eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.9هزار عکس
36.5هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
ترشی بادمجان کبابی بسیارخوشمزه😉😉 ..... بادمجون کبابی با سیر رنده شده و فلفل تند ریز شده با نعنا خشک و سرکه سفید و تخم گشنیز و سیاه دونه و کمی هویج رنده شده مخلوط کردم ...الان هم میشه این ترشی رو خورد .آماده است خیلی تند و پر سیر شده اما خوبه برای روزای سرد با سبزی پلو ماهی و یا غذاهای نونی مثل کتلت .....جاتون سبز 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
. گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۲۰۰ گرم (۲عدد متوسط) پیاز متوسط ۱عدد تخم مرغ ۱عدد سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله) رب گوجه یک قاشق چایخوری نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم . سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم. . ☠⚠☠ در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه. کلا نریزید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاچی😉 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه فلفل و گوجه خفن🍅 🫑 🫑 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🫔🌮💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
3.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم گل کلم کوچک یک عدد سینه مرغ ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی ۱ عدد کره ۳۰ گرم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم پاپریکا (روی مرغ رو‌ بپوشنه ولی قبلش چک کنید پودر پاپریکاتون تلخ نباشه) 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
چقدر اين متن دلنشينه👌👇 …. ﻭﻗﺘـــــﯽ ﺍﺯ ﯾـــــﻪ نفر ﻣﯿـــــــﺮنجی ﺣﺘـــﯽ ﺍﮔﻪ ﺑﮕــــﯽ ﺑﺨـــــﺸﯿﺪیش ﯾﻪ ﭼــــﯿﺰﯼ ﺗﻪ ﺩﻟــــﺖ ﻣﯽ ﻣـــﻮﻧﻪ ﮐﯿـــــــﻨﻪ ﻧﯿـــﺴﺖ ... ﯾﻪ ﺟــــــــﺎﯼ ﺯﺧـــــمه... ﯾﻪ ﭼﯿــــــﺰﯼ ﮐﻪ ﻧﻤﯿـــــــﺬﺍﺭﻩ... ﺍﻭﺿـــــــﺎﻉ ﻣﺜﻞ ﻗﺒــــﻞ ﺑﺸــــﻪ...! ﻫـــــﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺗﻼﺵ ﮐﻨــــﯽ و ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﺍﻩ ....ﻭ ﺑﮕﯽ ﻧـــﻪ ... ﺑﯽ ﻓﺎﯾـــــــﺪﻩ ﺳﺖ! ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﯾﻦ ﻭﺳـــــﻂ ﺍﺯ ﺑﯿــــﻦ ﺭﻓﺘـــــﻪ ﻭ ﺟﺎﯼ ﺧــــﺎﻟﯿــــﺶ ﺗﺎ ﻫﻤﯿـــــﺸﻪ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑــــﻨﻪ ﯾــــﻪ ﭼﯿـــــــﺰ سنگين ﻣﺜـــــــل ""ﺣـــــــــﺮﻣـــــﺖ ""پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
⚪️✨موفق ترین آدما... 🌸✨آنهایی نیستند که به ثروت ⚪️✨یا قدرت رسیده اند 🌸✨بلکه کسانی‌اند .. ⚪️✨که هیچگاه دیگران رانرنجانده‌اند 🌸✨دل کسی را نشکسته‌اند ⚪️✨وباعث غم هیچکس نشده‌اند ..!! ⚪️✨سلام و درود 🌸✨به مهر و صفای دلهای بی ریا ⚪️✨روز آدینه تون سرشار 🌸✨از آرامش و نشاط ⚪️✨سلام بر گل روی تک تکتون 🌸✨با آرزوی روزی زیباااا... .پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
4.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت اول آرد ۱۰۰گرم کره کاملا سرد ۶۵گرم پودر بادام ۱۵گرم نمک ۱گرم آب سرد ۳۰گرم ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
3.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین باخیار 🥒🥒🥒 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
امروز ظهر آرزو میکنم روزگارت از رحمت لبریز دستانت از نعمت سرشار چشمانت از نور روشن زندگیت رضایت بخش و عاقبتت ختم بخیر باشد ظهرپنجشنبه تون بخیر🌹 بفرمایین ناهار❥•↷♡ #💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
😍😋 اسفناج گشنیز جعفری برگ سیر پیاز مرغ رب‌گوجه آلو نمک و فلفل و زردچوبه ابتدا اسفناجم که سه دسته بودوباجعفری و گشنیزوبرگ سیر که هر کدوم یه دسته بود و پاک کردم و خوب شستم و ریز کردم و کنار گذاشتم بعد دوتا پیاز بزرگ و ریز کردم و تو روعن خوب سرخش کردم بعد مرغام و باهاش تفت دادم و نمک و ادویه زدم و یه قاسق رب هم زدم بعد سبزی های ریز شدم و بهش اضافه کردم و به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم تا باهم بپزع و خوب جا بیفته من اصلا آب به این غذا اضافه نمیکنم و ۵ دقیقه آخر آلوهام و بهمراه آب لیمو به خورشت اضافه کردم😋😋😋