#نان_سیب_زمینی 🥯 😋
▫️حدود 5 تا 6 عدد سیب زمینی متوسط
▫️یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال
▫️1 ق چ بکینگ پودر
▫️نمک و فلفل کمی
▫️1 تا 2 ق غ روغن زیتون
▫️100 گرم آرد الک کرده
▫️پنیر پارمزان یک پیمانه
🔸سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید. پوره کنید و بعد خنک کنید. با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید. اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه. از خمیر چونه درست کنید. پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید. ضخامت زیاد نباشه. سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید. خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید. با چنگال روی نونا خط بندازید. با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و رویه نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید. در صورت تمایل کنجد و یا زعفران یاسیاه دونه ویا شوید و ... روشون بپاشید.
فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی بشه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#سیب_زمینی_سرخ_کرده
#پاچین_مرغ
#سالاد_الویه
#سالاد
کلیپ رو ببینید که متوجه شید مرغ ها رو چطوری به این شکل دراوردم
فقط قبلش یه نکته رو باید بگم که پوست ران رو کامل جدا کنید و از قسمت بالا روی استخوان رو برش بدین تا گوشت از استخوان جدا شه که وقتی داشت پخته میشد گوشت جمع شه و حالت توپ توپی به خودش بگیره..سعی کنید از ران های کوچیک استفاده کنید،مرغ ها رو از قبل نیم ساعت با پیاز،زردچوبه کمی دارچین بپزید و بعد توی آرد و تخم مرغ و نهایت پودر سوخاری آغشته کنید و بعد از نیم ساعت سرخ کنید..
اینکه میگن آلومینیوم توی حرارت روغن مضر میشه و این حرفا درسته ها منم سعی کردم خوشگل جان ها رو ایستاده توی روغن سرخ کنم و آلومینیومش از روغن خارج بمونه...
سیب زمینی ها رو وقتی خلالی درشت خرد کردم در حد 5 دقیقه توی آب جوش و نمک ریختمشون تا یه کوچولو نرم شه دقت کنید ما نمیخواییم پخته شه فقط میخواییم نرم شه پس بعد از 5 دقیقه آبکش کردم و توی روغن به صورت شناور با حرارت نسبتا بالا سرخ کردم،خیلی ترد تر و خوشمزه تر میشه نسبت به روش های دیگه.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#پاچین_مرغ
#سیب_زمینی_سرخ_کرده
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالادیونانی
موادلازم
خیار_گوجه_فلفل دلمه_پیاز_کاهو_زیتون سیاه_پنیرروغن زیتون_آبلیمو_نمک وسویاسس
باماباشید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#حلواسه_آرد
یک لیوان آرد سفید
یک لیوان آرد برنج
یک دوم لیوان آرد نخود
2لیوان شکر
2لیوان آب و گلاب
50 گرم کره
روغن مایع یک پیمانه
زعفران و هل به مقدار لازم
تهیه شهد : شکر و آب را روی حرارت قرار میدهیم تا شکر باز شود اما نباید بجوشد و بعد هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم.و بعد از روی حرارت برمیداریم.
روغن را در تابه میریزیم تا گرم شود.بعد آرد سفید را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.
در مرحله بعد آرد برنج را اضافه میکنیم.در نهایت آرد نخود را اضافه میکنیم و بعد کره را اضافه میکنیم.و تفت میدهیم.
در مرحله بعد شهد را کم کم اضافه میکنیم و بعد روی شعله قرار میدهیم و انقدر هم میزنیم تا از تابه جدا شود.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡