5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#لازانیا👩🍳
مواد لازم برای سس⬇️⬇️⬇️
گوجه پوره شده ۴ عدد
رب ا ق غ سر پر
نمک مقداری
زردچوبه ،ادویه مخلوط ،پودر سیر و پاپریکا هر کدوم ۱ ق چ
آب ۱ لیوان
مواد میانی⬇️⬇️⬇️⬇️
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
پیاز ۱ عدد
رب ۲ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
نمک مقداری
زردچوبه ،ادویه مخلوط و پودر سیر
از هر کدوم ۱ ق م
آب ۲ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
لازانیا ۱ بسته
🌮🫔
.
.
#چیپس_پرتقال🍊🍊
مواد لازم :
1 کیلو پرتقال خونی
1 پیمانه شکر
1 پیمانه آب
یک ق چ آبلیمو
شکر و آب داخل قابلمه بریزید و روی گاز بزارید شکر حل شود وقتی یک جوش زد کافیه واز روی حرارت بردارید وآبلیمو را اضافه کنید .وقتی خنک شد پرتقال های را خوب شسته شده را ورقه ی کنید البته زیاد هم نازک نکنید بعد داخل شربت بغلطانید و داخل صافی بزارید که شربت اضافیشون بره وروی سینی که کاغذ روغنی بزارید بعد پرتقالها را ردیف کنید روی بخاری یا شوفاژ و یا داخل فر خشک کنید .
✔شربت تلخی پرتقال میگیرد می توانید از پرتقال های نوع دیگر هم استفاده کنید ولی پرتقال خونی قشنگتره🥰✔
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚🌷
بسم الله الرحمن الرحیم 🌸🌸
السلام علیک یا اباصالح المهدی🌺 السلام علیک یا بنت رسول الله 🌸
السلام علی الحسین💚
و علی علی ابن الحسین💚
و علی اولاد الحسین 💚
و علی اصحاب الحسین💚
و علی عباس الحسین 💚
و علی انصار الحسین💚
مولای غريبم
به یاد مهربانیهایتان که میافتم
به آرزوی دیدن دوران ظهورتان
نفس خنکی میکشم ،
و میگویم خدایا فرجش را برسان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲🏻🥀
#کار_به_عشق_امام_زمان
#برقامت_دلربای_مهدی_صلوات
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
#کیک_سیب_دارچین
يك ليوان شكر + نصف ليوان روغن مايع و نصف ليوان كره (به دماي محيط رسيده)
،رو با همزن كمي زده،بعد كمي وانيل و سه تا دونه تخم مرغ رو يكي يكي اضافه كرده،
بعد يه ليوان ماست و كمي هم زدن،بعد يك ق غ بكينگ پودر و دو ليوان آرد الك شده به مواد اضافه كرده،
مايه ي كيك رو داخل قالب چرب شده ريخته،بعد سه تا سيب متوسط رو برش ميديد به همراه كمي پودر دارچين روي كيك بچينيد و براي ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه قرار ميديم.
🍏منظور از ليوان(ليوان هاي دسته دار فرانسوي هستش)
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم
#پیراشکی_کرم_دار (۶ عدد)
مخمر فوری: ۱/۲ ق غ
شکر : ۱ + ۱ ق غ
آب ولرم ۱/۲ لیوان
کره : ۳۵ گرم
نمک ۱/۸ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ پیمانه
#کرم_پیراشکی
نشاسته ذرت : ۱/۴ پیمانه
شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱/۸ ق چ
👈حتما همه ی مواد هم دمای محیط باشن یعنی یک ساعت قبل بزارید بیرون از یخچال.
👈وقتی آرد رو اضافه میکنید کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید بیشتر سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن کم کنید یا به صورت مویی آرد اضافه کنید وگرنه خمیر سنگین میشه و پیراشکی هاتون سفت میشه.
👈استراحت مرحله اول و دوم جای گرم باشد و حتما روی خمیر را بپوشانید
👈روغنتون حسابی داغ باشه اما بعد از داغ شدن حرارت را روی متوسط قرار بدید.
👈توی فر ۱۸۰ درجه هم میتونید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار بدید تا پف کنه و طلایی بشه اما اصلا توقع نداشته باشید که به تردیه پیراشکیه سرخ شده باشه.
چه ﺧﻮﺏ میشد
ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﺁﺩﻣﺎ ﺑﻪ ﺍین ﻧﺒﺎﺷﻪ ﮐﻪ
هیچکس ﺣﺮیف ﺯﺑﻮﻥ ﻣﻦ نمیشه
ﮐﺎﺵ ﺑﻪ این
ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ هیچ
کس ﺣﺮیف شخصیت ﻣﻦ نمیشه
ﺳﮑﻮﺕ میکنم...
میگذارم ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎ ﺗﺎ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ
ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺸﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ
ﺑﻪ ﺁن چه ﻫﺴﺘﻢ ﺑﺮﻭﻧﺪ...
میگذارم ﺍﺻﻼ ﻋﻮﺿﯽ
بگیرﻧﺪ نیت ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺍ
ﻭ خیره ﻧﮕﺎﻫﺸﺎﻥ میکنم...
ﻣﮕﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻬﻢ ﺍﺳﺖ ﺩﺭﺳﺖ
ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪﻥ
ﺩﺭ ﺍﺫﻫﺎنی که دنیای
افکارشان را "خود قاضی" هستند.
🍃🌸یک ظهـر پـر از بـرکت
🍃🌸یک دل شادو بی غصه
🍃🌸یک زندگی آروم
🍃🌸و عاشقانه
🍃🌸و یک دعای خیر از
🍃🌸ته دل!
🍃🌸نصیب لحظههاتون
🍃🌸ظهرتون شیرین و شاد
🍃🌸و پر از
🍃🌸یهویی های قشنگ
🍃🌸ظهرتون زیبا عزیزان
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_پیتزایی_خوشمزه😋
مواد لازم برای خمیر:
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر فوری ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق چ
آب ولرم۲ پیمانه
آرد ذرت ۱ پیمانه
آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه
روغن نصف پیمانه
برای داخل نان:
سیبزمینی ۳ عدد
فلفل تند ۲ عدد
فلفل کاپی ۱ عدد
نمک ۱ ق چ
روغن ۵ ق غ
پنیر چدار رنده شده
زرده تخم مرغ ۱ عدد
.ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی وروغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم