eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 • عدس آشی: یک پیمانه • نمک. فلفل. زردچوبه. نعناع و پونه:به مقدار لازم • رشته آشی ریز خرد شده:نصف فنجان • پیاز:یک عدد •سیر:یک عدد ۰روغن زیتون یک قاشق غ‌خ
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🎥 ✍ مواد لازم: 1 کیلو گوشت گوساله چرخ شده 2 عدد پیاز بزرگ رنده شده 2 عدد سیب‌زمینی رنده شده (آبش رو بگیرید) 4 عدد تخم مرغ 1/4 لیوان آردسمولینا (لوازم قنادیها دارن) 3 قاشق غذاخوری آرد نمک و فلفل به میزان لازم 100تا150گرم پنیر موزارلا یا گودا یا پارمسان #
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صبحانه معرکست😍 مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد پنیر سفید 50 گرم پنیر پیتزا 50 گرم نمک و فلفل به مقدار لازم پیازچه یا جعفری به مقدار لازم شیر یه لیوان پر آرد حدودا 4 لیوان پر... هر لیوان 200 میلی جوش شیرین مقداری . طرز تهیه : طبق ویدئو تمام مواد را قاطی کرده و یه خمیر به دست میارید اون خمیرو با دستتو و کمی ارد باز میکنید و برش می‌زنید و با حرارت ملایم در روغن سرخش می کنید به همین آسونی و خوشمزگی 😍❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهربان معبودم شب خود و دوستانم را🍃🌸 به تو میسپارم آرزوهایم زیاد است اما ناب ترین آرزویم 🍃🌸 نعمت سلامتیست برای همه ی عزیزانم ان شاءالله همیشه سلامت و شاداب باشید🍃🌸 🌙شبتون بخیر دوستان✨💫 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 اولِ هفته پنجره ی دلتان را باز کنید احساستان را گرد گیری کنید، دلخوری ها رادر جمعه ی دلگیرِ هفته ی پیش جا بگذارید و با رویی گشاده صبحِ شنبه را با آغوشِ باز پذیرا باشید... شما می توانید هر زمان که بخواهید از نو شروع کنید.. وقتی هفته ها هم نو می شوند، چرا افکارتان کهنه بمانند؟ 🌸 شروع هفته تون قشنگ
😍😍 ژله نوشابه رو با دستور روی اون درست کنید و داخل لیوان یا گیلاس بریزید و بزارید یخچال تا کامل بگیره من برا این مقدار دوبسته ژله نوشابه استفاده کردم، بعد یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا شفاف بشه، بعد نصف اونو تو قالب یخ بریزید و بزارید یخچال، نصف دیگه رو با همزن مخلوط کنید و کف اونو جمع کنید و روی نوشابه بریزید،قالبهارو هم بعد از گرفتن روی نوشابه قرار بدید، به همین راحتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام من اومدم بایه پست کاربردی بچه هاسنگدان بافت منسجی داره وبه گوشت قرمز شبیه،من همیشه سنگدان را دوبارچرخ میکنم به همراه سیر(سیر اینروزهامحبولیت جهانی پیداکرده😜)چرخ میکنم،گاهی سینه ی مرغ راهم باهاش چرخ میکنم وگاهی باسویا ازقبل خیس شده چرخ میکنم وگاهی هم باگوشت قرمز چون خیلی به صرفه است وخوشمزه پس سنگدان را طبق ذاعقه خودتون میتونید بااین سه تا ترکیب کنید وبرای کتلت هاوکوبیده گوشت ومرغ استفاده کنید اینم بگم که اکثر رستورانهابرای اینکه قیمت کوبیده هاشون مناسبتر باشه ازچرخ کرده ی سنگدان استفاده میکنن یه توضیح مختصردیگه ام اضافه کنم که سنگدان بخاطراینکه پوسته ی سفت وضخیمی داره واونو جدامیکنیم نسبت به بقیه ی اجزای مرغ سالمتره 👌امیدوارم درست کنید ولذت ببرید چون واقعاخوشمزست
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان بربری خانگی مواد لازم شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری آب ولرم ۱ و ۱/۴ لیوان روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری سیاهدانه و کنجد مقداری مواد لازم برای عمل آوردن خمیرمایه: آب ولرم ۱/۴ لیوان شکر ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی مواد لازم رومال: آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب حدود ۱/۴ لیوان شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید تا به غلظت فرنی برسه و برای رومال ازش استفاده کنید. میتونید بجای این مخلوط از مخلوط زرده و زعفران استفاده کنید. پارت اول
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه اول خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه پف کنه و عمل بیاد. برای درست کردن خمیر، تو یه کاسه بزرگ آب ولرم، شکر، نمک و روغن مایع رو مخلوط کنید بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نسبتاً شلی بدست بیاد. در نهایت خمیر کمی چسبنده ست، دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید تا لطیف بشه. روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت بهش استراحت بدید. بعد از استراحت پفش رو بگیرید. کف سینی رو با کره یا روغن چرب کنید. خمیر رو به شکل دلخواه پهن کنید. نوک چاقو رو چرب کنید و روی خمیر شیار بندازید و بعد رومالش کنید. روی خمیر کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون خوشرنگ بشه. بلافاصله بعد از پخت نون رو از سینی خارج کنید و روی توری سیمی یا پارچه نخی بزارید. پارت دوم