فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پخت_گوشت_در_ظرف_شیشه_ای
پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه
اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید.
همچنین می تونید درب (فلزی) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه.
برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید
اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم.
مدت پخت در فر یک ساعت با دمای 250 درجه.💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه😍😋
.💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج رو پخته و آبکش میکنیم(بصورت چلو)
ته دیگ مورد نظر میزاریم یکی دو کفگیر برنج آبکش شده سپس مرغ وهویج دوباره برنج این کار رو ادامه میدیم تا تموم بشه دم کنی میزاریم و میزاریم رو شعله کم تا بخار کنه وکمی روغن روش میریزیم عزیزان چون مواد رو با روغن تفت دادیم در ریختن روغن دقت کنید زیاد چرب نشه.برای تزیین من مقداری از مواد میانی کنار گذاشتم کشمش وزرشک رو شستم وباهاش تفت دادم .عزیزان میتونید کشمش وزرشک هم با هویج تفت بدید وبا همزمان با برنج دم بکشه.کشمش اختیاریه شب که گفتم فردا هویج پلو درست میکنم دخترم گفت مامان کشمش یادت نره ☺ بجای کشمش میتونید یک قاشق شکر بریزید اینو بگم اصلا شیرین نمیشه طعمش عالیه امتحان کنید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_شیره
_آرد گندم 1 لیوان
_روغن مایع نصف لیوان
برای شهدِ حلوا:
_یک لیوان شیره
_نصف لیوان گلاب
_یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل
_زعفران دم کرده
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#لازانیا
برای مواد گوشتی :
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
3-4 قاشق غذا خوری روغن
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 گوجه فرنگی
3-4 فلفل
آب دلخواه(برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی)
نمک
فلفل سیاه و سفید
فلفل قرمز
ورقه لازانیا
پنیر پیتزا
برای سس :
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته خامه (یا ۱/۵لیوان شیر)
آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شدهرا اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید.
روی اجاق کره و آرد را هم بزنید خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود.
اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره دلتون دلپذیر
قرمهسبزی رو گرم میکنی
خوشمزهست،😋
سرد میخوری خوشمزهست،
قاطیش میکنی
خوشمزهست،.😋
جدا میخوری خوشمزه ست،
اصن یادش میفتی
خوشمزه ست.😋
آخه انقد😍
با کمالات؟! انقد بزرگوار؟!🥘
ظهر تون خوشمزه😋🍃
ناهارتون سرشار از عشق🌺🍃
لباتون پُرخنده دلتون بی کینه
نفستون گرم سفره تون💐
پُر برکت ولذیز🕊💐💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
سفره دلتون پر برکت
ظهرتون سرشار از🌺🍃
عشق و امید
طعم لحظہ هاتون عسل
شادیهاتون جاودان
لبخندتون مستدام و
زندگیتون بکام
ظهر یعنی عشق
عشق یعنی سلامتی شما
سلامتی شمایعنی
قشنگی این دنیا..🌺🍃
من امروز دنیای قشنگی برای
شما آرزو دارم...ظهـرتون🥘
زیبا زندگیتون شاد🕊💐💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خیارشور یک روزه
🥒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین خیار برای سالاد
🥒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ایتالیایی « پارت اول »
مواد لازم👩🍳🍨
📌آب جوش یک و نیم لیوان
📌پودر ژله موز یک بسته
📌۱/۵عدد موز
برای تهیه لایه کرمی👩🍳🍨
📌۲قاشق غ نشاسته ذرت
📌۳ قاشق غ پودر ژلاتین
📌۱ قاشق غ سرپر آرد
📌۳ لیوان شیر
📌۲/۳ لیوان شکر
📌پنیر خامه ای ۱۰۰گرم
📌خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
📌وانیل یک قاشق چایخوری
📌۱ عدد موز خرد شده برای داخل مواد
📌بیسکویت خرد شده پتی بور
نکته👇
🔹برای اضافه کردن خامه و پنیر خامه ای حتما مقداری مواد خنک شده باشه تا خامه ها تکه تکه نشه و بعد مواد را با هم مخلوط کنید🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ایتالیایی « پارت دوم »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس فرانكفورتر درست كردم😍
با پنير و نون و حسابى خوشمزه😋
اميدوارم خوشتون امده باشه و لذت برده باشيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس فرانكفورتر درست كردم😍
با پنير و نون و حسابى خوشمزه😋
اميدوارم خوشتون امده باشه و لذت برده باشيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷آرزو دارم عصر زیباتون
🌼پر از ملودی شـاد
🌷پر از آرامش
🌼پراز لبخند از تہ دل
🌷و پراز زیبایی باشہ
🌼عصرتون سرشار از عشق شادی
🌷رنگ دلتون شـاد
🌼وطعم زندگیتون شیرین
🌷عصرتون بخیر و خوشی
ঊ┅🌸🍃❀🕊❀🍃🌸┅ঊ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت نعناع🌱🌱
برای ی شیشه ی کوچیک شربت
من ۲ لیوان شکر
با ۱ لیوان آب گذاشتم رو خرارت شکر که حل شد
با ی برش دور تادور ظرفو با پرس خیس تند تند کشیدم (اینکار برای شکرک نزدن شربتِ)
بعد بهش
۳ مشت نعناع پاک شده اضافه کردم در ۱ لیوان آب اضافه کردم
و ۱ ق. غ سر پر آبلیمو
درشو گذاشتم تا عطر نعناع به شهد بره
(این پروسه کلا یک ربع زمان برد )
کیک لازانیا ⠀
مواد تشکیل دهنده: ⠀
500 گرم لازانیا، حدود هفت دقیقه پخته شده
1/4 فنجان روغن زیتون ⠀
3 فنجان پنیر ریکوتا
2 فنجان موتزارلا رنده شده،
4 فنجان سس گوجه فرنگی ⠀
2 فنجان پاستو ریحان ⠀
1 تخم مرغ بزرگ، هم زده
⠀
مراحل پخت:
فر را در دمای 175 درجه پیش گرم کنید.
جداره یک کاسه مخصوص فر را با روغن زیتون آغشته نموده و خط لازانیا را به صورت لایه ای که از پایین کاسه شروع می شود و کمی همپوشانی دارد بپوشانید. پنیر ریکوتا و 1/2 فنجان موتزارلا را به عنوان اولین لایه بر روی ورق لازانیا قرار دهید. ⠀
یک لایه لازانیای دیگر روی پنیر ریکوتا قرار داده و یک لایه جدید با سس گوجه فرنگی ایجاد کنید و موتزارلا روی آن بپاشید. یک لایه دیگر از لازانیا اضافه کنید و مخلوطی از پاستو و ریکوتا را روی آن بریزید. مراحل را تا انتهای کاسه تکرار کنید. یک فنجان سس را برای روی لازانیا در موقع سرو نگه دارید.
تخم مرغ همزده را با قلم روی ورقه های لازانیای برگردانده شده قرار دهید. کاسه را برای 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا لازانیای شما آماده شود. آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا برای 20 تا 25 دقیقه خنک شود. بشقابی را روی بالای کاسه قرار دهید و لازانیا را پخته برگردانید کنید .⠀
با سس گوجه فرنگی باقی مانده سرو کنید این لازانیا را میتوانید تا 3 روز نگهداری کنید.
در صورت تمایل به جای سس گوجه فرنگی میتوانید از مایع گوشت (ماکارونی) استفاده کنید که در این صورت مدت زمان نگهداری هم پایین خواهد آمد.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کچاپ_خونگی
از نظر کیفیت وطعمش ازبازاریابالاتر باشه پایینتر نیست
ادویه هاپودر پیاز ۱ق غ
پودرسیر۱ق غ
نمک و فلفل میزان لازم
رب گوجه دوسوم لیوان
نشاسته ذرت۱ق.غ پر وآب ۱لیوان
سرکه یک سوم لیوان فرقی نداره چه نمونه باشه سفیدیاقهوه ای
شکر یک چهارم لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی
برای ژله بیرنگ میتونید از ژله اماده الوئه ورا استفاده کنید
.
برای ژله های رنگی از ترکیب ژله با شیر استفاده کنید
.
ژله بیس : سی گرم شکر، پانزده گرم اگار اگار و ۴۰۰ میلی لیتر اب رو روی حرارت قرار بدید تا شکر و اگار اگار اب شده و یکدست بشن داخل ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده
.
برای ژله شیر : ۱۵۰ میلی لیتر شیر ، پنچاه گرم شکر و هشت گرم ژلاتین رو روی حرارت قرار بدید تا شکر اب بشه بعد تقسیم کنید رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنید ، برای سبز از پودر ماچا ، نارنجی اب پرتقال و قرمز پوره توت فرنگی استفاده شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_پیاز
برای مایه دلمه: یه پیمونه برنج آبکش شده، نصف پیمانه لپه، دو سه قاشق سبزی معطر ( من فقط ترخون ریختم) و ادویه هایی که توی فیلم میبینید.
و حسابی طعمش ملس بود: ترش و شیرین.
برای مایه گوشتی هم
دویست گرم گوشت چرخکرده، یه پیاز متوسط ( سرخ شده) ، دو قاشق رب، نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین.
اون کاسه کوچیک سمت راست هم توش اندازه یه پیاز داغ هست، که موقع فیلم گرفتن یادم رفت بریزمش توی کاسه اصلی 😁
برای درست کردن دلمه های جا افتاده و خوشمزه، دلمه ها باید با شعله ملایم کاملا پخته بشه. نکته جالب اینکه در تمام مدت پخت اصلا مایه گوشتی از داخل پیاز ها خارج نشد.
#کیک_خرمالو
ابتدا دوتاخرمالو رو می شوریم و پوست می کنیمو وپوره اش می کنیم.سیصد گرم ارد تقریبا معادل دو لیوان رو با دو ق مرباخوری بکینگ پودر و یک ق مرباخوری جوش شیرین و یک هشتم ق چ نمک و یک ق مرباخوری دارچین و نوک ق جوز هندی سه بار باهم الک می کنیم و کنار میگذاریم.سه تا تخمرغ رو با دویست و پنجاه گرم شکر هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی میزنیم و بعد از این مدت دوسوم پیمانه روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم،بعد پوره خرمالو رو بهش اضافه می کنیم و چند ثانیه هم میزنیم،بعد همزن رو خاموش می کنیم.ارد الک شده و مخلفاتشو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم،سه چهار قاشق گردوی خرد شده و مقداری کشمش هم به مواد اضافه کرده(من کشمش نزدم) و مخلوط می کنیم و در قالب از قبل چرب شده و اردپاشی شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای صد و هفتاد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم البته دمای فر برای هرگازی متفاوته،من از طعمش خیلی خوشم اومد،شماهم امتحانش کنین.نوووش جااان.من کیک رو تو قالبهای کوچیک ریختم و روش رو هم با مقداری خرمالو تزیین کردم