فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینطوری کمپوت گیلاس درست کنید
گیلاس را داخل شیشه با درب فلزی بگذارید . اب و شکر را بریزید و وارونه بگذارید تا جوش بخورد
#ترفند_آشپزی💓👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
#شربت_لیمونعناع
«اين يه شربتيه كه تخم ريحونا توي شربت شناور ميمونن و ته نشين نميشن»
دستور تهیه :👇
يه بسته ژله با هر طعمي كه دوس دارين رو(من طعم ليمو انتخاب كردم)با يك ليوان آب جوش مخلوط و خوب هم بزنين تا ذوب بشه،بزارين يخچال تا نيم بند بشه،دقت كنين كه نبايد كامل ببنده يه حالت آبكي بايد داشته باشه.
حــــالا ژله رو ميزارين كنار... يه كاسه بزرگ وردارين ٢ ليوان آب توش ميريزيم با ٣قاشق غذاخوري عرق نعناع و كمتر از نصف ليوان شكر و ٤قاشق غذاخوري تخم شربتي،قشنگ هم ميزنيم و ميزاريم يك ساعت يخچال تا لعاب بده.
بعد از يك ساعت
شربتي كه درست كرديم رو با ژله ي نيم بند شده مخلوط ميكنيم و با هم زن دستي خوب مخلوط ميكنيم،شربت آمادس
اين مقدار واسه ٢تا ليوان هستش
👩💻 👸 #ایــدههـاے_بانــو 👩
👚 👕
👖 👖
💇👈 @idehbano 👉👰
#اشکنه
پياز دو عدد متوسط
سيب زميني يك عدد متوسط
تخم مرغ …دوعدد
شنبليله خشك…يك قاشق غذاخوري
نعناخشك… يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم.
🍲طرز تهیه اشکنه :
اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته.👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
🍜پاستا با قارچ و گردو
🍝مواد لازم براي يك نفر:
📌 ماكاروني آبكش شده يك ليوان(صد و پنجاه كالري)،گوجه گيلاسي نصف شده چهار تا پنج عدد،رب گوجه فرنگي نصف ق غ،قارچ ورقه اي شده چهار عدد،نمك و فلفل،روغن زيتون نصف ق غ(شصت كالري)،پياز خلالي شده يك تا دو ق غ،مغز دو عدد گردو(شصت كالري)،كمي ريحان و آبليموي تازه
طرز تهيه:روغن و پياز رو روي حرارت كم تفت بديد تا پياز نرم و كاراملي بشه بعد رب،گوجه و قارچ رو اضافه كنيد و پنج تا ده دقيقه روي حرارت ملايم بذاريد تا مثل سس بشه.نمك و فلفل و بعد پاستا رو اضافه كنيد و دو سه دقيقه بعد سرو كنيد.روي پاستا گردو،ريحان و چند قطره آبليموي تازه بريزيد.
👨🍳 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
🔺خورشت کدو سبز
مرغ ۴ تکه(یا گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم)
کدو سبز ۴ عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
غوره ۵۰ گرم (یا آبغوره ۳ ق غ)
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
🍲طرز تهیه
۱- پیاز رو ریز کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم…وقتی کم کم ر حال طلایی شدن بود بهش زردچوبه رو اضافه می کنیم و تفت میدیم
۲- رب رو هم اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.
هرچقدر پیاز و رب خوب سرخ شده باشن خورشتمون خوشرنگ تر و خوشمزه تر میشه
۳- گوشت خورشتی یا تکه های مرغ رو هم اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.
۴- دو تا سه لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و در ظرفو میزاریم….وقتی به جوش اومد حرارت رو متوسط می کنیم.
۵- وقتی گوشت پخت،نمک و فلفل و آبغوره رو هم اضافه می کنیم.( مقدار آبغوره بستگی به سلیقه خودتون داره و حتی می تونید از غوره هم استفاده کنید)
۶- کدوها رو پوست می گیریم و روشون کمی نمک می پاشیم و داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا طلایی بشن.بعد به خورش اضافه و می زاریم کاملا جا بیفته
این خورش باید کم آب و کاملا جا افتاده باشه👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
🍱سبزیجات تنوری😋
برای این دستور از سیب زمینیهای کوچولو که با برس شستشو،تمیز میشوریم و با پوست نصف میکنیم+لوبیا سبز +هویج استفاده میکنیم ،از هر کدوم نیم کیلو.
سبزیجات رو در یک کاسه بریزید،نمک و فلفل و کمی زیره و دو تا سه حبه سیر رنده یا ریز خرد شده و دو سه قاشق جعفری ساطوری و سه قاشق روغن زیتون اضافه و با دست مخلوط کنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سبزیجات رو پخش کنید و در فر دویست درجه بیست دقیقه تا نیم ساعت بپرید بعد با قاشق زیر و روشون کنید و بیست دقیقه دیگه بپزید.
دقت کنید که سیب زمینیها باید خیلی کوچولو باشن اگه نبودن چهار قاچ کنید.
اندازه برش سبزیجات هم در عکس مشخصه،میزان زمان پخت رو هم چک کنید چون حرارت فرها متفاوته.
اگر فر ندارید،داخل تابه رژیمی روی شعله ملایم درست کنید.کنار این سبزیجات ، ماست چکیده موسیر سرو کنید.👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋
👕 👗
👖 @ashpazibano 👖
📥 آش سماق (اصفهان) 📥
📝 مواد لازم برای ۸ نفر📝
⏱ زمان پخت: ۹۰ دقیقه ⏱
🍴 برنج خرد کرده ۲۰۰ گرم,
سماق خشک نیم کیلو,
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم,
سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع) ۱ کیلو,
پیاز درشت سرخ شده ۱ عدد,
روغن ۲۰۰ گرم
📥 دستور پخت آش سماق (اصفهان) 📥
🍽️ آش سماق اصفهان
طرز تهیه: قبل از شروع آشپزی سماق را در آب قرار دهید.( این کار را تقریبا ۱ ساعت قبل از شروع کار انجام دهید.)
برنج را در مقدار کمی آب بجوشانید. سبزی را کاملا پاک کرده و بشوئید و سپس خرد کنید. سبزی هرچه ریز تر باشد بهتر است. وقتی برنج پخته شد، سبزی را درون آن بریزید.
گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید. گوشت را به صورت قلقلی های کوچک و به اندازه یک گردو در بیاورید. آنها را در روغن سرخ کنید. سپس آنها را در آش بریزید تا کوفته قلقلی ها خوب بپزند.
سماق را از صافی پارچه ای رد کرده و فشار دهید. آب سماق باید قرمز خوشرنگ باشد. آن را در آش ریخته و نصف پیاز داغ را نیز اضافه کنید. اجازه دهید تا آش خوب بجوشد. آش را با پیاز داغ باقی مانده و در صورت تمایل نعناع داغ تزئین و سرو کنید.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
📥 کال کباب شمالی 📥
📝 مواد لازم برای ۶ نفر📝
⏱ زمان پخت: ⏱
🍴 بادمجان درشت ۱۰ عدد,
آب انار ترش یا آبغوره ۱ فنجان,
نعناع، خلواش و چوچاق ریز شده تازه یا خشک ۳ قاشق,
سیر ۱ و ۱/۲ بوته,
گردو پودر شده ۱۵۰ گرم,
نمک و فلفل
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
📥 قیمه پیچاق (آذربایجان) 📥
📝 مواد لازم برای 📝
⏱ زمان پخت: ⏱
🍴
🍽️ گوشت قیمه ای ۳۵۰ گرم . پیاز سرخ شده ۱ کیلو . خلال بادام ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد . نمک و فلفل . زعفران سائیده . زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری📥 دستور پخت قیمه پیچاق (آذربایجان) 📥
طرز تهیه
: پیاز سرخ شده را در تابه ای بریزید و گوشت های قیمه ای را با آن تفت دهید. خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
کمی بعد زعفران سائیده را در ۱ لیوان آبجوش حل نموده و روی مواد بریزید. اجازه دهید تا خورش حوب جابیفتد. ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان برای جا افتادن کافیست. در پایان پخت تخم مرغ ها را روی خورش بشکنید و کمی از آب زعفران روی آن بدهید تا خوب سفت شود. این خورش خوشمزه را با برنج سفید میل کنید.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
📥 قیمه بوشهری ( جنوب ) 📥
📝 مواد لازم برای 📝
⏱ زمان پخت: ⏱
🍴
🍽️ قیمه بوشهری
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم . لپه ۲۵۰ گرم . دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری . پودر لیمو عمانی ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . سیب زمینی ۱ عدد . پیاز ۱ عدد . زعفران و زردچوبه و نمک مقداری
📥 دستور پخت قیمه بوشهری ( جنوب ) 📥
طرز تهیه
: لپه را از شب قبل خیس دهید ، لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و ۴ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.
همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز ، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید ، ۸ لیوان آب اضافه کنید و ۱ - ۲ ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
پس از پخت آب گوشت را جدا کنید سپس گوشت را بکوبید ، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند.
رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده ، آب گوشت صاف شده ، پودر لیمو عمانی ، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.
نکته : این قیمه بافتی نرم و کشدار دارد ، پیشنهاد میشود گوشت ، سیب زمینی و لپه را با میکسر یا گوشتکوب برقی بزنید تا نرم و یکدست شود.
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano