eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
• 200 گرم گل كلم ريز خرد شده • سه عدد بزرگ انار دانه شده • دو عدد فلفل كبابي تند • چهار عدد فلفل شيرين • دو پيمانه ساقه كرفس ريز خرد شده • 10 عدد گوجه مينياتوري • يك بوته سير خرد شده • يك قاشق مرباخوري فلفل سياه نكوبيده • نمك و سركه سفيد • دو پيمانه آب انار طرز تهيه:1. تمام مواد را مخلوط كرده در شيشه ريخته و روي آن سركه مي‌ريزيم تا روي مواد را بپوشاند.2. پس از يك ماه ترشي آماده مصرف است.
سلامت هميشه فقط ازدارو بدست نمياد🌹🌿 بيشتر اوقات از آرامش خيال آرامش قلبى❤️🌿 آرامش روحى بدست مياد سلامت ازخنده وازعشق مياد🌹🌿 لبتون پرخنده و عشقتون روزافزون🌹🌿 ❤️💙 ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
🌺🍃 عصرزیبا تون بخیر ☕️🌺 ❤️💙 ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سس خامه 😋😍 مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : _ران مرغ بدون استخوان ۶ الی ۸ تکه _سیب زمینی ۵ تا ۷ عدد _پیاز یک عدد _سیر ۴ حبه _شیر یک لیوان _خامه ۲۰۰ گرم _پنیر پیتزا ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم _پودر کاری نصف قاشق مرباخوری _آویشن یک قاشق چای خوری _نمک ، فلفل به میزان لازم _فلفل دلمه ای یک عدد در ابتدا مرغ ها را با روغن و ادویه دلخواه مثل نمک و فلفل و کاری ، آویشن مخلوط کرده و پیاز ، سیر و سیب زمینی ها را اضافه کنید ، دقت کنید که سیب زمینی ها در قطعات بزرگ خرد کنید ( زمان پخت آنها با مرغ یکی شود و زودتر نپزد):سپس برای سس مخلوط خامه و شیر را اضافه کنید. سطح ظرف را با فویل بپوشانید و با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت سطح آن را با پنیر بپوشانید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود . نوش جان 😍😋) 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
و گوجه بامیه ۱ کیلو گوجه ۲ کیلو سیر ۱۰ حبه فلفل تند ۱_۲ عدد سبزی معطر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری سر پر سرکه و نمک به میزان لازم بامیه ها رو تمیز میشوریم و میزاریم آبش کامل خشک بشه ، بعد سر بامیه رو به مقدار خیلی کم میزنیم ، اصلا چوب بامیه رو نمیزنیم چون در اون صورت مایع لزج از بامیه خارج میشه و ترشی ما شکل بدی میگیره ، گوجه رو خرد میکنیم و پوره میکنیم ، پوره گوجه رو داخل قابلمه میریزیم و میزاریم بجوشه تا غلیظ بشه و آبش کشیده بشه ، حالا سرکه و نمک رو اضافه میکنیم و دوباره میزاریم کمی بجوشه ، حالا زیر شعله رو خاموش میکنیم و بامیه ها ، سیر و فلفل رو اضافه میکنیم و میزاریم بمونه تا خنک بشه ، در آخر وقتی کاملا خنک شد سبزی رو اضافه میکنیم که رنگ سبزی تغییر نکنه ، من ترشی رو داخل یک لگن در دار ریختم و گذاشتم یک شب بمونه و بعد داخل شیشه های تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهے تو این عصر هیچ قلبــــــــــے گرفتہ نباشہ و هر چے خوبیہ خداست براے همہ خوبان رقم بخوره آرامش مهمون همیشگے دلاتون... ☕️ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 جو ۱ کیلو پیاز ۵ عدد هویج ۱ کیلو قارچ ۱ کیلو سبزی سوپ ۷۰۰ گرم رب ۷۰۰ گرم زرشک ۱ لیوان مرغ ۱ عدد کامل نمک ۲ ق غ فلفل سیاه و قرمز ۱ ق غ دارچین ۱ ق چ فلفل دلمه ۱ عدد اب به مقدار لازم
😋خوراک_بندری 🥘🥘🍱 سوسیس رو سرخ کردم ... پیاز رو هم جداگانه سرخ کرده وقتی نرم شد نمک و فلفل قرمز و چند نوار باریک فلفل دلمه زدم ... فلفل دلمه یکم ک تفت خورد سس کچاپ اضافه کردم و تفت دادم در اخر سوسیسا رو ک اضافه کردم یه نصف استکان اب اضافه کردم و در ماهیتابه رو بستم تا ابش کشیده بشه 👨‍🍳 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡