اشپزی بانو ایرانی
💥چگونه #ناخن های 💅 بلند و طبیعی داشته باشیم؟🤔 💥روش های ساده و راحت ک باعث میشه نا
😌 بدون تزریق بوتاکس کن 😌
روش های جوانسازی پوست 🦋
چروک هاتو اتو کن 😍👏
کارخانه 🍑🍑🍑سازی 😅👆🏻
🌸🍃الهی تو این ظهر زیـبا
🍃🌸هیچ قلبی گرفته نباشه
🌸🍃و هر چی خوبی خداست
🍃🌸برای همه رقم بخوره
🌸🍃آرامش مهمون دلاتون
🍃🌸ظهر جمعه تون بخیر عزیزان
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهای بلندی داری اما بخاطر موخوره مجبوری کوتاهشون کنی :(😞😭💇🏼♀
موهات همش گره میخوره چون بلد نیستی درست ببندی یا ببافیشون ~-~💆🏼♀💔
همه دوستات موهاشون نرم و لخته انگار اتو کردن🧝🏽♀💚
پس دختر جون آموزش
نگهداری از مو بلند بلد نیستی😳👇🤦♀
https://eitaa.com/joinchat/1337327710C9b9f71c3d5
موهاتو 2متر کن🤤👆🏻👆🏻
.
#خيار_شور
طرزتهيه:
خيار هاي محلي كه بهتره ريزوتازه باشه رو تميزبشوييد وداخل ابكش بذارين تا كامل خشك بشه(عجله داشتين بايه دسمال تميزخشك كنيد)دراين فاصله سيرهاروپوست بگيرين فلفل سبزتند وترخون وشويد تازه روهم پاك كنيدوبشوريد وكنار بذارين ،حالا بريم سر اصل مطلب (محلول اب نمك وسركه)كه به ازاي هر كيلو خيار٤ليوان اب و٤ق غ سرخالي نمك نصف ليوان سركه سفيددرنظر ميگيريم من براي چهاركيلو خيار٤برابركردم كه مقدارش شد(١٦ليوان اب و١٦ق نمك و دو ليوان سركه)اب رو بذارين روگاز تارقتي جوش بياد چند دقيقه كه جوشيد نمك وسركه رو اضافه كرده وهم ميزنيم تانمك حل بشه وميذاريم كامل سرد بشه سپس يه رديف خياريه رديف فلفل وسير وسبزي معطر روداخل ظرف موردنظر ميچينيم به همين صورت تا مواد تمام شوددر اخر كار محلول اب نمك رو روي خيارها ميريزيم تا روي ان را كانمل بپوشاند سپس سر ظرف را محكم بسته طوريكه به هيچ وجه هوا داخل ان نفوذ نكند چون خيارشوركپك ميزند ودرجاي خنك وتقريباًتاريك ميذاريم ده روزه خيارشورما آماده ست💓
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_ژله_ای یه ایده یلدایی
مواد لازم:
نشاسته: نصف لیوان، آب سرد:یک لیوان و نیم، شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ، روغن : یک سوم لیوان ، ژله : یک بسته ، گلاب : 3 ق غ
طرز تهیه:
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه.
سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم چنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.اجازه میدیم کمی که سرد شد گلوله های کوچک درست کرده و توی پودر نارگیل میغلتونیم.
میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش های مثلثی یا مستطیلی بدیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم.
اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید.
🌸🍃🌸🍃🌸
فروارد_یادت_نره😉
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 این عکس مثل بچه منه، قربونش برم از دیوار صاف میره بالا!!😅
قبلنا درست نمیتونستم تربیتش بکنم، شبا ازم قصه میخواست ولی بلد نبودم😕😕
یه روز تو ایتا یه کانالی دیدم، توش یه عالمه کتاب های بچگونه ی عاااالی بود🤩
اینقدرررر به دردم خورد که نگووو و نپرس👇😍🙈
http://eitaa.com/joinchat/691732497Cba80115024
🔴 به درد همه مادرا ميخوره 👆
هدایت شده از ایده های بانوان
محتواي عالي و خودموني براي تربيت و سرگرم كردن بچه 🔰
🔴 اگه پسر داريد روي دكمه قرمز و
🔷اگه دختر داريد روي دكمه آبی
کلیک کنید 👇
⬜️⬜️⬜️ا⬜️⬜️⬜️ا⬜️⬜️⬜️
⬜️🔴⬜️ا⬜️⬜️⬜️ا⬜️🔷⬜️
⬜️⬜️⬜️ا⬜️⬜️⬜️ا⬜️⬜️⬜️
❌❌ به امتحانش می ارزه 👆👆❌❌
#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ میکنیم
#خورش_آلو_اسفناج 😍😋
اسفناج
گشنیز
جعفری
برگ سیر
پیاز
مرغ
ربگوجه
آلو
نمک و فلفل و زردچوبه
ابتدا اسفناجم که سه دسته بودوباجعفری و گشنیزوبرگ سیر که هر کدوم یه دسته بود و پاک کردم و خوب شستم و ریز کردم و کنار گذاشتم بعد دوتا پیاز بزرگ و ریز کردم و تو روعن خوب سرخش کردم بعد مرغام و باهاش تفت دادم و نمک و ادویه زدم و یه قاسق رب هم زدم بعد سبزی های ریز شدم و بهش اضافه کردم و به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم تا باهم بپزع و خوب جا بیفته من اصلا آب به این غذا اضافه نمیکنم و ۵ دقیقه آخر آلوهام و بهمراه آب لیمو به خورشت اضافه کردم😋😋😋
امام باقر عليه السلام:
إنّي لَأكْرَهُ أن يكونَ مِقدارُ لِسانِ الرجُلِ فاضِلاً على مِقدارِ عِلمِهِ، كما أكرَهُ أن يكونَ مِقدارُ عِلمِهِ فاضِلاً على مِقدارِ عَقلِهِ
من خوش ندارم كه اندازه زبان مرد، فزونتر از اندازه دانش او باشد؛ چنان كه خوش ندارم اندازه دانش او، فزونتر از اندازه خرد او باشد
ميزان الحكمه جلد10 صفحه195