#سمنو 🍲 😋
▫️یک کیلو گندم
▫️سه کیلو ارد
▫️اب به مقدار لازم
🔸ابتدا گندمها را پاک کردم ،شکسته های گندم را کنار گذاشتم وگندم را به مدت یک روز دراب خیس کردم بعد از یک روز
گندمها را ریختم لای پارچه وروزی دوسه پارچه را با اب نمدار میکردم به گندمها تا گندمهام ریشه زدن برای من دو روز طول کشید بعد از دو روز ،پارچه داخل سبد پلاستیکی انداختم وگندمها را ریختم داخل سبد وبا اسپری به گندمها اب میدادم و چون داخل سبد بود ابی داخل ان نمیموند و بو نمیگرفت ،بعد گندمهام جوانه زدن ومن وقتی جوانه هام نقره ای بود، شیره اون را گرفتم، منظورم اینه که گندمها را ابتدا شستم وبه مقدار کم میریختم داخل میکسر ویا مخلوط کن همراه با مقداری اب ولرم و شیره جوانه را گرفتم، این کار سه بار انجام دادم و بعد ارد را کم کم به شیره گندم اضافه کردم و قابلمه را گذاشتم روی گاز با حرارت متوسط وتا یکساعت اول که جوش بیاد بالای سر قابلمه بودم و مدام هم میزدن بعد از اینکه جوش اومد هر یکساعت یکبار هم میزدم تا به قوام لازم رسید وبعد سمنو را دم گذاشتم، تمام این مراحل که گفتم تا پخت کامل و بدست اومدن سمنو و نتیجه کارم 24 ساعت طول کشید
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان لایه ای🔻
مواد لازم برای دو عدد نان
1 کیلوگرم آرد / 6 لیوان آرد
2 لیوان شیر
1 استکان ماست یا نصف لیوان (ماست سفت)
1 قاشق چایخوری نمک
1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری
مواد میانی🔻
125 گرم کره
نصف استکان روغن مایع
طرز تهیه🔻
2 عدد تخم مرغ ،را برای رومال خمیر نگه دارید و بیکینگ پودر نمک ماست شیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به آرامی مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید. تا جایی که خمیر نرم بدست اید ، اگر خمیر سفت شد میتوانید کمی شیر اضافه کنید اجازه دهید خمیر به مدت 10-15 دقیقه بماند ، سپس به 8 چانه تقسیم کنید ، یک چانه را روی میز ارد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید خوب نازک کنید و بین آنها را مخلوط کره و روغن بمالید کره و روغن را بزارید روی حرارت در حد باز شدن کره و بعد که از حرارت افتاد روی خمیر بکشید و چهار لایه به همین ترتیب روی هم بزارید و کره بمالید بعد از یک طرف خمیر را رول کنید و کمی بکشید و به صورت گرد بپیچید مثل فیلم و چهار تا چانه ی دیگر را به همین ترتیب باز و لابه لای هر لایه کره بمالید و روی هر دو نان را به مدت یکساعت با پلاستیک بپوشانید و بعد هر چانه را روی کاغذ روغنی که سایز سینی فر بریدید بزارید و با وردنه به اندازه ی سینی فر باز کنید و ، یک تخم مرغ را روی نان بشکنید و روی نان بمالید و نان را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی که نان کاملا خوشرنگ شود بپزید.نوش جان.
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی 😋😋😋
مواد لازم🥣 :
شکر : یک لیوان
پودر کاکائو : چهارقاشق غذاخوری
شیر : دو لیوان
روغن مایع : یک لیوان
تخم مرغ : سه عدد
وانیل : نوک قاشق چای خوری
آرد گندم یا آرد شیرینی پزی : دو لیوان
بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥💥💥💥💥
با خوبیها و بدیها ، هرآنچه ڪه بود
برگے دیگر از دفتر روزگار ورق خورد
برگ دیگرے از درخت زمان بر زمین افتاد
و سالے دیگر گذشت ...
روزهایتان بهارے و بهارتان جاودانه باد
سال نو پیشاپیش مبارک باد 😍😘
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
👆👆👆👆👆👆👆👆
#سیب_زمینی_تنوری_شکم_پر 🥔😍
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
مواد لازم
سیب زمینی خوش فرم و بزرگ 3 عدد (برای هر نفر یه سیب زمینی بزرگ کافیه)
روغن مایع یا زیتون به میزان لازم
آویشن و نمک به میزان دلخواه
ژامبون خرد شده نصف پیمانه
قارچ سرخ شده یک چهارم پیمانه
پنیر ورقه ای (پارمزان یا گودا یا هرچیزی که دوست دارید) دو یا سه ورق
پنیر پیتزا 1 پیمانه
سبزیجات مختلف برای تزیین روی سیب زمینی مثل زیتون، فلفل دلمه ای، ذرت به مقدار دلخواه
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
دستور تهیه :
● سیب زمینی رو با پوست خوب بشورید، خشکش کنید و خوب تمام سطحشو روغن بزنید، بعد نمک بپاشید ، حالا دورشون فویل بپیچید، داخل سینی فر بذارید و حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت داخل فر با حرارت بالا حدود 250 درجه سانتیگراد بذارید تا بپزه، ولی اگه فرتون قوی هست حتما بعد از یک ساعت و نیم چکش کنید.
● بعد از اینکه چنگال زدید و دیدید پخته از فر بیارید بیرون ، روشو به شکل مستطیل ببرید و با قاشق توشو خوب دربیارید ، این قسمت یکم حوصله میخواد که بدون آسيب زدن به سیب زمینی توشو دربیارید🤗
● حالا سیب زمینی هایی که درآوردید رو خوب له کنید و با ژامبون ، آویشن، قارچ سرخ شده و نمک و پنیر پیتزا و هر چیزی که میخواید پرش کنید ، من کف سیب زمینی ها پنیر ورقه ای گذاشتم و بعد با مواد بالا پرش کردم ، یک ربع داخل فر گذاشتم که گرم بشن و بعد درآوردم و روش پنیر ریختم و تزیینش کردم مجددا داخل فر گذاشتم تا پنیرش آب بشه. 😋
✨
#سیب_زمینی_تنوری_شکم_پر
دستور پخت این غذای لذیذ با طعمی عالی در پست بعد ببینید👇👇👇