eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
34.6هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برا اینکه ژله تون از قالب سیلیکونی راحت در بیادقبل از ریختن ژله تو قالب اول چربش کنید ..بعد توش آبسرد بگیرید...بعد ژله رو بریزید توقالب و بزارید یخچال..😊 موقع درآوردن هم میتونید به پشت قالب کمی سشوار بکشید ...اطراف رو با دست یا چاقو آزاد کنید....قالب سیلیکونی رو کمی تکون بدید .و مطمعن شید ژله از قالب جدا شده... حالا آروم توی سینی برگردونید..😉
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه ... ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه. سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید. بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر حلیم بامجان از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه. میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید. آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد. در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه. بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید. در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه. به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید😉😅 . بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه. به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه. در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم ...ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته. در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه. حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه 🌟
خداوندا هدایت کن ما را به راهی که انتهایش رضایت تو باشد
تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند
معجونی که تب را پایین آورده ودرمان آنفولانزاست👇 افراد می توانند پیاز را ریز کنند و آن را در آب جوش بریزند و پس از اینکه آب ولرم شد می توانند از آن استفاده کنند. این معجون تب را پایین آورده و یکی از درمان های مفید برای آنفلوانزا است
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره. تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست. بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید. بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن. برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم. برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید. بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید. 🌟
🌸يه عصر قشنگ ... 🌸يه دل خوش ... 🌸یه جمع صمیمی ... 🌸آرزوى امروز من براى شما ... 🌸عصرتون بخیر شادی درکنارعزیزانتان 🌹✋ ‎‌‌‌‌‌‌ 🌸⃟💕჻࿐✰💌
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت کهکشانی دلبر😋😋🤪 🍻🍺🍷🥃🍸🥤🧉🍾🍹 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی گوجه سبز🍈🌶🍈🌶 به نکته ها که در کلیپ نوشته خوب دقت کنید