eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو شکم پر😍 . این همون زرشک پلو با مرغ خودمونه اما مرغش شکم پر😋 سینه مرغ بدون استخون رو نمک و فلفل و زرچوبه زدم و با چاقو داخلش رو برش زدم بعد با پیاز داغ و زرشک پر کردم ده دقیقه تو کره سرخش کردم روش زعفرون ریختم یکم دوباره پیازداغ درس کردم بهش یکم رب بعد پوره گوجه ریختم نمک و فلفل زدم و آب نارنج چون گوجه الان یکم طعم شیرین داره . بعد مرغ رو گذاشتم توش و برای نیم ساعت گذاشتم پخت 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید. همچنین می تونید درب (فلزی) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه. برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم. مدت پخت در فر یک ساعت با دمای 250 درجه.💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه😍😋 .💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
. 🌸گُل فرستادی مرا 🎋ای خوش‌تر از گُل روی تو 🌸گُل نباشد در لطافت 🎋چون بهشتی خویِ تو 🌸جز دلی رنجور و 🎋غیر از نیمه‌جانی دردمند 🌸من چه دارم تا به جای 🎋گُل فرستم سوی تو؟ 🌸سلام روزتون مثل گل زیبا🌸 ♥️
بهشت مکان نیست, زمان است! زمانی که اندیشه های مثبت و میل به نیکی و عشق ورزی در وجودمان است و جهنم مکان نیست, زمان است! زمانی که اندیشه های منفی و کینه ورزی وجودمان را می آلاید. "خالق بهشت باشید"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج رو پخته و آبکش میکنیم(بصورت چلو) ته دیگ مورد نظر میزاریم یکی دو کفگیر برنج آبکش شده سپس مرغ وهویج دوباره برنج این کار رو ادامه میدیم تا تموم بشه دم کنی میزاریم و میزاریم رو شعله کم تا بخار کنه وکمی روغن روش میریزیم عزیزان چون مواد رو با روغن تفت دادیم در ریختن روغن دقت کنید زیاد چرب نشه.برای تزیین من مقداری از مواد میانی کنار گذاشتم کشمش وزرشک رو شستم وباهاش تفت دادم .عزیزان میتونید کشمش وزرشک هم با هویج تفت بدید وبا همزمان با برنج دم بکشه.کشمش اختیاریه شب که گفتم فردا هویج پلو درست میکنم دخترم گفت مامان کشمش یادت نره ☺ بجای کشمش میتونید یک قاشق شکر بریزید اینو بگم اصلا شیرین نمیشه طعمش عالیه امتحان کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_آرد گندم 1 لیوان _روغن مایع نصف لیوان برای شهدِ حلوا: _یک لیوان شیره _نصف لیوان گلاب _یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل _زعفران دم کرده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
برای مواد گوشتی : 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز 3-4 قاشق غذا خوری روغن 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 گوجه فرنگی 3-4 فلفل آب دلخواه(برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی) نمک فلفل سیاه و سفید فلفل قرمز ورقه لازانیا پنیر پیتزا برای سس : 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری آرد 1 بسته خامه (یا ۱/۵لیوان شیر) آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شدهرا اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید. روی اجاق کره و آرد را هم بزنید خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود. اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره دلتون دلپذیر قرمه‌سبزی رو گرم می‌کنی خوشمزه‌ست،😋 سرد می‌خوری خوشمزه‌ست، قاطیش می‌کنی خوشمزه‌ست،.😋 جدا می‌خوری خوشمزه ست، اصن یادش میفتی خوشمزه ست.😋 آخه انقد😍 با کمالات؟! انقد بزرگوار؟!🥘 ظهر تون خوشمزه😋🍃 ناهارتون سرشار از عشق🌺🍃 لباتون پُرخنده‌ دلتون بی کینه نفستون گرم سفره تون💐 پُر برکت ولذیز🕊💐💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
سفره دلتون پر برکت ظهرتون سرشار از🌺🍃 عشق و امید طعم لحظہ هاتون عسل شادیهاتون جاودان لبخندتون مستدام و زندگیتون بکام ظهر یعنی عشق عشق یعنی سلامتی شما سلامتی شمایعنی قشنگی این دنیا..🌺🍃 من امروز دنیای قشنگی برای شما آرزو دارم...ظهـرتون🥘 زیبا زندگیتون شاد🕊💐💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ایتالیایی « پارت اول » مواد لازم👩‍🍳🍨 📌آب جوش یک و نیم لیوان 📌پودر ژله موز یک بسته 📌۱/۵عدد موز برای تهیه لایه کرمی👩‍🍳🍨 📌۲قاشق غ نشاسته ذرت 📌۳ قاشق غ پودر ژلاتین 📌۱ قاشق غ سرپر آرد 📌۳ لیوان شیر 📌۲/۳ لیوان شکر 📌پنیر خامه ای ۱۰۰گرم 📌خامه صبحانه ۱۰۰ گرم 📌وانیل یک قاشق چایخوری 📌۱ عدد موز خرد شده برای داخل مواد 📌بیسکویت خرد شده پتی بور نکته👇 🔹برای اضافه کردن خامه و پنیر خامه ای حتما مقداری مواد خنک شده باشه تا خامه ها تکه تکه نشه و بعد مواد را با هم مخلوط کنید🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس فرانكفورتر درست كردم😍 با پنير و نون و حسابى خوشمزه😋 اميدوارم خوشتون امده باشه و لذت برده باشيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس فرانكفورتر درست كردم😍 با پنير و نون و حسابى خوشمزه😋 اميدوارم خوشتون امده باشه و لذت برده باشيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷آرزو دارم عصر زیباتون 🌼پر از ملودی شـاد 🌷پر از آرامش 🌼پراز لبخند از تہ دل 🌷و پراز زیبایی باشہ 🌼عصرتون سرشار از عشق شادی 🌷رنگ دلتون شـاد 🌼وطعم زندگیتون شیرین 🌷عصرتون بخیر و خوشی ঊ┅🌸🍃❀🕊❀🍃🌸┅ঊ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی بنفش🔝🎥 یک پیمانه شیر سرد (شیر ها هم مجازه)یک پیمانه توت سیاه یخ زده،، یه دونه موز یک پیمانه خرده یخ عسل، شیره، شکر یا هر موجود شیرین کننده ای به میزان ذائقه . همه رو باهم میریزیم توی و تمام .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت نعناع🌱🌱 برای ی شیشه ی کوچیک شربت من ۲ لیوان شکر با ۱ لیوان آب گذاشتم رو خرارت شکر که حل شد با ی برش دور تادور ظرفو با پرس خیس تند تند کشیدم (اینکار برای شکرک نزدن شربتِ) بعد بهش ۳ مشت نعناع پاک شده اضافه کردم در ۱ لیوان آب اضافه کردم و ۱ ق. غ سر پر آبلیمو درشو گذاشتم تا عطر نعناع به شهد بره (این پروسه کلا یک ربع زمان برد )