eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐ 🌼بنما رخ که 💫جهانی به تو دل بسپارد 🌼روی دامان پر از مهر تو سر بگذارد 🌼می رود سوی 💫گلستان خدا مرغ دلم 🌼چه کنم باز هوای گل نرگس دارد أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🌼
قلقلی پاشا عزیزان اندازه های که میگم برای پنج الی شش نفره خودتون زیاد وکمش کنید. گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز درشت رنده شده و آب گرفته شده یکعدد آرد نخود چی ویا آرد گندم یک قاشق پر نمک وفلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط وخوب خوب ورز بدید تا موقع سرخ گردن قلقلی ها ترک نخوره مواد رو که مخلوط کردید به اندازه یک گردوی کوچک بردارید وقلقلی ها رو آماده کنید وبزارید یخچال حدود نیم ساعت(گاه گاهی کف دستتونو خیس کنید تا روی قلقلی ها صاف ویکدست باشه) مواد داخل سس پیاز یکعدد نسبتا بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر رب انار سه الی چهار قاشق پر نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه به میزان لازم زیاد ادویه نزنید چون داخل قلقلی ها هم از ادویه استفاده کردیم روغن رو داغ کرده قلقلی ها رو سرخ میکنیم وقتی که قلقلی ها سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده پیاز خرد شده اضافه کرده تفت که خورد ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کرده همه رو تفت میدهیم .رب انار و قلقلی سرخ شده هم اضافه تفت کوچولو میدیم یک کاسه آب گرم میریزیم نمک میزنیم درشو میزاریم با شعله کم بپزه وجا بیفته، نزارید آبش کاملا کشیده بشه سسش کمی غلیظ بشه کافیه .این خورش حتما سس داشته باشه. اگر رب انارتون ترش مزه هست پنج دقیقه آخر یک قاشق شکر بزنید. اگر خورش ترش هم دوست دارید نریزید .در کنار این خورش کمی سیب زمینی سرخ کنید.نووووش جان🌹 به این خورش اگر رب گوجه نزنید.فقط رب انار بزنید نعنای خشک بزنید میشه خورش داود پاشا اگر رب انار نزنید وفقط رب گوجه فرنگی بزنید میشه کله گنجشکی ✨
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مواد لازم🥣 : ذرت مکزیکی : ۴ عدد کره : ۵۰ گرم روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان : به مقدار لازم رب انار ملس یا ترش : یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه : به مقدار لازم سس کچاپ، سس هزارجزیره، سس خردل : به مقدار لازم 🔵 طرز تهیه و توضیحات به طور کامل توی ویدیو مشخصه. از عطر و طعم این ذرت ها نگم براتون که عااالیه😍حتما درست کنید و لذت ببرید👌🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️گویند برای ⭐️کلبه کوچک همسایه‌ات ❄️چراغی آرزو کن ⭐️قطعأ حوالی خانه تو نیز ❄️روشن خواهد شد ⭐️من خورشید را برای ❄️خانه دلتون آرزو میکنم ⭐️تا هم گرم باشد و ❄️هم سرشار از روشنایی ⭐️شبتون در پناه امن الهی #
❖ در "ساحل قلبها" فقط ردپای خوبان می ماند... و گرنه ... "موج روزگار" هر ردی را گم میکند ... تقدیم به شما دوستان♥️ و هم گروهی های عزیز🍃🌹 ❖