eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸سیب زمینی روز قبل پخته شود و در یخچال گذاشته شود تا کاملا سرد بشه 🔸یکی از مهمترین علت های وا رفتن کتلت و شامی گرم بودن سیب زمینی پخته شده هست... و هم کمتر روغن جذب میکنه در حین سرخ شدن. 🔸نسبت سیب زمینی ب گوشت ۲ ب ۱ است.‌‌ 🔸آب گوشت و پیاز گرفته بشه... 🔸حتما از سیر رنده شده استفاده کنید..طعم کتلت و بینظیر میکنه.. 🔸از زردچوبه بیشتری استفاده کنید تا کتلت خوشرنگ بشه. 🔸اگه تعداد کتلت ها زیاده ب نصف ک رسید روغن و دور بریزید و روغن تازه استفاده کنید.چون کتلت های انتهایی کاملا سیاه میشند 🔸حرارت هم ملایم باشه..اگه حرارت زیاد باشه هم کتلت سیاه میشه. 🔸و بعد از مخلوط کردن مواد ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها جا بیفته 🔸در هنگام سرخ کردن یک کاسه اب سرد کنار دستتون باشه ..کف دست و مرطوب کنید و بعد کتلت و حالت دهید و بعد در روغن سرخ کنید..این مرطوبی دست باعث کرانچی شدن لایه ی بیرونی میشه 🔸کتلت هایی ک داخل ماهیتابه سرخ شدن و همه رو خارج میکنید و بعد کتلت های جدید میگذاری
مواد لازم سیب کوچک پوست کنده ۵تا  پودر ژله۱بسته من از پودر ژله آلبالو استفاده کردم  آب جوش ۲ لیوان طرز تهیه 🔸اول آب جوش و ژله رو باهم خوب ترکیب میکنیم تا پودر ژله حل بشه بعد میزاریم روی گاز و سیب ها رو میندازیم داخلش و میزاریم حدود ۴۰ دقیقه بجوشه و هرازگاهی جا بجاشون میکنیم تا یکدست رنگ بگیرن بعد میچینیم داخل ظرف مورد نظر و ژله رو هم میریزیم کف ظرف و میزاریم یخچال و آمادست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كردن زعفران ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم. یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه . بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه . و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز میکنیم .
🍹 بستنی وانيلی ۱فنجان شير پرچرب ۱فنجان گلاب ۱ق غ هل سائیده ۱پینچ زعفران سائیده ۱ق غ 🍹همه مواد و توی دستگاه میکسر مخلوط کنین و خنک سرو کنین.
دوتا پیاز رو خیلی ریز خرد کرده و در قابلمه میریزیم تا کمی تفت بخوره سپس گوشت رو اضافه میکنیم و باحرارت ملایم بیس دقیقه تفت میدیم تاکمی سبک‌بشه سپس زعفرون و نمک و فلفل سیاه و رب میزنیم دو دقیقه تفت میدیم تا رب بازبشه سپس دولیوان آب میریزیم وبا شعله ی ملایم میذاریم بپزه و حسابی جا بیفته برنج رو ک از قبل خیس کردیم داخل قابلمه ی در حال جوش میریزیم وباقالی هارو اضافه میکنیم تا ب همراه برنج به جوش بیاد و اخرین مرحله هم شوید رو میزنیم و وقتی برنج نیم پز شد آبکش میکنیم.سپس برنج رو توی قابلمه ریختم و کمی روغن و زعفران هم روی برنج ریختم و گذاشتم ک دم بکشه
🍗 مزه دار كردن مرغ زرشك پلو پودر پیاز ۱ ق چ زردچوبه ۱ ق چ دارچین نصف ق چ زعفرون ۱ ق س فلفل سیاه نصف ق چ نمک ۱ ق چ اين ادويه هارو با هم مخلوط كنيد و مرغ رو چند ساعت توش بزاريد بمون
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کرده. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کرده. سینه مرغ رو تیکه و بهش اضافه و با کمی زردچوبه تفت میدهیم. بعد دو ق.غ رب اضافه کرده و تفت داده. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه و اجازه میدهیم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه میکنیم. موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چند تا نکته برشهاي خيار خيلي نازك نباشه و حتما بعد از برش،روي دستمال آشپزخونه بذاريد تا رطوبتش گرفته بشه. پنير خامه اي رو با سبزيجات ساطوري مخلوط كنيد،از سبزيجاتي مثل تره و پياچه كه آب ميندازه استفاده نكنيد. حتما قبل از سرو درست كنيد تا تازه باشه و آب نندازه.ميتونيد خيار رو برش بزنيد و آماده كنار بذاريد،پنير رو هم آماده كنيد و در قيف مشمايي بريزيد و در يخچال بذاريد و قبل از چيدن ميز سريع درستشون كنيد. بجاي جعفري،ميتونيد گردو يا گوجه گيلاسي روش بذاريد يا از هر سه مدل استفاده كنيد. همين😊