eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی 🎬 #آیس_کافی 🍸🍺😋👆 🍴فـــــود شیــــک 🍴 نوش جان😋😋 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#خورش_کدو پیاز و گوشت خورشتی و سرخ میکنم . ادویه های خورشت و میزنم .گوجه فرنگی و پوره میکنم و اون هم خوب تفت میدم .یک و نیم لیوان آبجوش .میزارم ریز ریز گوشتا بپزه .کدو سبز ها رو سرخ میکنم .نیم ساعت اخر پخت کدوهارو دونه دونه مرتب میچینم و روشون غوره میریزم گوجه هم کنارش قرار میدم . حالا ته دیگش : برنج و ک ابکش کردم .توی قابلمه روغن ریختم گرم که شد سه قاشق ماست و زعفرون ریختم یه کوچولو که غل زد دو کفگیر برنج میریزم و تو همون قابلمه هم میزنم و میخوابونمش کف قابلمه.این ته دیگ عالیه .تخم مرغم نداره. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#اسموتی_اناناس_البالو نصف قوطی آناناس کوچک  بستنی وانیلی ۳پیمانه انبه یک عدد کوچک  شربت آلبالو ۱/۴پیمانه  چند دانه آلبالو (فریز شده هم باشه اشکال نداره )  ابتدا تکه های آناناس را با یک لیوان بستنی شل شده خوب میکس می کنیم تا تکه های آناناس کاملا ریز شوند داخل لیوان می ریزیم و تا لایه ی بعدی رو آماده کنیم داخل فریزر می زاریم به مدت یک ساعت .انبه را خرد می کنیم و با یک پیمانه بستنی شل داخل میکسر می ریزیم و خوب میکس می کنیم و روی لایه ی آناناسی می ریزیم .و دوباره در فریزر می گذاریم تا کمی خودش رو ببندد .در آخر هم چند دانه آلبالو رو با شربت آلبالو غلیظ با یک پیمانه بستنی میکس می کنیم و در لایه ی آخر می ریزیم. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
24.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی 🎬 #کاپ_کیک_توت_فرنگی 🍓😋👆 آرد ۲۲۵ گرم،شکر ۱۶۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد،شیر ۱/۲ لیوان کره ذوب شده ۵۰ گرم،وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر یک و نیم ق چ توت فرنگی خرد شده ۱۵۰ گرم گردو نگینی ۳۰ گرم،پودر قند ۱ ق چ ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#لازانیا گوشت چرخ کرده و پیاز و خوب سرخ میکنید , زردچوبه و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنید, قارچ ورقه شده , فلفل دلمه ای خرد شده و در اخر من کمی پوره ی گوجه فرنگی اضافه کردم یه استکان اب میریزید تا گوشت بپزه و جا بیوفته.اون ادویه داخل جعبه هم بریزید توی مواد .حالا سس بشامل:دو قاشق ارد و با یک قالب کرده تفت بدید یک لیوار شیر ولرم بهش اضافه کنید هم بزنید تا ب سفتی ماست برسه . ورق های لازانیا رو طبق دستور روی جعبه بپزید با اب سرد بشورید و روی حوله تمیز قرار بدید تا ابکش کشیده بشه .تو ظرفتون یه کوچولو روغن و یک قاشق از سس بشامل میریزیم کل سطح و و بعد ورق لازانیا رو میزاریم سس قرمز پنیر , مواد گوشتی و این کارو ادامه میدیم تا تمام بشه روی اخرین ورق سس بشامل و کاملا بریزید روی سطحش بعد پنیر .اویشن هم خوش عطرش میکنه. فر از قبل گرم شده قدرت صدو هشتاد , بیست دقیقه اماده ست . دو دقیقه ی اخر گریل ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ ۸ عدد سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج ۱ عدد فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق م رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#تزیین_سالاد_الویه ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#تزیین_غذای_کودک ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فکر می کنم همه بلدن..و احتیاج به توضیح آنچنانی نداره..فقط من کدوها رو جدا میپزم و روی مرغ نمیذارمشون...مرغ رو که به روش معمول میذارم بپزه و فقط کمی آبدارتر که از آبش برای پخت کدو استفاده کنم...به این ترتیب که کدوها رو با دو سه قاشق روغن سرخ می کنم..بعد از تابه درشون میارم و تو همون تابه یه پیاز ریز خرد شده رو تفت میدم..بهش ادویه ( فلفل ، زردچوبه، پاپریکا، جوز هندی و..) اضافه میکنم..بعد کدوها رو میچینم روی پیاز..دو سه تا گوجه حلقه شده رو هم میچینم روش و نمک اضافه میکنم ..و بعد هم غوره ها رو میریزم روی کدو..دو ملاقه از آب مرغ رو هم میریزم توی تابه و درش رو میذارم تا نیم ساعتی کدو و غوره و گوجه با هم بپزه و کدوها خوش طعم بشن...من خورش بادمجون رو هم به همین روش درست میکنم و بادمجون رو مستقیم به خورش اضافه نمیکنم..به نظرم اینجوری به خاطر پیاز داغ و ادویه و گوجه ، کدو و بادمجون هم خوش طعم تر میشن و هم این که شکل خورش رو به هم نمیریزن و موقع کشیدن غذا هم آدم راحت تره و کدو و بادمجون له و لورده نمیشن ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛