eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳 كادايف تفت داده شده ٢٠٠ گرم(يعني وقتي ميخريد بسته تفت داده شده رو انتخاب كنيد روش مي نويسه) كره :٥٠ گرم شكر :٤قاشق گردو :يك پياله كوچك شير:١ليتر آرد گندم:٤ قاشق سر پر نشاسته پودري:٣ قاشق غذا خوري سر پر شكر:يك ليوان(مقدار شكر به خودتون بستگي داره مي تونيد كم و زياد كنيد كمي كمتر از يك ليوان بنظر من عالي ميشه) خام:يك پاكت كوچك وانيل:يك قاشق مربا خوري💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# بی بی_کورن شور 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: برگ مو تازه خرد شده: ۳۵۰ گرم برنج: ۹۰۰ گرم گوشت گوسفندی: ۶۰۰ گرم آلوچه: ۱۵ عدد برگ مو تازه برای ته دیگ: به مقدار لازم سبزی خورشتی: ۱۲۰ گرم پیاز متوسط: ۲ عدد کشمش: ۳/۴ پیمانه لپه: ۳/۴ پیمانه زرشک: ۱/۳ پیمانه نمک: به مقدار لازم شکر: ۱ قاشق غذاخوری ادویه کاری و زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: گوشت با دو لیوان آب برای یک ساعت می پزیم طوریکه آب گوشت کامل خشک بشه و گوشت نیم پز بشه. لپه را با مقداری آب می پزیم تا نیم پز بشه. آلوچه ها را خلالی ریز می کنیم. پیازها را خلالی ریز می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود، به ترتیب؛ گوشت نیم پزشده، ادویه ها، برگ موی ریز شده، آلوچه خلالی، لپه نیم پز و سبزی خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، نمک، شکر، کشمش پلویی و زرشک را می ریزیم و هم می زنیم. برنج را دانه شمارتر آبکش می کنیم. کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم و دو سه لایه برگ مو قرار می دهیم، نصف برنج آبکش، همه مخلوط مواد و مابقی برنج اضافه می کنیم و غذا را با حرارت کم حدود دو ساعت دم می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: از هر نوع گوشت ریز شده در این غذا می توانید استفاده کنید ولی بهترین گوشت، گوشت گوسفند چربی دار هست. با توجه به ذائقه اگر غذا را ترش دوست دارید آبغوره اضافه کنید و اگر ملس دوست دارید شکر اضافه کنید. موقع دم کردن غذا شعله را خیلی کم کنید تا برگ هایی که بعنوان ته دیگ قرار داده اید نسوزد. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
13.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: برگ مو تازه خرد شده: ۳۵۰ گرم برنج: ۹۰۰ گرم گوشت گوسفندی: ۶۰۰ گرم آلوچه: ۱۵ عدد برگ مو تازه برای ته دیگ: به مقدار لازم سبزی خورشتی: ۱۲۰ گرم پیاز متوسط: ۲ عدد کشمش: ۳/۴ پیمانه لپه: ۳/۴ پیمانه زرشک: ۱/۳ پیمانه نمک: به مقدار لازم شکر: ۱ قاشق غذاخوری ادویه کاری و زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: گوشت با دو لیوان آب برای یک ساعت می پزیم طوریکه آب گوشت کامل خشک بشه و گوشت نیم پز بشه. لپه را با مقداری آب می پزیم تا نیم پز بشه. آلوچه ها را خلالی ریز می کنیم. پیازها را خلالی ریز می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود، به ترتیب؛ گوشت نیم پزشده، ادویه ها، برگ موی ریز شده، آلوچه خلالی، لپه نیم پز و سبزی خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، نمک، شکر، کشمش پلویی و زرشک را می ریزیم و هم می زنیم. برنج را دانه شمارتر آبکش می کنیم. کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم و دو سه لایه برگ مو قرار می دهیم، نصف برنج آبکش، همه مخلوط مواد و مابقی برنج اضافه می کنیم و غذا را با حرارت کم حدود دو ساعت دم می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: از هر نوع گوشت ریز شده در این غذا می توانید استفاده کنید ولی بهترین گوشت، گوشت گوسفند چربی دار هست. با توجه به ذائقه اگر غذا را ترش دوست دارید آبغوره اضافه کنید و اگر ملس دوست دارید شکر اضافه کنید. موقع دم کردن غذا شعله را خیلی کم کنید تا برگ هایی که بعنوان ته دیگ قرار داده اید نسوزد💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
این دسته گل 🌹🍃 زیباوقشنگ🌹🍃 تقدیم به شما🌹🍃 دوستان عزیزم🌹🍃 ادمینهای عزیزخسته نباشید💞💞🍃🍃 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
19.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم🔻 میگو پاک کرده ۷۰۰ گرم الی ۱ کیلو گرم لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه برنج ۴ پیمانه شوید خشک ۱ لیوان (سلیقه ای کم و زیاد کنید) پیاز متوسط ۲ عدد پودر لیمو عمانی ۱ ق م کشمش پلویی نصف لیوان زردچوبه و‌ فلفل سیاه و قرمز و‌نمک طرز تهیه🔻 1️⃣لوبیارو‌ ۳ ساعت با ۱ ق غ نمک خیس کن بعد بشورش و حدود ۲-۳ ساعت بذار بپزه (خیلی نباید نرم شه) 2️⃣ ۴ پیمانه برنج با ۴ ق م نمک ۲ ساعت خیس کن بعد آبشو خالی کن 3️⃣آب و بذار جوش بیاد و بذار برنج توش ۷ دقیقه بجوشه بعد لوبیا پخته شده رو اضافه کن و هم بزن ۲ دقیقه که موند برش دار و آبکش کن (در کل ۹ دقیقه) 4️⃣ پیاز داغ کن بعد میگو‌ اضافه کن و یه تفت بده بعد زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و نمک اضافه کن و خوب تفت بده تا آب میگو کاملا گرفته شه و میگو تو‌ این مرحله بپزه 5️⃣در آخر پودر لیمو عمانی و کشمش اضافه کن و یه هم بزن که میکس شن (در حد ۲۰ ثانیه) و برش دار 6️⃣بعد ته ظرف روغن بریز و نصف ق چ زردچوبه و ۱ ق غ شوید خشک بریز و با هم قاطیشون کن 7️⃣ بعد برنج و بریز و لابه‌لاش سبزی بریز و وسط برنج مواد و‌اضافه کن 8️⃣ ۱۰دقیقه بذار بخار کنه با شعله زیاد بعد شعله پخش کن بذار و شعله رو‌کم کن و بذار ۵۰ تا ۶۰ دقیقه دم بکشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی نظیر مواد لازم🔻 فیله مرغ 500 گرم سیب‌زمینی 3 تا 4 عدد پودر سوخاری پانکو یا نان خرد شده 500 گرم مواد سس🔻 تخم مرغ 1 عدد سیر 2 حبه نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری ادویه کاجون 1 قاشق غذاخوری ماست 1 لیوان روغن زیتون نصف لیوان آرد 1 لیوان طرز تهیه🔻 همه مواد سس را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس به همه قسمت‌های فیله برسه. فیله‌ها را درون پودر سوخاری بغلتونید و روی کاغذ روغنی روی سینی فر بذارید درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 30 دقیقه بذارید پخته شه. سیب زمینی ها را برش بدید و داخل باقی سس مانده بریزید سپس درون یک تابه بچینید و روی حرارت بذارید تا پخته شه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌷 مواد لازم: گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد آردنخودچی ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه زعفران رب ۲ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق چایخوری سرکه ۱/۵ قاشق غذاخوری کره مقداری طرز تهیه:ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز آبگرفته و نمک و فلفل و زردچوبه ورز میدهیم سپس هویجی که ریز رنده کردیم را اضافه میکنیم(اگر احیاناً هویج آب انداخت آبش رو دور بریزید) سپس به گوشت اضافه کنید و ورز بدید و در آخر کار آرد نخودچی اضافه کنید،از مواد در دست مثل شامی فرم میدهیم و در یخچال به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم،سپس در مخلوطی از روغن و کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم،برای درست کردن سس هم رب را در مخلوطی از کره و روغن تفت میدهیم تا رنگ باز کند سپس سرکه و شکر را اضافه میکنیم بعد آب جوش و اجازه میدهیم سس مقدار کمی پخته شود،سس آماده را در تابه ریخته کباب های سرخ شده را روی سس میچینیم من از مقداری گوجه هم استفاده کردم که خب اختیاری هست،و اجازه میدهیم تا کاملا کباب پخته و سس غلیظ شود💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️شب قشنگترین اتفاقیست ✨که تکرار میشود ⭐️تا آسمان زیباییش را ✨به رخ زمین بکشد ⭐️خدایا ✨ستاره های آسمان را ⭐️سقف خانه دوستانم قرارده ✨تازندگیشان مانند ستاره بدرخشد ✨شبتون در پناه مهربان خدا ‎پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ 💖💖💖💖💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهے دوشنبہ زیبای مهر ماهتون🍂🍃 پرازفرکانس هاے مثبت و زیباے زندگے باشہ روزوروزگارتون،بروفق مراد زندگیتون سبز،دلتون شاد عمرتون نیک،عاقبتتون بخیر روزتون بخیر و پر از شادے امروزتون زیبا و بی نظیر👌🍂🍃 ❖ .
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی نظیر مواد لازم🔻 فیله مرغ 500 گرم سیب‌زمینی 3 تا 4 عدد پودر سوخاری پانکو یا نان خرد شده 500 گرم مواد سس🔻 تخم مرغ 1 عدد سیر 2 حبه نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری ادویه کاجون 1 قاشق غذاخوری ماست 1 لیوان روغن زیتون نصف لیوان آرد 1 لیوان طرز تهیه🔻 همه مواد سس را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس به همه قسمت‌های فیله برسه. فیله‌ها را درون پودر سوخاری بغلتونید و روی کاغذ روغنی روی سینی فر بذارید درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 30 دقیقه بذارید پخته شه. سیب زمینی ها را برش بدید و داخل باقی سس مانده بریزید سپس درون یک تابه بچینید و روی حرارت بذارید تا پخته شه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# سیب زمینی _کینوا 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡