eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 🥂 با قاشق مخصوص اسکوپ خوشمزه های هندونه طالبی و آناناس دربیارید داخل لیوان بندازید و روش آب گاز دار سرد بریزید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه، . 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، . 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، . 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
۱کیلو زردآلو ۱ کیلو شکر ۲قاشق آبلیموی تازه ۲تا دونه هل به اندازه زردآلوها،بادوم پوست کنده برای درست کردن اول زردآلوهای سفت و هستشون راحت جدا میشه،هسته های زردآلوهارو جداکنیدکف قابلمه شکر بپاشید و زردآلوهارو بچینید روش،و دوباره شکر بپاشید تاجاییکه زردآلوهارو پوشش بده بعد دوباره تا تموم شدن زردآلوها و شکر این‌کارو ادامه بدید،قابلمه تونو برای ۲۴ ساعت بذارید تو یخچال تا کمی آب بندازه،اگر بعد این مدت آب ننداخت یه استکان آب بهش اضافه کنید و بذارید روشعله زیاد،همینکه شروع به جوشیدن کرد شعله رو متوسط به کم بکنید و چهل دقیقه بذارید آروم بجوشه و زردآلوها کامل بپزن،کف روی مربارو کامل بگیرید چون اگه بمونه توش رنگ مربارو کدر میکنه ،آبلیمو رو به مربا اضافه کنید و بعد چند قل زدن زیرشو خاموش کنید و دوتا دونه هل درسته بندازید داخل مربا و با در باز اجازه بدید ۱۲ ساعت تو‌دمای محیط بمونه و کاملا خنک بشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
😍🌸عصرتون دل انگیز🌸😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄 اگه می‌خواین یه قارچ سوخاری مثل فست فودیها داشته باشید، خیلی مهمه که از قارچ تازه استفاده کنید و اصلا اون‌ها رو نشویید و فقط با یه دستمال نم‌دار پاک‌شون کنید⁣ چون قار‌چ به خودش آب جذب می‌کنه و موقع پختن آب می‌ندازه⁣ بهتره از پودر سوخاری پانکو یا درشت استفاده کنید⁣ ‌‌‌‎⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ۱ فنجان آرد⁣ ۱/۲ ق‌چ نمک⁣ ۱/۲ ق‌چ پودر سیر⁣ ۱/۲ ق‌چ پاپریکا⁣ ۱/۲ ق‌چ فلفل سیاه⁣ ۱/۲ ق‌چ آویشن⁣ ۲ عدد تخم‌مرغ⁣ ۱ فنجان پودر سوخاری⁣ ۳۰۰ گرم قارچ⁣ ⁣ ⁣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولد بدون فر🎂. 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودر شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن 1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری 1 بسته بیکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری کاکائو 2 لیوان آرد مواد لازم برای کرم خامه قنادی مقداری نسکافه مقداری تخم مرغ ها را به همراه شکر خوب بزنید و سپس مواد مایع را اضافه می کنیم و بعد آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید ، و به مواد اضافه کنید و اروم مخلوط کنید.قابلمه بزرگتر از قالب را کمی اب کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و قالب کیک را داخل آب جوش می گذاریم. یک حوله تمیز را روی در قابلمه بگذارید و در قابلمه را ببندید.کیک بدون نیاز به چرب کردن از قالب خارج می شود البته قالب نچسب به هیچ وجه خراب نمی شود بعد از سرد شدن کامل کیک را از وسط دو قسمت کنید و خامه را بین آن میمالیم و یا مانند فیلم شکوفه میزنیم و روی کیک را هم شکوفه زده و با دانه ی انار تزیین میکنیم شما با هر چیزی دوست داشتید تزیین کنید ماسوره m1 استفاده شده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡  
ماهی_شکم_پر_شمالی مواد لازم ماهی 1 عدد (قزل الا یا هر نوع) زردچوبه+نمک+فلفل+آب لیمو : به مقدار لازم(برای مزه دار کردن ماهی از هرچیز دیگه مثل انواع سس ها هم میتونید استفاده کنید) پیاز : 1 + 1 عدد سیر: 2تا 3 حبه سبزی معطر: خالیواش، چوچاق ، گشنیز ، برگ سیر : 3 قاشق غ خرد شده (اگر خالیواش و چوچاق نداشتید پونه و نعنا اضافه کنید) رب انار : به مقدار لازم (هر نوع به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید ترش یا ملس) گردو و زرشک :مقداری (من گردو استفاده نکردم) کره : مقداری برای رومال طرز تهیه ماهی را حسابی بشورید پولک هاشو بکنید و داخل شکمش رو تمیز کنید . با ادویه و اب لیمو و سیر و پیاز مزه دار کنید و کنار بزارید تا مواد میانی را آماده کنید . پیاز رو تفت بدید تا طلایی شود بعد سبزی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد نمک و فلفل و رب انار و زرشک خیس خورده و گردو اضافه کنید و مخلوط کنید از روی حرارت بردارید. مواد را داخل شکم ماهی بریزید و شکم ماهی را با نخ بدوزید . توی سینی فر چرب شده قرار بدید و روی ماهی با چاقو خط بندازید و با کره ذوب شده چرب کنید و داخل فر ۲۰۰ درجه قرار بدید و هر نیم ساعت یکبار چک کنید چون قدرت فر ها متفاوته برای من ۲ ساعت طول کشید .(نیازی به فویل نیست اما اگه خواستید میتونید روش فویل بکشید) و بعد پخت روشم چند دقیقه گریل کنید تا حسابی خوش رنگ بشه. ماهی شکم پر شمالی داخل تابه هم‌ میتونید درست کنید با روغن و حرارت کم و درب بسته قرار بدید تا مغز پخت و طلایی بشه. برای فر های برقی مثل توستر بیست درجه کمتر تنظیم بشه (بالا و پایین باهم) 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼
♥️ (ص) فرمودند: 🍃 کسی که قبر پدر و مادر یا یکی از آندو را در هر یک بار زیارت کند خداوند او را می بخشد و او را نیکوکار می نویسد. 📖 کنز العمال، ج16، ص368 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
❤️ علیه‌السلام فرمودند: 🍃 لجاجت فکر و رای انسان را از بین می برد. 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
یک لیوان جوی پرک‌رو با آب مرغ بپزید.من کمی بلغور گندم‌هم‌بهش اضافه کردم‌که لعاب بیشتری داشته باشه مقداری آب و عصاره مرغ هم‌میتونید بهش اضافه کنید.کل آب این سوپ درحدود هفت تا هشت لیوان‌باید باشه.حالا یک و نیم لیوان ماست رو با دوقاشق غذاخوری آرد و کمی نمک مخلوط کنید.از سوپ‌داغ به تدریج به ماست اضافه کنید ومجددا به ظرف سوپ برگردونید.اگر ماست سرد رو یکدفعه به سوپ اضافه کنید بریده بریده میشه سوپتون.بعداز این‌مرحله دولیوان اسفناج خردکرده رو به سوپ اضافه کنید و بزارید ده دقیقه بجوشه تا پخته شه
🌸"خدا" همه جاهست 💫شاید دیده نمیشه 🌸اما برای حس کردنش 💫یه قلب پاک 🌸و یه بغل عشق میخواد ... 💫"خدا تو قلبته؛ تو چشماته" 🌸تو همه وجودته 💫خداهمینجاست! 🌸تو همین متنی که می خونی 💫چشماتو ببند و احساسش کن ... 🌸شب بهاریتون در پناه خـــدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷به خرداد ماه خوش آمدید🌷 اولین روز خردادماهتون عالی😉👌 الهی🙏 آرامش باشه 😇 شادی باشه 😊 کارخوب باشه👨‍💻 خوشبختی باشه 💖 سلامتی باشه 🤗 خداباشه و شما💖 واین همه خوبی برای شما 🌸🍃 شنبه تون زیبـا و در پنـاه خـدا 🙏
آشوره و یا همان پودینگ حضرت نوح که بعضا از آن به عنوان شله زرد ترکی نیز یاد می‌شود، غذایی است شیرین و مورد علاقه همه مردم ترکیه! 👈مواد لازم 2 لیوان گندم 1لیوان لوبیا سفید 1لیوان نخود 10 عدد انجیر خشک 15 تا 20 عدد زردآلو خشک(قیسی) 1استکان کشمش 1لیوان توت خشک 1لیوان بادام 1لیوان فندق 4 لیوان شکر(بنا به ذائقه تون میتونید کم یا زیاد کنید) پوست  پرتقال رنده شده 1 عدد پرتقال 6 تا 7 عدد میخک بدلخواه سیب یا به خرد شده هم میتوانید اضافه کنید 👈طرزتهیه گندم را در آب جوش 10 دقیقه بجوشانید و سپس آن را آبکش کنید و در یک قابلمه بریزید و به اندازه ای که 5 انگشت آب روی آن را بگیرد روی آن آب جوش بریزید و درب قابلمه را ببندیدو از شب تا صبح بگذارید بماند.نخود و لوبیا هم بدین منوال انجام دهید. روز بعد  نخود و لوبیا ابکش کرده و آب آنها را بگیرید و در دیگ زود پز تا زمانی که پخته و نرم شوند( ولی له نشوند) بپزید.من انجیر و کشمش و قیسی و توت را جداگانه تا زمانی که نرم شوند آبپز کردم.سپس انجیر و قیسی را خرد کردم. گندم خیسانده شده را روی حرارت بگذارید تا بپزد.میخکها را نیز به آن اضافه کنید.آب داغ دائما آماده داشته باشید و مداوم هم بز نید تا ته نگیرد.هر زمان آب گندم کم شد و پایین آمد به آن آب داغ اضافه کنید.وقتی گندمها به خوبی پختند (لعاب انداختند) فندق ،بادام،نخود،لوبیا،پوست پرتقال ریز رنده شده،کشمش و قیسی خرد شده را در گندمهای پخته شده بریزید و با هم مخلوط کنید و شکر را نیز افزوده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید.در آخر انجیرهای خرد شده را نیز اضافه کرده و هم بزنید . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @Ashpaz
یک و نیم لیتر آب، نمک و سرکه را در قابلمه ای بریزید ، روی حرارت قرار دهید و ده دقیقه آن را بجوشانید سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود. ۲ آب جوش را در قابلمه ای بزرگ ریخته، برگ موهای شسته و خشک شده را به آن اضافه کنید(حرارت روشن نباشد) درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید ده دقیقه بماند سپس آن را آب کشی کنید و بگذاید خنک شود. ۳ برگ ها را ده تا ده تا روی هم گذاشته و لوله کنید و از طول داخل بطری ها قرار دهید. ۴ محلول آب و نمک و سرکه خنک شده را داخل بطری ها بریزید و درب بطری را محکم ببنید. (تا انتها پر کنید به مرور زمان، آب جذب برگ مو هامی شود) ۵ در قابلمه ای بزرگ آب سرد بریزید. بطری ها را داخل آن قرار دهید. به گونه ای که آب روی درب بطری ها قرار بگیرد. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا آب آرام آرام به جوش بیاید. به مدت پانزده دقیقه بطری ها را بجوشانید. به این روش استریل کردن بطری شیشه ای میگویند. حال میتوانید کنسرو برگ موهایتان را در هر جایی با هر دمایی نگهداری کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
⚠️ تلنگرانه 🌸ﺭﻭﺯ‌ ﻗﯿــﺎﻣـﺖ ﻧﯿﮑـی‌ﻫﺎﯾمــان‌ را به ﻣﺤﺒـــﻮﺏ‌ﺗﺮﯾـﻦ ﻓـــــﺮﺩ‌ ﺯﻧﺪﮔﯿمــان ﻧﺨـﻮﺍﻫیــــم‌ﺩﺍﺩ…🖐🏻 ﺍﻣـﺎ‌ مجـﺒــﻮﺭ ﻣﯿﺸﻮیـم‌ بـﻪ ﮐﺴﯽ ﻧﯿـﮑﯽ‌ﻫﺎیمـان ﺭﺍ بـﺪﻫیـم ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﻭ مـﺘﻨﻔــﺮ ﺑﻮﺩیـم🔥ﻭ ﻏﯿﺒﺘﺶ را ﮐﺮﺩیم!!! ⛔️ … اوج‌ حمــاقت‌ است‌ نه‌ زرنـگی‌! ✅ زرنـگی‌، بنـــدگی‌ خــداسـت ❤️در آغوش خدا باشید❤️
۲ونیم لیوان جو پوست کنده ی لیوان نخود ی لیوان لوبیا هرکدوم رو خیس میکنم از شب قبل و چنباری آبشو عوض میکنم.سیرابی تمیز ریز خرد شده رو با پیاز زردچوبه ادویه چنتا چوب دارچین پودرسیر و آب میذارم کامل پخته شه.جورو تو قابلمه مناسب میریزم روش رو آب گرم میریزم و میذارم رو گاز تا کامل بجوشه و جو باز بشه اواسط پخت جو نصف لیوان عدس و سیرابی رو اضافه کردم و زمان دادم بپزن.۵تا پیاز بزرگ رو خرد کردم تو روغن سرخشون کردم پیازا ک طلایی شد زردچوبه ادویه فلفل و پودرسیر و نمک زدم و اخر سر ۵تا ق غذاخوری نعنا خشک اضافه کردم و بعد سرخ شدن ب جو اضافه کردم.حالا نخود لوبیا ک از قبل پختیم هم ب بقیه مواد اضافه میکنیم و میذاریم نیم ساعتی جوش ریز بزنه.ی قوطی کشک رو ب آش اضافه کردم بعد این ک کشک باز شد کاملا نمکش رو تست کردم و بعد این نیم ساعت زمان دادم تا جابیوفته. . دوستان طعم سیرابی تو این آش اونجوری نیس ک نتونین بخورین همه اینا درکنار هم ی ترکیب خییییییییلی خوشمزه بوجود میارن پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید. مقدار کشک ذائقه ای هست میتونین بیشتر یا کمترش کنین
رولت_خامه_اے 🔷مواد لازم 🔹 تخم مرغ 3عدد . 🔹نصف پیمانه ارد . 🔹نصف پیمانه پودر قند . 🔹نصف ق چ ب پ . 🔹ڪمی وانیل. 🔹عسل اگه دوست داشتین برایه تیره تر شدن نونتون نصف ق بریزید ♨️طرز تهیه زرده وسفیده جداشود.سفیده رابزنید تا پف ڪنه بعد با 2قاشق از پودر قند بزنید تا فرم بگیرد. زرده ها را باوانیل وبقیه پودر قند بزنید ڪمے بزنید بعد دو ق غ ابجوش اضافه تاڪرم رنگ بشه و ربانے شڪل. اردوبیڪینگ پودر الک شده را به زرده اضافه ڪنید. وهم بزنید و بعد سفیده رو به مواد اضافه و فولد ڪنید یه ڪاسه ماست خورے از مواد و برداشتم و. بهش پور ڪاڪائو اضافه ڪردم مواد سفید رو داخل تابه ریختم و مواد ڪاڪائویے رو. تو قیف ریختم و مثل تو عڪس خط انداختم و. با یه خلال دندون به حالت زبرا درآوردم بعد سرشو گذاشتم حدود هشت دقیقه اے آماده شد درشو باز ڪنید دیدید ڪنار هاش رنگ گرفت آمادس نباید بزارید رولت خشک بشه بیرون آوردم و روے پارچه گذاشتم ڪاغذ رو. جدا ڪردم و تو همون پارچه رول ڪردم وقتے خنک شد خامه رو فرم. دادم و خامه ڪشے ڪردم و دوباره رول ڪردم و برش زدم
شمالی 🔴 مقداری پیاز را خلال می کنم و تفت میدم. سیر ریز شده، فلفل و زردچوبه اضافه و بعد یه تفت خاموش می کنم. سبزی قورمه سبزی پخته شده (حدود نیم کیلو) رو خوب سرخ می کنم به همراه 2 ق غ سماق. 2 عدد ران ران یا سینه مرغ رو بهمراه نمک و زردچوبه و فلفل و 1 ق غ سماق تفت میدم. مواد رو مخلوط و آب اضافه می کنم (مقدار آب زیاد نباشه) میذارم 2 ساعت حدودا پخته بشه یه ربع آخر پخت خورشت، چاشنی قورمه سبزی هاتی کارا و لوبیا قرمز پخته اضافه می کنم. میتونید بجای چاشنی قورمه از آبغوره استفاده کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥗 😋 🔸برای سالاد ۵تا نون تست رو مکعبی برش زدم با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کردم و درظرفو گذاشتم ی ساعتی موند تا طعم دار بشه.۲تا تیکه سینه مرغ رو ب ورقه های نازک تر برش زدم با نمک فلفل روغن زیتون سیر مزه دار کردم و اونم گذاشتم ی ساعتی موند.تابه رژیمی رو گذاشتم داغ شد تیکه های مرغ گذاشتم تو تابه زیرشو زیاد کردم تامرغ اب نندازه و خیلی زود دو طرفش گریل میشه و مغزپخت.تو همون تابه نون هم اضافه کردم و تفت دادم. 🔸کاهو شسته شده رو ریختم تو ظرف مرغ رو برش زدم ریختم روش و بعد هم نون رو.برای سس هم ۳ ق ماست ی ق سس خردل ی ق سس مایونز سرکه بالزامیک فلفل روغن زیتون سیر رنده شده نمک پنیر پارمسان رو باهم مخلوط کردم و ریختم رو سالاد.بجای سیر از پودر سیرهم میتونید استفاده کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
دل ڪه رنجید از ڪسی خرسند ڪردن مشڪل است شیشه ی بشڪسته را پیـوند ڪردن مشڪل است ڪوه را با آن بزرگی میـــتوان همـوار ڪرد حـــرف ناهمــوار را همـــوار ڪردن مشڪل است👌🏻 ‎‌‌
ابتدا سینه مرغ و چرخ کنید ،بعد لپه و برنج و نیم پز کنید ،بعد تمام مواد و بریزید تو کاسه و ورز بدید وبعد با گوشکوب برقی یا سنتی خوب بکوبید تا مواد چسبنده بشه،بعد تو قابلمه سس و درست کنید ،ابتدا پیاز داغ کنید و بهش رب و نمک و زردچوبه اضافه کنید و دو لیوان آب بریزید و بعد اینکه قل زد،از مواد کوفته به اندازه دلخواه بردارید و تو دست گرد کنید و بذارید تو سس تا بپزه،میتونید از زرشک و آلو هم برای ترش شدن طعم سس هم استفاده کنید
نيم كيلو گوشت گوسفندي چرب دوعدد پياز درشت نيم قاشق چايخوري جوش شيرين نمك گوشتها رو دوسه باري چرخ كرده پيازها رو رنده ميكنيم و كامل اب پياز رو جدا كرده مواد رو باهم مخلوط و حسابي ورز ميدهيم مواد كباب اماده س اونها رو به سيخ ميكشيم و ١٢-١٤ ساعت در يخچال ميگذاريم
از بوسیدن دوجا،انسان به عرش میرسه بوسیدن دست پدر بوسیدن پای مادر نیکی به پدر ومادر داستانی است که تو آن را می‌نویسی وسالها بعدفرزندانت آن رابرایت حکایت می‌کنند پس خوب بنویس🙏🌸 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🔔 تلنگر ✍پنج چیز که اگه از دست بره هیچوقت نمیشه اونارو برگردوند! ➊ سنگ وقتـی ڪه پرتـ بشه ➋ موقعیت وقتی ازدست بره ➌ حـرف وقـتـی زده بشـه ➍ زمـان وقـتـی بگـذره ➎ دل وقتۍ بشـڪنه! 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ کانال ترفند آشپزی🍟🍔 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
دستور یه شیرینی خوشمزه اوردم براتون این هم با فر درست میشه وهم بدون فر توجه کنید شیرینی هیچ وقت روش طلای نمیشه فقط زیرش که طلای شد کافیه زمان پختش چه‌در فر و چه بدون فر حدود 15 الی بیست دقیقه است میتونید کل مواد رو نصف کنید آرد 420 گرم حدود سه لیوان پودر قند 300 گرم یک لیوان ونیم روغن صاف قنادی 100گرم روغن جامد پخت وپز 50 گرم تخم مرغ درشت دوعدد ماست 140 گرم یا نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایی خوری کشمش 150 گرم یا یک لیوان گاز رو روشن کنید کمترین درجه حرارت شعله پخش کن بزارید ماهی تابه رژیمی روش تا گرم بشه از فر استفاده میکنید.از فر دست ساز هم میتونید استفاده کنید دمای فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه روغن وپودر قند رو بزنید حدود چهار الی پنج دقیقه تا پوک وسفید‌رنگ بشه سپس تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده ومیزنیم وانیل هم اضافه ،سپس ماست رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم همزن رو خاموش آرد رو یکدفعه میریزیم وبا دست مخلوط میکنیم زیادی ورز ندید که به‌روغن بیفته فقط با نوک‌انگشتان مخلوط کنید آخر سر کشمش که قبلا نیم ساعتی تو آب خیس کردیم تا نرم بشه آبکش کردیم میریزیم ومخلوط میکنیم میریزیم تو قیف ساده نداشتید از دو قاشق استفاده کنید ماهی تابه که گرم شده دو عدد کاغذ روغنی انداخته خمیر رو قیف میزنیم میخواید رویه شیرینی کمی ترد بشه کمی پودر قند روش بپاشید(اختیاریه)در ماهی تابه رو میبندیم ومیزاریم رو شعله پخش کن حدود پانزده دقیقه شعله خیلی کم باشه به ارومی درشو باز میکنیم زیرش طلای شد کافیه اونو خالی میکنیم کاغذ‌روغنی انداخته سری بعد دوباره میزازیم توی فر هم تو سینی کشمشی ها رو قیف زده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه از پشت شیشه نگاه کنید زیرش طلای شد کافیه بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد به جای روغن صاف میتونید از جامد پخت‌‌وپز استفاده کنید ویا فقط از روغن صاف قنادی استفاده کنید لوازم قنادیا دارن روغن مایع به هیچ عنوان نمیشه میتونید به این مقدار روغن از کره استفاده کنید وای من طعم کره رو تو شیرینی دوست ندارم طعمش غالب میشه سعی کنید از ترازوی دیجیتالی برای اندازه گیری استفاده کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ایشون مرغ وحشی هستن حالا چرا اسم این طفلک رو گذاشتن مرغ وحشی الله اعلم😅 و اما دستور👇 پ ن :اَصلا و ابدا آب نمیخواد پ ن:مرغ بدون پوست باشد پ ن: تا لحظه اخر هیچ جاب جایی انجام نشود اول یک پیاز چاق و چله خورد بشه کف قابلمه بعد مرغ(خام از فریز در اومده یا تازه) رو روش بچینید بعد زنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو بخارا کمی شکر بپاشونید و دو قاشق غذا خوری روغن بریزید یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزارید شعله خعلی کم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که یک ربع قبل در اب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزید (هرجقد ک دوس دارید)و درشو میزارید تا ب روغن بیفته و برمیگشتونید و شعله خاموش کنید نهایت زمان ۲ ساعت😊
✍️ پنج قدم تا خوشبختی: ❣️قلبت را مملوء از مهربانی کن .. ❣️ذهنت را از نگرانی رها کن .. ❣️ساده زندگی کن .. ❣️بیشتر ببخش .. ❣️کمتر توقع داشته باش ..