لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_پنیری
رول پنیری،خیلی پر طرفداره تو مهمونیا..
.
نان تست رو گوشهاشو با چاقو جدا کردم با وردنه کاملا بازش کردم.
یه نکته خیلیییی مهم اینه که نان تست باید تازه تازه باشع نان اوران باشه بهتره.
بعد با وردنه کامل بازش کردم اول یه لایه پنیر ورقه ای بعد یه ورق ژامبون اروم رول کردم با سیخ چوبی فیکسش کردم.
بعد گوشهای ناصاف واضافشو با چاقو گرفتم.بعد زدم داخل ارد معمولی سفید،بعد تخم مرغ زده شده،بعد پودر سوخاری.من 2بار تکرار کردم این مراحل رو.
به مدت 2ساعت گذاشتم داخل یخچال ودر روغن غوطه ور سرخ کردم.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#شربت_نعناع
يك نوشيدني عالي كه به سادگي ميتونيد درستش كنيد.
مواد لازم: شكر يك كيلو ،آب پنج ليوان، برگ نعناع حدود نيم كيلو(يعني بايد يك كيلو نعناع بخريد و فقط برگهاشو براي اين شربت استفاده كنيد كه بشه حدود نيم كيلو) ،آبليموي تازه سه ق غذاخوري.
....نكته :اگه ميخوايد رنگ شربت سبز خوشرنگ باشه بايد دو سه قطره رنگ سبز خوراكي به شربت اضافه كنيد كه اختياريه.
طرز تهيه:آب و شكر رو روي شعله بزاريد تا بجوش بياد.پنج دقيقه كه جوشيد نعناع رو اضافه كنيد.🌿بهتره نعناع رو يك چاقو بزنيد(نبايد ريز خرد بشه فقط نصف بشن) تا رنگ و طعمشو بهتر به شربت بده🌿 حالا بزاريد حدود نيم ساعت ملايم بجوشه و قوام بياد بعد آبليمو و در صورت تمايل رنگ مجاز خوراكي رو اضافه كنيد.وقتي شربت آماده شد شعله رو خاموش كنيد و بزاريد يك شب در همون قابلمه با در بسته بمونه بعد صاف كنيد و در بطري داخل يخچال نگه داريد و موقع سِرو به مقدار لازم بهش آب و چند برگ نعناع تازه براي خوشگليش اضافه كنيد.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#کیک_موز_نسکافه
آرد دو پیمانه،تخم مرغ دو عدد،شکر ۳/۴ پیمانه،کره ۱۵۰ گرم،موز دو عدد،پودر نسکافه گلد یک ق غ،بکینگ پودر دو ق چ،ماست نصف پیمانه،وانیل یک ق چ،شکلات چیپسی دو ق غ
نسکافه رو با یه ق غ آبجوش هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن تخم مرغ شکر و وانیل رو با دور تند همزن میزنیم تا کرم و کشدار بشه بعد به ترتیب کره ی آب شده و ماست ونسکافه را اضافه و با دور متوسط نیزنیم و شکلات چیپسی هارو اضافه بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را به آرامی افزوده تا خوب مخلوط بشن و در نهایت در قالب لوف که کاغذ روغنی گذاشتم ریخته موز را از وسط نصف کرده و روی مواد کیک گذاشته برای اینکه موزها سیاه نشن با قلمو روش کمی آبلیمو زدم بعد در فر گرم شده به دمای ۱۷۵. به مدت ۴۵ دقیقه گذاشتم
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛