدای من 💗
همه روز برای همه دوستانم
عشق حقیقی ، سلامتی آرامش
و نیکبختی را طلب میکنم
خــدایـا🙏 عطاکن به آنان
هر آنچه بر ایشان خیر است....
❤️❄️💚❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
#ترافل_خرما
20 عدد ترافل (توپک خرما)
خرما 20 عدد
بیسکوییت پتی بور 6 عدد
کره 1 ق غ
گردو به میزان لازم
پودر نارگیل و پسته و کنجد و ... به میزان لازم
خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین )
بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم .
آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم .
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡