فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 امام صادق (ع) فرمودند :
مقدرات در شب نوزدهم ماه رمضان تعیین
در شب بیست و یکم تایید
و در شب بیست و سوم امضا می شود ✍
#ویژه_شب_قدر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#کاپ_کیک_هویج
کیک هویج و یا کاپ کیک هویج یکی از اون خوشمزه های پر طرفداره که بسیار بافت عالی و خوبی داره .
برای 7 عدد کاپ کیک این اندازه
تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید قنادی 120 گرم ( یه کمتر از یه لیوان)
روغن مایع 100 میلی ( تقریبا یک سوم لیوان )
شکر 100 گرم (نصف لیوان)
هویج 120 گرم ( 2 عدد هویج . حدودا یک لیوان )
گردو خرد شده به میزان دلخواه
بیکینگ پودر 5 گرم ( 1 ق م سر صاف)
وانیل نوک قاشق
پودر دارچین 1 ق غ ( میزان دلخواه کم و یا زیاد می تونید بریزین )
تخم مرغ ها رو از قبل در محیط بیرون قرار دادم .
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود 5 دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه .روغن رو هم اضافه و کمی زدم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو 3 بار الک کردم.
مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم .
هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش .
هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم .
گردو رو با کمی آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن مخلوط کردم . این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن .
فر هم که از قبل روشن کردم و در فر 180 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه .
درون هر نوع قالب کاپ کیک و یا قالب کیک یزدی و یا مافین می تونید درستش کنید .
درون فر دست ساز روی گاز هم می تونید درست کنید
.
CQACAgQAAx0CVBp6RAACE85gjWCAuJhuxNNIzqi2QmhxJ4dcQAACVwkAAu-1aVAzEHcMkZDIzR8E.mp3
1.8M
🌙 #شب_قدر
♨️چه کنیم #شب_قدر را درک کنیم؟
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #عالی
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_خرما
سلام همونجور که قول دادم اومدم با آموزش یه خوشمزه ی دیگه که خیلی راحت درست میشه😊 این دسر مخصوص ما جنوبی هاس 😉 خیلی هم مقویه 👌
همون مزه رنگینک میده فقط یکن قرتی وار شده 😄
امیدوارم خوشتون بیاد 😉
برای درست کردن رولت خرما احتیاج داریم به :
نیم کیلو خرما
یک پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه روغن مایع
25گرم کره
نصف قاشق مرباخوری پودر هل
.
هسته های خرمارو دربیارید یکم گرمشون کنید تا نرم بشن بعد همراه با پودر هل له کنید تا یکدست بشن .
آرد رو الک کنید یکم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده سپش روغن و کره را اضافه و بازم تفت بدید تا به رنگ دلخواه دربیاد . پلاستیک فریزر را باز کنید چربش کنید خرمارو پهن کنید ، آرد را روی خرما پهن کرده و سپس با کمک پلاستیک آنرا رول کنید و یک الی دو ساعت (شایدم بیشتر) در فریزر گذاشته تا سفت بشه و در نهایت با چاقو اره ای برش بزنید .
#پ.ن میتونید قبل از برش توی پودر نارگیل یا کنجد و یا پودر پسته بغلطونید. من یکم عجله کردم نزدیک افطار بود یادم رفت😊
نوش جان 🌷🌷
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#استریپس_سیب_زمینی🌮🥔
سیب زمینی پخته - ۵ عدد
پیاز سرخ شده - ۳ قاشق غذاخوری
جعفری گشنیز خرد شده - ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده - ۱۵۰ گرم
آرد - ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ - ۲ عدد
مغز نان باگت - به مقدار لازم
نمک و فلفل - به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن - به مقدار لازم
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#مرغ_ناردونی🍗🥘
مرغ (من از رون مرغ استفاده کردم) به تعداد
رب انار خونگی دوتا سه قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
زعفران آبکرده مقداری
انار دون شده یک پیمانه
اول از همه مرغ هاتون رو در تابه ای سرخ کنید.وقتی مرغ ها سرخ شدن از تابه خارج میکنیم و پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
دوتاسه قاشق غذاخوری رب انار خونگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم. نمکش رو اندازه میکنیم.
مرغ ها رو میچینیم داخل سس و روی مرغ ها زعفران آبکرده میریزیم و درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها نیم پز بشن.
وقتی مرغ ها نیم پز شدن یک پیمانه انار دون شده اضافه میکنیم و دوباره درب تابه رو میبندیم تا حسابی انار و مرغ با هم پخته بشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
..عبادت شما خوبان قبول حق باد...❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تونر خونگی بسازین😉
فور وارد یادت نره😉
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فور وارد یادت نره😉
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️✨وقت افطار
🕊✨اگه لبخند فرشتهها را دیدی
⚪️✨یادت باشد
🕊✨خیلیها بیمارن
⚪️✨خیلیها گرفتارن
🕊✨خیلیها قرض دارن
⚪️✨خیلیها غصه دارن
🕊✨فراموششون نکن
⚪️✨برای دیگران دعا کنیم تا
🕊✨در حقمون دعا کنند🤲
⚪️✨التماس دعا🙏🏻🌹
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• تاس کباب دلبر😍😋
امروز باهم یکی از غذاهایی که هممون فراموشش کردیم درست میکنیم.قدیم این غذا با قلوه گاه گوسفندی(دنده) یا بقیه قسمتهای گوشت تهیه میشده.خیلیها با بِه درست میکنن و کلا به روشهای مختلفی تهیه میشده.ولی ایندفعه با گوشت چرخکرده درستش کردم که حسابی خوشمزه ست.پس بریم سراغش😍👇
مواد اولیه مورد نیاز برای ۳تا۴ نفر:
-گوشت چرخکرده ۴۰۰تا۵۰۰گرم
-پیاز متوسط ۲عدد آبگیری شده
-سیب زمینی دُرشت یک عدد اسلایس شده
-گوجه فرنگی ۲عدد اسلایس شده
-فلفل دلمه ای ۱عدد اسلایس شده
-سیر اسلایس شده ۳عدد
-پیاز دُرشت یک عدد اسلایس شده
-رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
-روغن مایع-۲لیوان آبجوش
-ادویه ها-نمک فلفل سیاه فلفل قرمز زردچوبه
چندتا نکته مهم بگم:
-این غذا خیلی آسونه ولی نیاز به زمان برای پخت داره.حداقل یکساعت تاس کباب باید آرامپز بشه-من یکساعت و نیم تایم گذاشتم.
-حتما قبل از چیدن تاس کباب،تیکه های گوشت رو تفت بده
-رعایت ترتیب چیدن سبزیجات خیلی مهمه.اگر جاشونو عوض کنی بدرستی پخته نمیشه.
-استفاده از شعله پخش کن مهم تا دما یکنواخت پخش بشه
-شعله گاز روی کمترین حالت ممکن باشه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡