آبنبات پرتقالی
برش های پرتقال شیرین شده با روکش شکر برای تزیین انواع دسرها عالی هستند. فرآیند ساده است و می توانید در کمترین زمان یک پرتقال شیرین و جویدنی داشته باشید!
مواد لازم:
پرتقال 4 عدد
آب 8 فنجان،(1920 میلی لیتر)، تقسیم شده
شکر گرانول 4 فنجان (800 گرم)، به علاوه کمی بیشتر برای پوشش
دستورالعمل ها
یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید و کنار بگذارید.
4 فنجان (960 میلی لیتر) آب را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. برش های پرتقال را اضافه کنید. 2 دقیقه بجوشانید.برش های پرتقال را به ظرف آب یخ منتقل کنید و آب را دور بریزید.
در همان قابلمه، 4 فنجان (960 میلی لیتر) باقی مانده آب و شکر را اضافه کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
شعله را روی متوسط رو به پایین می گذاریم و برش های پرتقال را اضافه می کنیم. به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که پوست کمی شفاف شود بجوشانید. پرتقال ها را به آرامی هر 15 دقیقه بچرخانید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت با آب شکر آغشته شده اند.
برش ها را به یک توری خنک کننده روی یک ورقه پخت بزرگ منتقل کنید. اجازه دهید تا 24 ساعت یا تا زمانی که خشک شوند بمانند.
در صورت تمایل، برش های پرتقال شیرین شده را در شکر گرانول آغشته کنید. بلافاصله استفاده کنید یا در ظرف در بسته در یخچال تا 1 ماه نگهداری کنید.
🌟
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با #سیبزمینی_آشیانه ای خوشمزهه😍😘
۷۰۰ گرم سیبزمینی
۸۰ گرم کره
۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
نشاسته ۲ ق غ
برای مایه گوشتی:
۲۵۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز
نمک و فلفل و پاپریکا
خامه صبحانه
پنیر
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینی_گوشت_سبزیجات خوشمزهه😍
۴۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گوساله
۳ عدد گوجه
۳ عدد سیبزمینی
۲۰۰گرم خامه ترش
۲ عدد پیاز
پنیر موزارلا یا پیتزا
#فضیلت_آیة_الڪرسی
✍🏻هر ڪس بعد از هر نماز
واجب به خواندن آيةالكرسی مداومت
داشته باشد از دنيا نخواهد رفت تا
زمانی ڪہ جايگاه خود را در
بهشت ببيند🌸🍃
📚 خواص الآیات ص ۱۹
ماسک خیار، عسل و چای برای پوستهای حساس
اگر پوست حساسی دارید، باید از مواد سادهای استفاده کنید که بعید است پوست ظریف را تحریک کنند. خیار آبرسان، عسل مغذی، چای سیاه غنی از آنتی اکسیدان و روغن اسطوخودوس یا گل همیشه بهار یا چوب صندل، که همگی دارای خواص ضدالتهابی هستند.
🌞 مواد لازم
خیار کوچک، یک عدد
چای دمکرده، یک فنجان
عسل، یک قاشق غذاخوری
روغن اسطوخودوس یا گل همیشه بهار یا چوب صندل، یک یا دو قطره
🌞 طرز تهیه و استفاده
خیار را به صورت ورقههای بسیار نازک برش دهید و کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، یک فنجان چای سیاه را حداقل به مدت ۵ دقیقه دم کنید. عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. حالا برشهای خیار را به ترکیب چای و عسل اضافه کنید. در صورت تمایل، یک یا دو قطره اسانس روغن اضافه کنید. اجازه دهید خیار حداقل ۱۰ دقیقه خیس بخورد.
خیارها را از قابلمه بردارید و برشها را به طور مساوی روی صورت خود قرار دهید. اجازه دهید برشهای خیار به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی صورت شما بمانند. بعد از گذشت این مدت میتوانید صورت خود را با آب گرم بشویید.
اولین پنجشنبه ماه صفر و یاد درگذشتگان 😔
🥀اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🥀
التماس دعا 🙏
🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀
مسافران ما دستشون خالیست .... 💔
در اولین پنجشنبه ماه صفر 🌙
هواشونو را داشته باشیم
سهم شما یک فاتحه همراه با صلوات ... 🙏🙏🙏
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ
🍗😋❤️🍗😋❤️
مواد لازم:
مرغ: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۳ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مغزگردو ها را میکس یا چرخ می کنیم و پیاز ها میکس یا رنده می کنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبی سرخ می کنیم و برمی داریم.
پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شکر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت می دهیم و هم می زنیم.
سه لیوان آب اضافه می کنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را کم می کنیم و درب تابه را قرار می دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم می پزیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ می کنیم، روغن اضافه را برداشته و پیاز ها را سرخ می کنیم.
مقدار شکر و رب انار به ذائقه شما (ملس، ترش) بستگی دارد و به اختیار می توانید کم یا زیاد
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم بادمجون
مواد لازم :👇
بادمجان نیم کیلو
برنج نیم پیمانه
لوبیا سفید نیم پیمانه
گوشت سیصد گرم
عصاره قلم یک فنجان
گردوصد گرم
پیاز داغ به اندازه دلخواه
کشک به اندازه دلخواه
نعنا داغ چهار قاشق
زعفران اب کرده به اندازه دلخواه
.
دستور تهیه :👇
اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که هودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋یک شب پـراز آرامـش
✨یک دل شاد و بی غصه
🦋یک زندگی آروم و عاشقانه
✨و یک دعـای خـیر از تـه دل
🦋نصیب لحظه هاتـون
✨تواین شب زیبای تابستونی
🦋خونه دلتون گرم
✨شبتون آرام