فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️✨همراهان همیشگی سلام🌺🌺
⚪️✨در پنجمین روز از
❤️✨ماه مبارک رمضان
⚪️✨سلامتی ، سربلندی
❤️✨شادی و خوش نامی
⚪️✨را برایت ازخدا میطلبم
❤️✨تو هم برايم دعاکن
⚪️✨که دلمان هر دو
❤️✨نيازمند اجابت های
⚪️✨قشنگ خداست
❤️✨بهترینها
⚪️✨تقدیم به تو که بهترینی
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
#خورش_کردی
مواد لازم:
گوشت مرغ حدود ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید یا چیتی یک لیوان
سبزی ۲۵۰ گرم پاک شده شامل جعفری،گشنیز،تره،کمی شنبلیه مقدار شنبلیه کم هستش تره بیشتر
پیاز دو عدد متوسط
رب یک قاشق سر پر
پودر لیمو عمانی،زردچوبه،فلفل،،روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
لوبیا رو شب خیس کنید.ابشو یکی دو دفعه عوض کنید.
لوبیای خیس خورده رو جداگانه بپزید
پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو بهش اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل ورب بزنید.وتفت بدید . نمک بزنید واب به اندازه ای بریزید که روی تکه های مرغ رو بگیره شعله متوسط باشه .لوبیای نیم پز رو بهش اضافه کنید درسو بزارید .تا خورش نیم پز بشه تو این فاصله
سبزی رو تفت داده آب سبزی که جمع شد یک قاشق روغن بریزید وسبزی رو تفت بدید .عزیزان سبزی این خورشت به اندازه قورمه سرخ نمیشه ۶ الی ۷ دقیقه تفت بخوره کافیه مرغ که نیم پز شد سبزی تفت داده شده اضافه کرده نمک بزنید.
دوباره درشو بزارید تا کاملا بپزن
ده دقیقه آخر پودر لیمو عمانی بزنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ماقوت_زعفرونی 🍨 😋
#مخصوص_ماه_رمضان
▫️نشاسته گل (گندم) 2ق غ
▫️شکر 4 ق غ
▫️اب 2 و 1/4 پ
▫️گلاب 1/8 پ
▫️خلال بادام اختیاری 1ق غ سرپر
و زعفران درصورت تمایل نیاز دارید.
🔸نشاسته رو با شکر مخلوط کنید و اب سرد و روش بریزید خوب هم بزنید تا نشاسته حل بشه و بعد گلاب و زعفران و اضافه کنید. رو شعله خیلی کم بزارید و مدام هم بزنید. هر قدر شعله کمتر و مدت پخت طولانی تر باشه ماقوت شفافتر و البته خوش طعمتر میشه. باید کاملا غلیظ بشه.
برای من حدود 50 دقیقه طول کشید.
اوایل کار مدام هم بزنید تا بکدست و غلیظ بشه.
و بعد در ظرف بکشید با هرچی دوست دارید تزیین کنید.
سرد سرو میشه.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#صبحانه
✅مافین اسفناج
مواد لازم:
اسفناج پخته ۱۰۰ گرم
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
شیر یک پیمانه
فلفل سیاه و آویشن و نمک به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
آرد ۲۵۰ گرم یا دو پیمانه
پنیر فتا ۷۵ گرم
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
✅خوب اول فر رو روی دمای صد و هشتاد درجه گرم کنین، قالب های مافین رو چرب کنین. در یک کاسه مواد خشک شامل آرد، نمک و بکینگ پودر رو بریزین و در ظرف دیگه تخم مرغ ها رو شکسته وهم بزنین(هم زن برقی لازم نیست) و به اون تمام مواد دیگه شامل شیر، روغن زیتون، اسفناج و پنیر ها رو اضافه کنین (پنیر ها رنده یا خرد بشن و داخل مواد کامل مخلوط بشن) بعد مواد خشک و ادویه ها رو به این مخلوط اضافه کنین و کامل هم بزنین و بعد از مواد داخل قالب بریزین. هر قالب حدود دو سوم ظرفیتش پر بشه چون پف می کنه بعد پخت. بسته به فرتون از بیست و پنج دقیقه تا یک ساعت پختش ممکنه زمان ببره. می تونین با فرو کردن خلال دندون داخلش پختشو چک کنین مثل کیک. وقتی کمی خنک شد از قالب خارج کنین. این مقدار مواد حدود شش عدد مافین می ده و کالری هر مافین حدود سیصد و هفتاد می شه.
👌لذت اشپزی😋😍👇
🥘 @lezzate_ashpazi 🥗
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_آلو
🍃💞🍂
خورشت آلو
برای ۴ الی ۵ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
گوشت (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرم (۸۰ گرم برای هر نفر)
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری (اگه قرمز تر دوست دارید، ۲ قاشق بزنید)
ادویه:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: یک سوم قاشق جایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
آب (مرحله اول) : حدود ۲ لیوان
آلو: ۵۰۰ گرم
آب مرحله دوم: حدود ۲ لیوان
نمک: ۱ قاشق چایخوری(یا بیشتر)
شکر: ۱ قاشق غذا خوری (برای طعم ملس)
.
پیاز خوب طلایی بشه، گوشت که اضافه شد، ۱۰ دقیقه سرخ کنید، ادویه و رب بزنید، ۳-۴ دقیقه سرخ کنید و آب بریزید تا ۱/۵ ساعت بپزه (آلو ها رو در این مدت خیس کنید). بعد از ۱/۵ ساعت، آلو ها، آب و نمک بزنید تا ۱ ساعت دیگه بپزه، بعد از ۱ ساعت، شکر بزنید و ۱۰ دقیقه بعد از شکر خورشت آماده هست.
برای طعم خورشت:
ترش: شکر نزنید
ملس: ۱ قاشق شکر بزنید
شیرین: بیشتر از ۱ قاشق شکر بزنید.
.
کته:
برنج (شسته شده)
آب
نمک
روغن
دقت کنید که به ازای هر پیمانه برنج، حدود ۱/۵ پیمانه آب لازم هست. البته به نوع برنج هم بستگی داره
💞💐☘🍃🌸
joze 6.mp3
3.98M
📖 تندخوانی قـــرآن کــریم
🔖 جــــــزء #ششــــــــم
🎙 با صــوت استاد مــعتز آقـــایی
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
#آشپزی👩🍳
#افطاری🤩
#حلوای_هویج واقعا حلوای لطیف وخوشمزه،
درست کنید ودر کنار عزیزانتون نوش جان کنید👌🏻👌🏻😋😋
🌹مواد لازم:
ارد برنج 90 گرم
ارد گندم 150 گرم
روغن مایع 50 گرم
کره 70 گرم
گلاب 1/4 لیوان
اب یک لیوان
شکر 200 گرم
هویج 500 گرم داخل قابلمه بپزید وبا گوشت کوب له کنید
زعفران دو تا سه ق غ
🌹طرز تهیه:
ابتدا شکر واب رو روی شعله گاز بزارید،بعد از جوش امدن وحل شدن شکر گلاب وزعفران بریزید.
ارد گندم والک کنید و10 تا 15 دقیقه تفت بدید وسپس ارد برنج وبریزید و5ددقیقه تفت بدید،بعد تفت دادن الک کنید ودوباره برگردونید به قابلمه اصلی.روغنهارو اضافه کنید سریع هم بزنید تا گلوله نشه.بعد کمی هم زدن شربت وکم کم اضافه کنید خوب هم بزنید،بچشید اگر شیرینی حلوا کم بود ی قاشق غ خ شکر بریزید ،ما زیاد شیرین دوست نداریم.ودر مرحله اخر هویج پخته شده وبا گوشت کوب له شده را به حلوا اضافه کنید ،هم بزنید ودر قابلمه به صورت گهواره ای بچرخونید تا یکدست بشه.ومیتونید هر جور دوست دارید تزیین کنید،نوش جان😋😋😋
نوش جاااااان😉
#خواص_لبو
✍🏻 خوردن لبو و اب لبو فواید بسیار دارد چندی از خواص لبو↯↯
⚜رفع يبوست
⚜مفید برای قلب
⚜درمان كم خونى
⚜کاهش درد مفاصل
⚜كاهنده چربى خون
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت پنیر
موادلازم
پنیر ورقه ای
نخودفرنگی پخته
گوجهفرنگی خردشده
سیبزمینی پخته
ذرت پخته
هویج پخته
ماست
سس فرانسوی
سس مایونز
نمک
فلفل سیاه
طبق کلیپ پنیر رو روی کاغذ پهن کنید داخل فر تازمانیکه کمی آب بشن بزارید بعد دربیارید کمی خنک شد مواد رو روش نازک بریزید،رول کنیدو ببرید،بعد سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان اینم از یه روش خیلی ساده اما خوشمزه برای طبخ سینه مرغ (تقریبا ایتالیایی) 😋😋😋
.
این میزان مواد برای سه تا چهار نفر کافیه🤗
فقط اینکه برعکس ظاهر سادش غذای سنگینیه و بخاطر وجود سیب زمینی به نسبت زیاد، کربوهیدرات لازم رو داره و به همین شکل خالی سرو میشه
مواد لازم :👇👇
سینه مرغ دو عدد متوسط.
سیب زمینی 400 گرم.
آب گوجه فرنگی یک و نیم پیمانه.
گوجه گیلاسی 100 گرم.
سیر دو حبه.
روغن دو قاشق سوپخوری.
کره 20 گرم.
فلفل چیلی یک قاشق چایخوری.
پونه یک قاشق چایخوری.
زرچوبه یک قاشق چایخوری.
نمک به مقدار لازم.
جعفری تازه دو قاشق غذاخوری.
آب لیموترش تازه حدودا دو قاشق غذاخوری.
پنیر پارمزان یک دوم پیمانه.
طرز تهیه داخل ویدیو مشخصه امیدوارم که دوست داشته باشید😊
❤️ @lezzate_ashpazi