eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
1⃣ به همراه غذا: فلفل قرمز و زردچوبه (از هر کدام یک گرم) مصرف کنید؛ زیرا باعث افزایش تولید اندروفین شده، در نتیجه کاهش افسردگی را بدنبال دارد (بشرطی‌که سل ریوی و حسّاسیت پوستی نداشته باشید). 2⃣ زعفران طبیعی به عنوان چاشنی به غذا اضافه کنید، ضدّ افسردگی است و آرام بخش میباشد (منع مصرف در حاملگی) 3⃣ انیسون (بادیانِ خُتایی ـ بادیان سبز ـ رازیانۀ رومی ـ زیرۀ شیرین ـ حَبُّ الحُلوَه ـ بادیان هندی)، دانۀ آن‌را نرم بکوبید و با گُلقند مخلوط نموده و بخورید، ضعف قوای دِماغی را برطرف می‌سازد و برای درمان مالیخولیا مؤثّر است. 4⃣ هر روز نصف قاشق چای‌خوری نارمشک مخلوط با عسل گردد و میل شود. 📚 آیت الله ضیایی
🔶زمانی که گلویتان درد می‌گیرد و یا سینه‌تان خشک می‌شود.به جای استفاده از آبنبات‌های سرد زیر زبانتان هل بگذارید. 👈دمنوش این ادویه به همراه کمی عسل برای رفع گلودردفوق‌العاده است
مواد لازم🔻 سیب زمینی آب پز دو عدد متوسط آرد گندم نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان(به جاش همون آرد میشه بزنید ) سس کچاپ یک ق م نمک دو ق چ پودر سیر فلفل سیاه آویشن به میزان لازم بکینگ پودر یک ق چ زردچوبه یه ق چ سیب زمینی رو پوره کنید بعد بهش تمام مواد رو اضافه کنید.پوره سیب زمینی حتما خنک باشه.خوب ورز بدین خمیر سیب زمینی رو داخل کیسه یکساعت داخل یخچال بزارید به دو روش میشه درست کنید. روش اول🔻 اول کف سطح کار خوب آرد بپاشید خمیر رو به ضخامت یک سانت باز کنید قالب بزنید با سیخ و نی چشم و دهن رو شکل بدین و برادرید داخل روغن خوب داغ شده بندازین روش دوم🔻 روی کیسه آرد بریزید از خمیر سیب زمینی یه گلوله بردارید گرد کنید با نی و سیخ چشم و دهن رو دربیارین با همون کیسه بلند کنید داخل روغن بندازین. ⚠️نکته مهم اگر خمیر سیب زمینی شل بود از روش دوم استفاده کنید. 🌟
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 مواد لازم خیلی ساده و کم هست بال (یا کتف یا یا تذکیب قسمت های دیگه مرغ) زعفرون فلفل قرمز و نمک آب لیمو کره
هرگاه زندگی برایت سخت شد، این را به یاد آور دریای آرام ناخدای قهرمان نمیسازد. و به یاد داشته باش اگر هـدفی برای زندگی، دلـی برای دوست داشتن خــدایـی برای پرستـش داری خوشبختی ظهر بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایــــن ڱل های زیبا تقدیم بہ تک تک شما عزیزان 🍃🌼 لطفابالبخـــــندتحویل بگیـــــــرید روز شادوخوبی داشته باشید🍃🌼
مواد لازم🔻 بادمجان : ۸ عدد پیاز : دو عدد سیر : پنج حبه کشک : دو قاشق غذاخوری روغن : به مقدار لازم آب : یک لیوان زردچوبه :یک قاشق مربا خوری فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری پودر گردو ، نعناع داغ ، کشک ، پیاز داغ :به میزان دلخواه برای تزیین طرز تهیه🔻 🔵ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و به مدت چند ساعت داخل آب نمک میزاریم تا زهر بادمجان گرفته شود و طعم تلخی نده. 🔵 بعد بامجان هارو ابکش و بعد سرخ میکنیم (اگر دوس داشتید میتونید بادمجونارو کباب کنید) 🔵 وقتی بادمجان ها سرخ شد اونهارو روی کاغذ روغنی میزاریم تا کاملا روغنش گرفته بشه و غذامون خیلی چرب نباشه و بعدش بادمجان ها رو ساطوری میکنیم تا کاملا له بشن. 🔵 ماهیتابه رو روی گاز میزاریم پیاز و سیر خرد شده رو تفت میدیم بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و در ادامه بادمجان های ساطوری شده رو اضافه میکنیم کامل با هم مخلوط میکنیم (توجه داشته باشید اصلا به غذاتون نمک نزنید) 🔵در اخر دو قاشق کشک رو با یک لیوان آب جوش رقیق میکنیم و به ترکیبمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پانزده دقیق با حرارت کم پخته بشه تا کاملا آبش کشیده بشه 🔵کشک بادمجونمون امادس میتونیم با پودر گردو و پیاز داغ و کشک و نعناع داغ تزیینش کنیم (نعنا داغ رو بیشتر از ۱ دقیقه تفت ندید چون طعم تلخی میگیره) 🔵 اگه دوست داشتین کشکتون دو رنگ باشه میتونید مقداری از کشک رو با زعفران مخلوط کنید و با ماسوره روی کشک بادمجان رو تزیین کنید. 🌟
مواد لازم محلبی سفید🔻 3.5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی ، اگر از لیوان دسته دار فرانسه استفاده میکنید چهار پنجم لیوان همان 200 میلی میشود) 4 ق غ شکر 2 ق غ آرد 2 ق غ نشاسته (ذرت یا گندم) 1 ق غ کره نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) برای محلبی کاکائویی🔻 3.5 لیوان شیر 6_5 ق غ شکر 2 ق غ آرد 1.5 ق غ نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم) 2 ق غ پودر کاکائو 1 ق غ کره نصف پاکت وانیل(2.5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه🔻 بجز کره و وانیل بقیه مواد هر دو محلبی را در قابلمه های جدا بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. در صورت امکان هر دو را همزمان روی اجاق بذارید و تا وقتیکه غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. بعد از اینکه پخت و غلیظ شد کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شود. هر دو محلبی را از روی اجاق بردارید. با توجه به کیفیت آرد اگر محلبی خیلی غلیظ شد میتوانید خیلی کم شیر اضافه کنید. میتوانید داخل ظرف پیرکس مربع و یا داخل قالب کمربندی آماده کنید داخل ظرف پیرکس راحت تر است. کف ظرف بیسکوییت کاکائویی بچینید و مثل فیلم یک ملاقه محلبی سفید روی بیسکوییت و روی آن محلبی کاکائویی بریزید و به این ترتیب ادامه بدید. وقتی تمام محلبی تمام شد روی محلبی بیسکوییت پودر شده بریزید. وقتی به دمای اتاق رسید در یخچال بذارید وقتی سفت شدسرو کنید. 🌟