🎀 تزیین #یخچال_عروس
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کیک_کشمشی_باسس کارامل
کیک کشمشی
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
ماست 2/3 پیمانه
کره نرم شده 30 گرم
خامه صبحانه 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع 1/3 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
کشمش 1/4 پیمانه
شکلات چیپسی 2 قاشق سوپخوری
وانیل
تخم مرغ ها را به مدت 2 دقیقه بزنید،
شکر و وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید، ماست و خامه را اضافه کنید و1 دقیقه بزنید،روغن و کره را اضافه کنید و1 دقیقه بزنید. حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در 4 مرحله به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید، قالب میان تهی را کاملا چرب کنید 1/3 مواد را در قالب بریزید، حالا کشمش و شکلات را اضافه کنید به بقیه مواد و با لیسک هم بزنید و روی بقیه مواد در قالب بریزید،در فر 180 درجه 40 دقیقه بپزید
من کشمش رو حذف کردم و بجاش شکلات چیپسی ریختم.
سس کارامل 🥞
برا سس شم یک لیوان شکر رو با حرارت کم و بدون هم زدن اب کنید بعد ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید و بزارید با شعله کم و هم زدن مدوام کامل مخلوط بشه و سس یکدست بشه و بعد روی کیک بریزید این سس برا استفاده بین دو بیسکویت یا کوکی هم مناسبه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
اندک اندک جمع خوبان میرسد.... 😍😋
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
#سوپ
#سوپ_پای_مرغ
15برابر سنجد کلسیم دارد راشیتیسم را درمان میکند
جذب کلسیم مستلزم پتاسیمست
ران= منبع آهن
سینه =منبع پروتئین
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✨﷽✨
🔴اين دوازده جمله را حتماً بخوانيد...
1_یادت باشه تا خودت نخواي هيـچ کس نميتونه زندگيتو خراب کنه❕
2_یادت باشه که آرامش رو بايد تو وجود خودت پيدا کني
3_یادت باشه خدا هميشه مواظبته
4_يادت باشه هميشه ته قلبت يه جايي براي بخشيدن آدما بگذاري ....
5_منتظر هيچ دستي در هيچ جاي اين دنيا نباش ...اشکهايت را با دستهاي خودت پاک کن ؛ همه رهگذرند
6_زبان استخواني ندارد اما آنقدر قوي هست که بتواند قلبي را بشکند
مراقب حرفهايمان باشيم .
7_گاهي در حذف شدن کسي از زندگيتان حکمتي نهفته است .اينقدر اصرار به برگشتنش نکنيد
8_آدما مثل عکس هستن،زيادي که بزرگشون کني کيفيتشون مياد پايين
9_زندگي کوتاه نيست ، مشکل اينجاست که ما زندگي را ديرشروع ميکنيم
10_دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند…
11_هيچوقت نگران فردايت نباش ، خداي ديروز و امروزت ، فرداهم هست…
اگر باشي ...
12_ما اولين دفعه است که تجربه بندگي داريم ولى اوقرنهاست که خداست …
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______________
#دمپخت_میگو بوشهری 😋
#پلو_مخلوط #غذای_محلی
اول از همه باید بگم اون سیرها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید 🤣
و اما دستور من یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان 😊
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سالاد
#سالاد_چهار_کلم
مواد لازم
کلم برگ+کلم بنفش+گل کلم+کلم بروکلی+خیار+گوجه+هویج+فلفل دلمه ای زرد
سس
ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده
پ.ن:سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از خصوصی عجایب جهان
4.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳حتما حتما تا آخر با دقت ببینید📑📄
صحبت های تولید کننده داروی 💊 تازه تولید شده ایرانی 👨🏻💼
🔈این دارو بهترین کارایی رو برای افراد بالای ۳۰ سال داره‼️😱
#کیک شکلاتی با گاناش (بدون فر) 🎂🍫
بابافت کاملا نرم و پوک 👌
عین کیک های کافی شاپ 😋
مواد لازم:👇
تخم مرغ : سه عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
وانیل : یک سوم ق م
روغن مایع: دو سوم پیمانه
ارد :دو لیوان
پودر کاکائو: نصف پیمانه یا چهار ق غ
شیر :یک پیمانه
بکینگ پودر : دو ق چ
طرز تهیه:👇
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه
بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید
در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر روسه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید
داخل قالب گرد که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزد و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بعد چهل و پنج مین چک کنید با خلال.
در قابلمه یا تابه:👇👇👇
مدل اول:👇
میتونید روی گاز هم درست کنید اگر فر ندارید کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه.یااینکه داخل قابلمه رو آب بریزید طوریکه وقتی قالب کیک رو دراون قرار میدید قالب تا نصف در آب باشه.درقابلمه رو دم کنی بذارید.زیرشعله هم اندازه ای باشه که صدای جوش خوردن آب بیاد.بااین روش حدود 45 دقیقه زمان میبره تا بپزه.بعدش باخلال چک کنید.
مدل دوم:👇
کلا یه قابلمه یا ماهی تابه که نچسب هستن رو کفش کاغذ روغنی بزارید و مواد رو داخل همون بریزید و بزارید روشعله پخش کن.
درتابه جادویی دولایه کاغذروغنی بندازید و چربش کنید.واشرتابه رو دربیارید وحتما روی گاز شعله پخش کن بذارید.
گاناش:👇
روش وقتی کیک سر شد گاناش رو ریختم وتزیین کردم
صد گرم خامه صبحانه و نصف ق کره صبحانه رو گذاشتم روی گاز وقتی داغ شد و خواست جوش بخوره خاموش کردم و پنجاه گرم شکلات خرد شده رو اضافه کردم انقدر هم زدم تا یکدست شد بعد ریختم روی کیک
راحت و آسون 😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥦🥦یه سالاد خوشمزه🥦🥦
_کلم بروکلی ۳ الی ۴ پیمانه
_فلفل دلمه ای قرمز متوسط ۱ عدد
_جعفری خرد شده نصف فنجان
_ذرت پخته شده ۱ پیمانه
_هویج رنده شده ۱ پیمانه
مواد سس:
_ماست نصف لیوان
_سس مایونز یک الی دو ق غ
_روغن زیتون یک ق غ
_آب لیمو ۳ ق غ
_سرکه بالزامیک ۱ الی ۲ ق غ (به دلخواه)
_عسل نصف ق چ
_آویشن نصف ق چ
_پیازچه خرد شده ۲ عدد
_نمک و فلفل به میزان لازم
🥗🥗🥗🥗🥗🥗
در ابتدا کلم بروکلی را بعد از خرد کردن و شستن به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در آب جوش قرار داده و آبکشی کنید و در آب سرد قرار داده تا خنک شود و بعد در آبکش قرار داده تا آب اضافه ی آن خارج شود سپس با هویج ، فلفل دلمه ای ، ذرت ، جعفری مخلوط کرده و برای سس تمام مواد بالا رو خوووب باهم مخلوط میکنیم و روی سالاد خوشرنگمون میریزیم و در ظرف مورد نظرمون سرو میکنیم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍮حلوای کاسه (شیرازی)
مواد اصلی
👈آرد برنج ۱ پیمانه
👈شکر ۲ پیمانه
👈آب ۲ پیمانه
👈گلاب ۱ پیمانه
👈روغن ۱/۲ پیمانه
👈هل ۱/۴ قاشق چای خوری
👈زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه
1️⃣ابتدا شکر را با آب،گلاب و هل درون ظرف گودی ریخته (ترجیحا نسوز) سپس آرد برنج را آرام آرام می افزاییم و مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای در مایع نماند.
2️⃣ سپس روغن و زعفران را افزوده و حرارت را روشن میکنیم. حرارت باید بسیار ملایم باشد. از این مرحله تا پایان پخت باید مرتبا حلوا هم بخورد. در غیر این صورت حلوا تبدیل به گلوله میشود
3️⃣ ابتدا غلظت حلوا مانند فرنی میشود اما همچنان باید هم بخورد تا سفت شود. حدود 10 دقیقه طول میکشد تا به غلظت مورد نظر برسیم.
4️⃣ وقتی حلوا سفت شد طوری که از ظرف جدا شود حرارت را خاموش کرده و درون ظرف سرو میکشیم و پهن میکنیم تا خنک شود.
5️⃣ برای تزیین من با قیف و ماسوره شکوفه زدم و اسمارتیز گذاشتم. اون قسمت تیره رو هم پودر کاکائو الک کردم.
6️⃣ به کمک یه دستمال تمیز صاف کردم که بچسبه به حلوا و پخش نشه. طرحم که مثلا گل ترمه هس با گل محمدی خشکه. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡