سلامت هميشه فقط ازدارو بدست نمياد🌹🌿
بيشتر اوقات از آرامش خيال
آرامش قلبى❤️🌿
آرامش روحى بدست مياد
سلامت ازخنده وازعشق مياد🌹🌿
لبتون پرخنده و عشقتون روزافزون🌹🌿
❤️💙 ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_تنوری با سس خامه 😋😍
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
_ران مرغ بدون استخوان ۶ الی ۸ تکه
_سیب زمینی ۵ تا ۷ عدد
_پیاز یک عدد
_سیر ۴ حبه
_شیر یک لیوان
_خامه ۲۰۰ گرم
_پنیر پیتزا ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
_پودر کاری نصف قاشق مرباخوری
_آویشن یک قاشق چای خوری
_نمک ، فلفل به میزان لازم
_فلفل دلمه ای یک عدد
در ابتدا مرغ ها را با روغن و ادویه دلخواه مثل نمک و فلفل و کاری ، آویشن مخلوط کرده و پیاز ، سیر و سیب زمینی ها را اضافه کنید ، دقت کنید که سیب زمینی ها در قطعات بزرگ خرد کنید ( زمان پخت آنها با مرغ یکی شود و زودتر نپزد):سپس برای سس مخلوط خامه و شیر را اضافه کنید. سطح ظرف را با فویل بپوشانید و با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت سطح آن را با پنیر بپوشانید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود . نوش جان 😍😋)
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ترشی_بامیه و گوجه
بامیه ۱ کیلو
گوجه ۲ کیلو
سیر ۱۰ حبه
فلفل تند ۱_۲ عدد
سبزی معطر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری سر پر
سرکه و نمک به میزان لازم
بامیه ها رو تمیز میشوریم و میزاریم آبش کامل خشک بشه ، بعد سر بامیه رو به مقدار خیلی کم میزنیم ، اصلا چوب بامیه رو نمیزنیم چون در اون صورت مایع لزج از بامیه خارج میشه و ترشی ما شکل بدی میگیره ،
گوجه رو خرد میکنیم و پوره میکنیم ،
پوره گوجه رو داخل قابلمه میریزیم و میزاریم بجوشه تا غلیظ بشه و آبش کشیده بشه ،
حالا سرکه و نمک رو اضافه میکنیم و دوباره میزاریم کمی بجوشه ،
حالا زیر شعله رو خاموش میکنیم و بامیه ها ، سیر و فلفل رو اضافه میکنیم و میزاریم بمونه تا خنک بشه ،
در آخر وقتی کاملا خنک شد سبزی رو اضافه میکنیم که رنگ سبزی تغییر نکنه ،
من ترشی رو داخل یک لگن در دار ریختم و گذاشتم یک شب بمونه و بعد داخل شیشه های تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم .
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهے
تو این عصر
هیچ قلبــــــــــے گرفتہ نباشہ
و هر چے خوبیہ خداست
براے همہ خوبان رقم بخوره
آرامش مهمون همیشگے دلاتون...
#عصرتون_زيبـا ☕️
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سوپ_جو🧑🍳
جو ۱ کیلو
پیاز ۵ عدد
هویج ۱ کیلو
قارچ ۱ کیلو
سبزی سوپ ۷۰۰ گرم
رب ۷۰۰ گرم
زرشک ۱ لیوان
مرغ ۱ عدد کامل
نمک ۲ ق غ
فلفل سیاه و قرمز ۱ ق غ
دارچین ۱ ق چ
فلفل دلمه ۱ عدد
اب به مقدار لازم
😋خوراک_بندری
#سوسیس_بندری
🥘🥘🍱
سوسیس رو سرخ کردم ...
پیاز رو هم جداگانه سرخ کرده وقتی نرم شد نمک و فلفل قرمز و چند نوار باریک فلفل دلمه زدم ... فلفل دلمه یکم ک تفت خورد سس کچاپ اضافه کردم و تفت دادم در اخر سوسیسا رو ک اضافه کردم یه نصف استکان اب اضافه کردم و در ماهیتابه رو بستم تا ابش کشیده بشه
👨🍳
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ترشی_انار 🍧 😋
▫️دانه انار 1.5 لیوان
▫️لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط
▫️آب انار ۲ تا ۳ لیوان
▫️سرکه ۱/۴ لیوان
▫️پودر گلپر نصف ق چ
▫️پودر گشنیز ۱ ق چ
▫️سیاه دانه ۱ ق چ
▫️سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🔸ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲ دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضافه میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه. درظرف در بسته و در یخچال نگهداری میکنیم.
♦️باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡