eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک خوشمزهه😍 1 لیتر / ۴ و نیم لیوان شیر 2 زرده تخم مرغ 2 موز 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 80 گرم شکلات ۱ بسته بیسکویت پتی بور 2 زرده تخم مرغ را روی 2 موز بریزید و میکس کنین. روی حرارت بذارین و شکر ، آرد ، نشاسته و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست بشه سپس شکلات و خامه را اضافه کنید. داخل ظرف دسر بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بذارین تا خنک شود. بیسکویت پتی بور رو داخل غذاساز خورد کنین و روی دسر بریزین نوووش جاان🌹
مثل ساحل آرام باش، تا مثل دریا بی قرارت باشند ....
طرز تهیه🔻 نیم کیلو مرغ که مخلوط سینه و ران باشه"این مقدار برای 5 نفر کافیه" چرخ میکنید و یک‌عدد پیاز بزرگ ،50 گرم کره، 2 عدد سیر ،نمک،فلفل سیاه و قرمز ،2 قاشق آرد سوخاری(یا ‌پودر نان)، ادویه ها شامل زردچوبه،پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، نمک رو‌ توی مخلوط کن بریزید و ازش یه پوره بسازید اون پوره رو به مرغ اضافه کنید 2 قاشق هم زعفرون دم کشیده غلیظ به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین یک ساعت توی یخچال استراحت کنه و بعد توی ماهیتابه دوطرفه با یک قاشق غذاخوری روغن که ریختین پهن کنید و برش بدین کمی که گوشت پخته شد و خودشو گرفت لایه های برش خورده رو از هم جدا کنید که بین لایه ها هم روغن بره بعد از اینکه آبش جمع شد و به روغن افتاد اجازه بدین دو طرفش سرخ شه. برای سس گوجه هم 3 تا گوجه رو پوست گرفتم و رنده کردم توی تابه با دو قاشق روغن (من کره زدم) سرخ کردم وقتی کمی آب گوجه خشک شد نمک و زردچوبه و کمی پودر آویشن ریختم آخر هم یک قاشق سس گلوریا جهت تند شدن. _با برنج کته که روغنش جامد باشه کنار هم تکمیل میشن😊 _هیچ کدوم از مواد تشکیل دهنده رو حذف نکنید میتونید کم یا زیادش کنید ولی لطفا حذف نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک پنیری ۳ عدد کدو سبز متوسط( برای من خیلی کوچک بود ، من تعداد بیشتری رو اضافه کردم) ۲ عدد هویج ۲ فلفل سبز ریز خورد شده ۱ الی ۲ عدد تخم مرغ ۶ق غ آرد سفید پنیر چدار فلفل قرمز ۱ عدد فلفل و نمک کدو سبز و هویج خام رو رنده میکنیم و فلفل قرمز و سبز و تخم مرغ و نمک‌و فلفل سیاه و‌قرمز اضافه وآرد و میریزیم و داخل روغن سرخ میکنیم و پنیر چدار گذاشته و روش رو میپوشونیم و از دو ور سرخ کرده و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه😋 ‏
پنجشنبہ ؛ یادآورِ نداشته هاست آدم هایی که نیستند ! خاطراتی که جایشان هنوز درد می کند ، و آرزوهایی که محقق نخواهند شد پنج شنبه گاهی خیلی سرد می شود حتی اگر بهار باشد ! در آخرین پنجشنبہ مرداد ماه برای شادی روح تمام درگذشتگان فاتحہ و صلواتی بفرستیم 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خدایا... 💫درانتهای شب 🌸قلبهای مهربان دوستانم 💫را به تو می سپارم 🌸باشد که با یاد تو 💫به آرامش رسیده 🌸و فارغ از دردها و رنجها 💫طلوع صبحی 🌸زیبا را به نظاره بنشینند 💫شبتون رویایی 🌸فـرداتون پراز بهترینها
48.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اللهی مادر برات بمیرم🥀... پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺آخرین آدینه پاییز مبارک 🍃امروزتون پراز اتفاقات خوب 🌺وخبر خوش 🌺 ان شاءالله خوشبختی 🍃دَرِ خونه تونو بزنه 🌺الهی آآآآآآآمین 🙏 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند_شیرینی_پزی ایده خوشگل و کاربردی از نحوه پیچیدن شیرینی یا پیراشکی
😋😋😋🤞 فکر میکنید برا کجاس؟ امروز یه غذای سنتی و لذیذ واستون آوردم به نام که در کشورهای افغانستان و ازبکستان هم طبخ میشه ،در کشور خودمون هم در شمال خراسان شهرستان این غذا بویژه در شب یلدا پخته میشه . . بریم سراغ مواد اولیه👇 گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم (بسته به وسعتون🙈) هویج (اگه در شهرتون زردک دارید بهتره از زردک استفاده کنید) سه تا چهار عدد برنج سه پیمانه کشمش سه چهارم پیمانه پیاز پنج عدد(این غذا پر پیازه😉) کمی زعفرون و نمک و فلفل و اما طرز تهیه این خوشمزه جان😋👇 ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن
. کال کباب یکی از مزه های اصلی گیلانه ودر کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست وبا همون مواد فقط به جای زیتون از بادنجان کبابی وریش ریش شده استفاده میشه وبعد از مخلوط شدن توی یخچال میره وسرد خورده میشه ... ت زمان آماده سازی و پخت: ۳۰ دقیقه بادمجان: ۱ کیلوگرم رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم نمک: ۱ قاشق چایخوری گلپر: ۱ قاشق چایخوری سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۴ حبه رنده شده بتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 زیارت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در روز جمعه چند دقیقه وقت بگذاریم برای زیارت امام زمان عج 💐اللهم عجل لولیک الفرج💐 🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺 🆔 @Atre_naab_khoda 👈 🆔 @Atre_naab_khoda 👈 🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
ببین امشب چی داریم یه دسر ترکیه ای خوشمزه و راحت که اگه بخورین مشتری دائمش میشین 😋👍 مراحلش توی ویدیو مشخصه من موادشو اینجا براتون میزارم که راحت تر باشین پادیشاه سارماسی شیر : 4 لیوان شکر : 6 ق غ آرد سفید : 1 لیوان سرخالی پودر کاکائو : 2 ق غ کره : 1 ق غ وانیل : نصف ق غ شکلات تخته ای : 80 گرم بیسکوییت پتی بور : یک و نیم بسته
💚☘ ♥️ 🍃تازه می‌کنیم قصه‌های فراق را با ندبه‌های آدینه و جان می‌بخشیم درخت انتظار را از ساغر دیدگان به‌خون نشسته‌مان... سرانجام این جمعه‌های منتظر به طلوع سپید ظهور شما پیوند می‌خورد و لبخند و شادی و امید، هوا را پر می‌کند....🍃 ❣اللَّهُمَّ جَدِّدْ بِهِ مَا امْتَحَى (مُحِيَ) مِنْ دِينِكَ❣ خدايا آنچه از دين تو محو شده است به وجود او تازه گردان⚘ 💚 ☘☘☘💚💚💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■میوه آرایی ویژه یلدا🍉🍉 خودت بساز✂️ لذت ببر😃 درامدزایی کن💰 از هزینه ها کم کن👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎یلدا از 4 حرف زيبـــا تشکيل شده. 🤍ی: یاد هم بودن. 🍎ل: لبریز ازمحبت بودن. 🤍د: دوست داشتن همدیگر. 🍎ا: آخرین روز پاییز. 🍎خواستم از همه زودتر 🤍تبريک يـلدا را تقديمتان کنـم 🍎پیشاپیش یلداتون مبــــــارڪ🎉 🍎تقديم به همه اونايى 🤍که نه دل کسى رو ميشکنن 🍎نه دل کسی رو ميسوزونن 🍂🌺🍃 🍎"آخر پاییزتون قشنگ"... ♥️ ♥️💚
طرز تهیه: پوست نارنجی یه دونه پرتقال رو رنده کرده ، میذاریم کنار و بعد نصف کرده آبشو میگیریم و بدون صاف کردن با پوره هاش توی لیوان میریزیم،سه چهارم لیوان لازم داریم حالا اول از هرکاری فر رو با 190 درجه روشن میکنیم تخم مرغ رو با شکر و وانیل آنقدر میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه ،بعد روغن و آب پرتقال رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن یک دور میزنیم و آرد و بکینگ پودر الک شده رو توی یه مرحله به مواد اضافه کرده و حدود ده ثانیه با همزن میزنیم تا گوله آرد باقی نمونه و بعد هم توی قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم و در طبقه وسط به مدت 45 دقیقه قرار میدیم من بعد از خنک شدن با خامه قنادی فرم گرفته روشو خامه کشی کردم‌ و بعد روش گاناش ریخته و تزیین کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" به نام حضرت دوست " زندگی بوی خوش نسترن است بوی یاسی است که گل کرده به دیوار نگاهِ من و تو زندگی خاطره است زندگی خنده یک شاپرک است بر گل ناز زندگی رقص دل انگیز خطوط لب توست زندگی شیرین است . . .! " روزتون بزیبایی هر چی زیبایی" ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌
تخم مرغ دو عدد عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم) ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم) آرد 8 ق غ روغن مایع 3 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ وانیل مقداری ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم