فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم روش نگهداری #برگ_موبا آب نمک واسه اونایی که رژیم نمکی ندارن،چی از این بهتررر؟؟ مواد لازم
برگ مو خشک ،نمک چهار لیوان ترجیحا نمک دریا،آب ولرم دولیتر
برای هر لیتر آب دو لیوان نمک
توضیحات طبق فیلم انجام بشه
💜
↬ @AshpaziBano
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_خرمایی🥟
برای خمیر:
کره : ۲۰۰ گرم
ماست : یک قاشق غ سر پر
تخم مرغ : یک عدد
روغن مایع : نصف لیوان
شکر : نصف لیوان
وانیل : نوک قاشق چایخوری
آرد : ۵ لیوان
برای مواد میانی:
خرما: ۲۰ عدد
آب جوش:۴ قاشق غ
پودر دارچین : یک ق چ
گردو خرد شده : نصف لیوان
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
💜
↬ @AshpaziBano
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# مسقطی _خونگی
💜
↬ @AshpaziBano
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿روغنها رو روی بخار کتری ذوب کنید و خنک که شد استفاده کنید
خمير ٢٤ ساعت تو دماي محيط استراحت
كنه
شعله پخش کن حتما ۲۰ دقیقه از قبل گرم بشه
با تابه معمولی دمکنی بزارید و برای تابه رژیمی واشر رو در بیارید
مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه زیر شیرینی طلایی شد کافیه
تا سرد نشده به شیرینیا دست نزنید چون شکننده هستن
برای پخت فر طبقه وسط
با دمای ۱۵۰ درجه فر گازی و ۱۴۰ درجه فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه
دوستتون دارم خیلی زیاد 😍😘
____
#شیرینی #شیرینی_خانگی
💜
↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🌿#ذرت_مکزیکی
.
.
فقط باید همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید 🥰💜 همین 😂😌
.
.
موادلازم رو اول کلیپ براتون گذاشتم میتونید اسکرین شات بگیرید 😍🦋🌸
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜
↬ @AshpaziBano
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق گردویی :
.
پودر ژلاتین : ۲قغ
نشاسته گل : ۱ پیمانه
آب : ۳ و ۱.۳ پیمانه
شکر : ۱.۵_۲ پیمانه
گلاب : ۱.۲ پیمانه
وانیل : ۱.۲ قچ
گلوکز : ۴ قغ
کره : ۱.۴ پیمانه
پودر نارگیل و مغز گردو : به میزان لازم
.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜
↬ @AshpaziBano
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔😍🍄
سیب زمینی تنوری با سس قارچ
.
.
.
مواد لازم :
.
( برای ۲ نفر )
.
سیب زمینی متوسط : ۴ الی ۵ عدد
قارچ : ۶ الی ۷ عدد
شیر : ۱ پیمانه
خامه : ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمسان : ۱/۲ پیمانه
سیر : ۱ حبه
جعفری خشک : ۱ قغ
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، پودر آویشن : از هرکدام ۱قچ
.
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜
↬ @AshpaziBano
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پارت_دوم
#بورک_کشک_و_بادمجون
🔶 بادمجونای سرخ شده به مواد داخل تابه اضافه کنید و با یک لیوان آب جوش بزارید با حرارت ملایم کاملا مغزپخت و نرم بشن وقتی آبش خشک شد با گوشت کوب یا چنگال کاملا لهشون کنید و کشک آماده رو اضافه کنید پ هم بزنید تا یکدست بشن مواد میانی بورک آمادست
.
🔶 کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و کنار بزارید یه ورق خمیر یوفکارو با آب مرطوب کنید و ۲ قاشق ازمواد میانی رو روی خمیر با فاصله۲ سانت از اول خمیر بریزید و به آرومی رول کنید اگر مواد میانی زیاد باشن از دو طرف بورک بیرون میریزن و ظاهر خوبی ندارن پس از مواد میانی به اندازه بریزید
.
🔶بورک ها به این صورتی که میبینید داخل قالب از اطراف به سمت مرکز قالب کیپ و چفت هم بچینید این کارو تا زمانی قالب پر بشه انجام بدید در آخر هم با مخلوط زده تخم مرغ ، شیر و زعفرون رومال کنید و به دلخواه روی سطحش سیاه دونه یا کنجد بریزیدداخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜
↬ @AshpaziBano
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥔😍🍕پیتزا سیب زمینی
.
.
فوقالعاده خوشمزه و آسونه 🥰🌻
.
.
موادلازم :
.
سیب زمینی بزرگ :۲ دونه
سینه مرغ آبپز یا گریل : ۱ عدد
قارچ متوسط : ۷ تا ۸ عدد
فلفل دلمه کوچیک : ۱ عدد
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
.
.
سوالی داشتید لطفا زیر همین پست بپرسید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜
↬ @AshpaziBano
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاید خیلیاتون که این خورش رو درست نکردید با خودتون بگین کلم همینجوری هم بو میده چه برسه به اینکه توی خورشت بره دیگه بدتر !!!!
من اومدم که بگم سخت در اشتباهید چون اصلا طعم و بوی کلم توی این خورش احساس نمیشه یه خورش متفاوت با طعم خاصه. که البته اگه بخام با بقیه خورشتها مثال بزنم چیزی تو مایه خورش بادمجونه
خیلی خیلیییی خوشمزه اس و قول میدم یه بار درستش کنید میره تو لیست خورشتهای ثابتتون🙌🏻👌🏻👌🏻
⭕️این خورش رو هم میتونید با مرغ درست کنید هم گوشت ،من اینجا از گوشت گوسفندی استفاده کردم
⭕️استفاده از گوجه گیلاسی تو این خورش اختیاریه و اینکه به محض اضافه کردنش به خورش باید شعله رو خاموش کنید چون قرار نیست گوجه ها له بشه
بریم سراغ مواد لازم و مراحل پخت
گوشت گوسفندی (بهتره همراه با قلمه باشه )۳۰۰تا۵۰۰گرم
گل کلم ۲۰۰گرم
پیاز ۱عدد
نمک و زردچوبه
پوره گوجه ۲عدد بزرگ
زعفرون دمکرده ۲ق غ
آبغوره نصف لیوان
ادویه ها :پودرانبه ،پودر گوجه ،فلفل سیاه،تخم گشنیز،کمی پودرسیرو دارچین، ادویه کاری (این ادویه ها کاملا اختیاری شما هر ادویه ای که توی خورشت دوست دارید بریزید)
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜
↬ @AshpaziBano
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🍆 #بورک_کشک_و_بادمجون
.
🔷مواد لازم :
.
🔹تخم مرغ : ۱ عدد
🔹بادمجان : ۴ تا ۵ عدد
🔹پیاز متوسط : ۱ عدد
🔹گردو خرد شده : ۴ قغ
🔹نعنا خشک : ۲ قغ
🔹سیر :۲ حبه
🔹آبجوش : ۱ لیوان
🔹کشک : ۲ ق
🔹خمیر یوفکا : یک بسته
🔹 شیر : ۲ قغ
🔹زعفران دم شده : ۱ قغ
🔹کنجد یا سیاه دونه : ۱ قغ
🔹نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه : به مقدارلازم
.
🔶 اول زرده و سفیده یدونه تخم مرغ رو جدا کنید و بادمجونایی که تلخیش رو گرفتید با سفیده تخم مرغ رومال کنیدو داخل روغن داغ سرخ کنید سفیده تخم مرغ باعث میشه که بادمجونا روغن خیلی کمتری جذب کنن زرده تخم مرغ هم برای رومال بورک ها لازم داریم
.
🔶 حجم روغن تابه کم کنید و داخل همون تابه با حرارت ملایم پیاز خلالی شده رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه تفت بدید وقتی پیازها سرخ شدن نعنا خشک و گردوی خرد شده رو اضافه کنید در آخر هم سیر رنده شده رو اضافه و مخلوط کنید.
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜
↬ @AshpaziBano
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا_بدون_فر_و_همزن
♦️مواد لازم خمیر👇🏻
تخم مرغ : ۱ عدد
ماست : ۲ قاشق غذاخوری
روغن جامد : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۵ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
آرد : ۲ لیوان ( شاید کمی بیشتر یا کمتر بستگی به جنس آرد داره)
♦️مواد میانی👇🏻
مغزیجات به دلخواه : ۱ لیوان
پودر قند : ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین : ۱/۲ قاشق چایخوری
گلاب : ۱ قاشق غذا خوری
♦️مواد لازم شربت👇🏻
شکر : نصف لیوان
آب : نصف لیوان
گلاب : ۱/۴ لیوان
زعفران دمکرده : به میزان لازم
❌نکته ها👇🏻
✅بجای روغن جامد میتونید کره جایگزین کنید.
✅حتما شربت خنک بشه بعد روی باقلوای داغ بریزید.
✅اگه از تابه معمولی استفاده کردید حتما دمکنی بزارید.
✅حتما شعله پخش کن استفاده کنید.
✅خمیر نیازی به استراحت نداره.
✅شیار ها رو حتما ایجاد کنید.
✅برای داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت 35 دقیقه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
💜
↬ @AshpaziBano
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦