eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 ‌ #رولت_میوه_ای ‌ موادلازم:👇 تخم مرغ درشت ۶۰ گرمی ۳ عدد شکر دانه ریز ۷۰ گرم آرد سفید ۶۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ خامه فرم گرفته به میزان دلخواه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم میوه دلخواه خردشده قالب ۲۵ در ۲۵ سانت باارتفاع ۴ سانت طرزتهیه:👇 ابتدا تخم مرغها رو درظرفی ریخته سپس کاسه ایی را پراز آب جوش میکنیم و ظرف تخم مرغ رو توش میگذاریم و با همزن برقی شروع به زدن میکنیم تا جاییکه تخم مرغها به دمای ۴۰ درجه برسد بعد ظرف تخم مرغ رو از کاسه آب خارج کرده (من به طریق بن ماری گرمش کردم ) شکر و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و دوباره شروع به زدن میکنیم تا جاییکه حسابی غلیییظ و کشدار شود (خییییلی مهم) و بصورت ربانی از قاشق بریزد ، (من با دورتند همزن مدت ۱۰ دقیقه زدم) بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه و دورانی هم میزنیم ودر قالب که کاغذ گذاشته ایم میریزیم ، روی رولت رو صاف کرده ، چند بار به سطحی میزنیم و بعد در فربرقی ۱۷۵ با فن روشن به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد ، وقتی به سطح رولت دست میزنید چسبنده نباشد سپس قالب رو از فر درآورده و چند بار از فاصله بیست سانتی رهاش میکنیم تا خوابیدن پفش به حداقل برسه ، سپس ۵ دقیقه ایی کنار میگذاریم تا از داغی بیفتد بعد روی توری گذاشته تا فقط کمی خنک شود سپس روی کاغذ روغنی بزرگتر از قالبمون برگردانده و کاغذ رو از نان جدا میکنیم و روشو میپوشونیم تا نان از گرما بیفتد ولی سرد هم نشود سپس روی نان رو خامه مالیده و میوه ها رو از پهلو و چسبیده بهم میچینیم و سپس نان را با کمک کاغذ رول میکنیم و کاغذ رو دور نان پیچیده و چندین ساعت توی یخچال گذاش
#ژله_سیخی 😍😍 برای درست کردن این ژله احتیاج به چند رنگ پودر ژله دارید. طبق دستور پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید . برای اینکه رنگش پلاستیکی و مات بشه لیوان دوم رو بستنی بریزید . البته باید ژلتون سفت و پاستیلی باشه پس از مقدار آب کم کنید . برای قالب از جای تخم مرغ پلاستیکی استفاده کردیم . قالب رو یه کوچولو چرب کنید مواد تون رو داخل قالب بریزید بذارید ببنده ، بعد با چاقو دور ژله رو آزاد کنید و برگردونید .ترکیبی کار کردن ژلتونو قشنگ تر میکنه دو رنگ ژله رو روی هم قرار بدین و به سیخ بکشید . 🔸اینجا از سه رنگ ژله استفاده کردیم🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
ژله چایی وقندون ژله الورا یک بسته ژله طالبی یک بسته شیر نصف لیوان نوشابه مشکی نصف لیوان کمی زعفرون طرز_تهیه برای قندون ابتدا ژله طالبی یا هر ژله ای که دوست داشتید با یک لیوان ابجوش حل کرده میگذاریم تا خنک شود بعد نصف لیوان شیر اضافه کرده وظرف مورد نظر را کمی چرب کرده که وژله را داخل ان ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد وبرای در ژله من از خود در قندون که کمی گود بود استفاده کردم شما از هر وسیله ایی میتوانید استفاده کنیدبعداز سفت شدن به ارامی داخل قندون را کمی خالی میکنیم۰ برای ژله چایی ابتدا ژله الورا را با یک لیوان ابجوش حل کرده ودر یک لیوان یک بار مصرف ریخته ومیگذاریم تا سفت شود بعد داخل لیوان را خالی کرده واضافه ژله را بن ماری اب کرده وکمی را برای نبات برداشته با کمی زعفران حل کرده وتوی ظرف ریخته تا سفت شود بعد از سفت شدن با دست خرد کرده ووسط ان سیخ چوبی گذاشته ودوباره در یخچال گذاشته تا سفت شود واون نصف ژله الورا که اب کرده بودیم با نصف لیوان نوشابه مشکی مخلوط کرده وداخل لیوانی که درست کرده بودیم میریزم تا چایی ما باشد۰ برای پنیر هم ژله الورا با شیر هستش وکره هم همونه وای کمی زعفرون ریختم وبعد به دلخواه با رنگ خوراکی میتوانید اطراف قندون ودر قندون را طراحی کنید۰ برای قند ژله الورا را با یک لیوان ابجوش حل کرده بعد از سردشدن با نصف لیوان شیر مخلوط کرده ودر ظرف ریخته بعد از سفت شدن با چاقو برش داده تا مثل قند باشد۰ 🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
#مربا_توت_فرنگى #مارمالاد_توت_فرنگى 1️⃣9️⃣8️⃣ نمى دانم چندبار پشتِ خطِ تلفنِ يك نفر مانده اى نمى دانم چندبار از جوابهاى ديرِ يك نفر رنجيده اى من هيچكدام را نمى دانم امّا خودت را جاى آنهايى بگذار كه خيلى زود دل روى دايره ريختند خيلى زود هم دورشان دايره كشيدند رفتند زيرِ دايره يكى ديگر كه نه جواب ميدهد نه جوابِ سلام...! حوصله كن بگذار تو را سخت بخواهد تا هميشه جزء " اين نشد هيچكسِ ديگر" هايش باشى ... #مربا_توت فرنگي #مارمالاد_توت فرنگي با دستور بينظير هنرمند خودم من نيم كيلو توت فرنگي رو بعد شستن و برگ روشو گرفتن گذاشتم ابش ك رفت با ٤٥٠ گرم شكر لا ب لا ريختم و روشو سلفون كشيدم گذاشتم ٢٤ موند . براي ١ كيلو توت ٩٠٠ گرم شكر ميخواد ( بزاي اين مربا بهتره تو حجم كم پخته بشه ١ كيلويي و بهتر از اون نيم كيلويي چون زودتر جوش مياد بخاطر حجم كم و خوشرنكتر ميشه) تو قابلمه لعابي عاليه اما من نداشتم تو پيركس پختم حرارت ملايم تا جوش بياد ب محض جوش اومدن مدام كف روشو ميگيريم هر چي بيشتر كف بگيريم شفاف تر و خوشرنگتر ميشه. با دو انگشت هرزگاهي شربت رة چك ميكتيم تا ببينيم ب قوام اومده يا نه چون داغه چسبندگيش كمتره اما مشخصه كمي بين دو انگشت كش مياد حرارت رو خاموش ميكنيم و اجازه ميديم تو همون طرف چند ساعت بمونه خنك خنك شد اگه شربت قوامش كم بود ميوه جدا ميسه شربت باز جوشونده ميشه ب غلطت كافي رسيد ب ميوه اضافه ميكتيم اين مربا نيازي ب اسانس نداره اما در صورت تمايل وانيل و كمي ابليمو بعد از خاموش كردن اصافه ميشه( اين مربا رو تو سيشه هاي كوجبك تو فريزر حتما نگهداريد تا ترش نشه كپك نميزنه ) هر بار ب اندازه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#فالوده_کرمانی 😋 🔸۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید شربت فالوده کرمانی شکر یک پیمانه اب یک پیمانه عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه 🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
. اینم از دسر امروزم شیک ولاکچری وخوشمزه😃😊😋🌹 مهلبیه خامه ای با ژله ابتدا ژله با هر طعمی که دوست دارید رو درست کنید ودر ظرف های سرو بریزید وبذارید یخچال تا ببنده . برای مهلبیه دو لیوان شیر +دو قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت +۴قاشق غذا خوری شکر دیگه خودتون مقدار شکرش رو کم وزیاد کنید رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد کمی وانیل اضافه میکنیم از رو حرارت برمی داریم نصف پاکت خامه صبحانه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . با توجه به رنگ ژله میتونید به مهلبیه رنگ خوراکی به رنگ ژله واضافه کنید و دوباره کمی رو حرارت بذارید . دوباره از رو حرارت برمی داریم و میذاریم خنک بشه وبعد روی ژله میریزیم و میذاریم یخچال خنک بشه . دقت کنید مهلبیه اصلا گرما نداشته باشه وگرنه وقتی روی ژله میریزد ژله رو آب میکنه . نوش جان🌹 . 🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂 💞😋😋😋😋😋😋😋😋🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 #تست_سوخاری_با_مرغ ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️نصف سینه ی مرغ ▫️فلفل دلمه یک عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️قارچ یک لیوان ورقه شده ▫️نمک و فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم ▫️رب گوجه یه قاشق غ خ ▫️سس کچاپ مقداری ▫️سس خردل مقداری ▫️نان تست به ده عدد ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️شیر نصف پیمانه ▫️پنیر ورقه ای گودا ▫️آرد سوخاری به مقدار لازم 🔴طرز تهیه🔻 🔸سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل ابپز می کنیم،پیاز رو‌نگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه،قارچ رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رو‌اضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید،سینه ی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید،رب و سس کچاپ و خردل رو‌اضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت کمی دارید تا آماده بشه. 🔸دو تا تخم مرغ رو توی کاسه ی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر ،نمک و فلفل رو‌اضافه کنیدو مخلوط کنید و کنار بذارید، یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه پنیر گودا بذارید و یه نان تست روش بذارید،بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری دوطرفش رو بذارید و توی تابه ی دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید. 🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano 🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🍟
كباب_كوبيده_خونگي مواد لازم براي ده سيخ كباب گوشت قلوه گاه گوسفند. نيم كيلو گوشت راسته گوساله. نيم كيلو پياز . چهار عدد يا حدود ٢٠٠گرم نمك. به ميزان لازم طرز تهيه گوشت را سه بار چرخ مي كنيم ، بعد پيازهارو در ظرف جداگانه به صورت ريز رنده مي كنيم، و آب پياز را كاملاً گرفته ( تاكيد مي كنم حتماً آب پياز را كامل بگيريد) و به گوشت چرخ شده اضافه مي كنيم ، نمك را هم به آن اضافه مي كنيم و حدود بيست دقيقه با دست خوب ورز مي دهيم، تا گوشت چسبندگي لازم پيدا كنه... بعد روي گوشت را مي پوشانيم و يك الي دو ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم. از گوشت گلوله هاي يك اندازه جدا مي كنيم و سيخ مي زنيم. . ذغال رو آماده مي كنيم ، حرارت ذغال بايد يكنواخت باشه،و سيخ ها رو روي حرارت مي گذاريم و اين رو ، اون رو مي كنيم تا كاملاً مغز پخت بشه. چند تا نكته طلايي براي درست كردن كباب كوبيده: ✅گوشتتون حتماً بايد مخلوط گوساله و گوسفند باشه ... ✅آب پياز رو حتماً بگيريد بعد به گوشت اضافه كنيد. ✅ وقتي گوشت رو به سيخ زديد، حتماً ابتدا و أنتها گوشت روي سيخ ببنديد تا گوشت هنگام پخته شدن از سيخ جدا نشه. ✅موقع سيخ زدن كباب يه ظرف آب ولرم كنار دستتون باشه تا هروقت حس كرديد گوشت به دستتون داره مي چسبه ، دستتون با آب تَر كنيد، تو فيلم كاملاً مشخصه. ✅بچه ها اگه دقت كرده باشيد تو عكس ها، ما از سيخ جوجه استفاده كرديم براي سيخ زدن كباب، چون قطر سيخ كمتر نسبت به سيخ هاي كباب كوبيده ، انسجام گوشت بيشتر مي شه و ريسك ريختن گوشت ها هم كم ميشه😬 ✅حرارت ذغال بايد در تمام قسمت هاي كباب پز يكنواخت باشه🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 #سالاد_پاستا ⛱ 🔴مواد لازم (۲ نفر)🔻 ▫️پاستا فرم دار ۲۰۰ گرم ▫️سینه مرغ خرد شده ۱ پیمانه ▫️کاهو خرد شده ۱ پیمانه ▫️گوجه ۱/۲ پیمانه ▫️خیار خرد شده ۱ عدد ▫️ساقه سبز پیازچه خرد شده ۳ عدد ▫️سیر له شده ۱ حبه ▫️نان کرویتُن سیر و کره به مقدار دلخواه 🔴مواد لازم برای سس🔻🍋 ▫️ماست یونانی ۱/۳ پیمانه ▫️مایونز ۱/۲ پیمانه ▫️روغن زیتون ۳ ق غ ▫️آبلیمو تازه ۲ ق غ ▫️خردل دیژون ۲ ق غ ▫️سیر له شده ۱ حبه ▫️فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم ▫️پنیر پارمسان ۱/۳ پیمانه 🔴طرز تهیه🔻 🔸سینه مرغ خرد شده رو با یک حبه سیر له شده و کمی فلفل سیاه و نمک، با شعله بالا چند دقیقه تفت بدید تا کامل پخته بشه و کنار بذارید.در یک قابلمه آب و نمکُ به جوش بیارید و پاستارو اضافه کنید و تا حدی بپزید که بدون دم کردن قابل خوردن باشه(حدود ۷ تا ۸ دقیقه.بسته به برند پاستا این زمان میتونه متفاوت باشه) و آبکش کنید.زمانی که آب پاستا کامل کشیده شد و خوب خنک شد در یک کاسه بریزید و با کمی روغن زیتون مخلوط کنید و بذارید توی یخچال تا خنک بشه. 🔸حالا وقتشِ که سُسُ آماده کنید.همه مواد سسُ خوب با هم‌مخلوط کنید و کنار بذارید.زمانِ سرو، به پاستا کامل خنک شده باقی مواد و سسُ به مقدار دلخواه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و با کمی پنیر بیشتر که روش میپاشید، کارُ تموم کنید.فقط یادتون باشه که از اول همه موادُ با هم مخلوط نکنید بذارید یخچال!چون سبزیجاتتون پژمرده میشن. 🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano 🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 👇👇👇👇👇👇👇👇
#باقلی_قاتق یا باقلی خورشت نوشین بانو موادلازم: پاچ باقلی محلی یا باقلی کشاورزی حدود ۲۵۰ گرم سیرچند حبه شوید نمک وفلفل وزروچوبه روغن ب مقدارلازم تخم مرغ دوعدد طرزتهیه: باقلی رو شب قبل بااب گرم خیس کرده وبعدپوست گرفته وسیررو هم پوست گرفته وخلالی ویا.... خرد کنید درظرف موردنظرمون روغن ریخته وباقلی وسیرو زردچوبه رو کمی تفت میدیم البته بعضی هاشویدروهم تفت میدن بعدحدود یک تا یک ونیم لیوان اب بهش اضافه کرده ودرش رو گذاشته تا بپزد دراوسط پخت نمک ودراخر تخم مرغ وشوید وفلفل اضافه میکنیم این غذا رو معمولا باماهی شور ماهی دودی زیتون پروره کال کباب وسیرترشی میل میکنند😋😋😋 😊😊😊🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano 👆👆👆