eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی وقتا پیش میاد که میمونی واسه شام چی درست کنی این غذا بهترین گزینس واقعا سه سوته درست میشه😋😋😍😍 بچه هاهم که عاشقشن بنظرتوون اسم این غذارو چی بزاریم🧐🧐 ✅مواد لازم نون لواش:۱عدد تخم مرغ:۲عدد🥚🥚 جعفری خورد شده:۲قاشق☘️☘️ ادویه ها:زردچوبه،فلفل،پودر سیر،نمک پنیرپیتزا:۱۰۰گرم سوسیس یا گوشت یا ژامبون :مقداری🥓🥩🍗 ✅طرز تهیه کف تابه رو کمی روغن بزنین نان لواش رو اندازه تابه برش بزنین وداخل تابه بزارین تخم مرغ،جعفری،ادویه هارو اضافه کنین گوشت رو هم که از قبل پختین بزارین وبا پنیر روش رو پر کنین یه نان لواش دیگه روش بزارین ودرش رو بزارین یکطرفش که سرخ شد برگردونین تا طرف دیگشم سرخ بشه وبعد نوش جانتون کنین😋😍😍
20.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخه چینی اینقدر خوشمزه غذاهای چینی همشون خوشمزه نیستن ولی این غذا خیلی خوشمزه س🍜🍜 مواد لازم برای جوجه چینی برای ۲ تا ۳ نفر سینه ی مرغ ۲ عدد آرد سفید ۲ پیمانه دلستر ساده یک لیوان ماست نصف لیوان زعفرون کمی ادویه ها شامل نمک و فلفل سیاه و قرمز و پولبیبر و پاپریکا و پودر سیر یک عدد سفیده ی تخم مرغ مرغها رو به صورت نواری برش زده با ادویه ها مزه دار کرده ۲ ساعت استراحت بدین سفیده ی تخم مرغ و با ادویه هم بزنین تا کمی پف کنه بعد ماست و دلستر و بهش اضافه کنین خوب که هم زدین آرد و به آرومی اضافه کنین و هم بزنین بعد مرغها رو اول در خمیر آماده شده بزنین بعد تو روغن با حرارت ملایم سرخ کنین سس این غذا با سس تار تار سرو میشه ولی ما دوست نداشتیم درست نکردم 😊😊 سس تار تار(۳ ق سس مایونز و با ۱ ق خیار شور خرد شده و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و کمی آبلیمو مخلوط کرده)
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک یکی از ساندیچ هاییه که هم خیلی زود آماده میشه هم خیلی خوشمزه اس و بچه ها عاشقشن 😋 برای درست کردن اسنک از هر مواد میانی که دوست دارید میتونید استفاده مثل گوشت چرخ کرده که با پیاز و رب و ادویه تفت داده شده یا سوسی رنده شده یا مرغ و قارچ من پیازو تفت دادم بهش ادویه زدم بعد سینه مرغو که ریز خرد کردم اضافه کردم بعد هم فلفل دلمه ای و بعد هم قارچ خرد شده اجازه میدیم با هم تفت بخورن ادویه هایی که استفاده کردم زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر وقتیکه موادم سرد شد بهش خیار شور خرد شده هم اضافه کردم بعد هم طبق فیلم نون تست سس گوجه و مواد میانی پنیر و دوباره نون تست داخل ماهیتابه بزارید بعد یه جسم سنگین روش بزارید و فشار بدید بعد هم روی حرارت ملایم بزارید تا گریل بشه برای هر طرف پنج دقیقه کافیه بعد هم برش بزنید و نوش جان کنید 😍😋
19.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مدل پلوتن یه تهچین جذابه .از اون غذاهاست که میتونید تو برنامه غذایی هفتگیتون بزارید. 🔻موادلازم: ۱ عدد کنسرو ماهی تاپسی ۱ دونه پیاز متوسط ۳ حبه سیر ۱ پیمونه تمبر هندی رقیق شده نمک و فلفل قرمز زردچوبه زعفران دم شده ۲.۳ قاشق روغن ۲ پیمونه برنج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه تو کپشن هست 👇⭕مگه میشه اخه😱 بیا تا یادت بدم این خوشمزه رو درست کنی 💋 🌿فقط کافیه شیر و بریزی داخل یه لیوان پر از یخ و بهش آب گل پنیرک اضافه کنی همین 😍 🌿راستی یکم شیر و با فرنچ پرس یا همزن بزن تا فوم دار بشه فقط یکم☺️
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‎نگم از طعم و مزه اين غذا انگار از بهشت اومده😁 ‌‎درست كردنش بي نهايت راحت و سه سوتس ‌‎و مزش…… ‌‎درست كردنش طبق همين فيلمه و تو نيم ساعت اماده ميشه و خيلي و عاليه. ‌‎جون ميده واسه مهمونيا و تولدا كه كنار به عنوان يه سرو كنيد😉 ‌‎دماي فربرقي ١٦٠ درجه مدت زمان ٢٠ دقيقه ‌‎دماي فرگازي ١٨٠ درجه مدت زمان ٢٥ دقيقه ‌‎نكته ! بچه ها حتما بزاريد و سيب زميني ها از دما بيوفته و خنك بشه بعد لايه لايه بريزيد اينطوري حالت خميري نميشه و بافتش ترد و تازه ميمونه 🥰
17.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت دودی🌽 . . مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر: ذرت خام: ۳۰۰ گرم پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم کره: ۴۰ گرم سس مایونز: ۳ ق غ سس باربیکیو: ۱+ ۱/۲ ق غ ادویه ها: آویشن: ۱ ق چ فلفل قرمز: ۲/۳ ق چ نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه پودر سیر: ۱/۲ ق چ جوز هندی: ۱ پینچ ⛔️نکته⛔️ توی تمام مراحل لازم نیس هیچکدوم داخل کره سرخ بشن فقط کافیه یک مقدار تفت داده بشن و مدام هرچیزیو اضافه میکنید چند ثانیه خوب همش بزنید ⛔️نکته⛔️ قارچ بدون روغن با شعله خیلی زیاد حرارت بدین تا ابش کشیده بشه و بعد کره بهش اضافه کنیدو زیر شعله خیلی کم کنید
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از کنار ژله به این خوشگلی آسون رد نشو که حسابی خوشگل و رنگی و دلبره😍👌 ژله مواد لازم ژله آبجوش بستنی ژله ها اختیاریه هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید به یک بسته پودر ژله یک لیوان آب جوش اضافه کنید بعد اجازه بدید تا ذرات حل بشه اجازه بدید خنک بشه بعد نصف پیمانه بستنی به دمای محیط رسیده اضافه کنید زیاد هم نزنید تا کف روش از بین نره یک طرف بطری رو طبق فیلم برش بزنید درشو محکم ببنیدید اجازه بدید کاملا خنک بشه و بریزید داخل قالب و بزارید یخچال تا خودشو بگیره ولی زیاد سفت نشه بعد از یخچال خارج کنید تست کنید باید کمی به انگشتان بچسبه لایه دوم بریزید و باز بزارید یخچال ادامه بدید تا بطری پر بشه و ژله تموم بشه به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه بعد از این مدت قالب رو داخل آب داغ بذارید و زود دربیارید ظرفتون رو خیس کنید و قالب رو داخل ظرف برگردونید و به آرومی جدا کنید و برش بزنید نوش جان
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹ظهرتون سرشار 🌹از عشق و امید 🌹طعم لحظه هاتون شیرین 🌹شادیاتون جاودان 🌹لبخندتون مستدام 🌹و زندگیتون بکام 🌹ظهر جمعه تون عاشقانه 🍃💐🍃   ‌‎‌‌‌‎‌‌─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─ ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎
در این ظهر زیبا خوبی های دنیا شادیهای پی در پی خوشبختی ستون زندگیتون باشه ظهرتون بخیر❤️