eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
دعا می کنم در این شب زیر این سقف بلند روے دامان زمین هر کجا خسته و پر غصه شدے دستی از غیب به دادت برسد و چه زیباست کـه آن دستِ خدا باشد وبس.... 💫شبتون بخیر💫 ‌
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منتظره فقط یکبار دلتــ بشکنه وآه بکشے تاهزاران گناه تـو روفراموش کنه ... 👈🏻 این کلیپ رو از دست ندین فوق العــاده است ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ کپی حرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر روز کسی را بسازی ، خداوند روز تو را خواهد ساخت تصمیم بگیر تا بهترین بخش وجود آدمهایی را به تصویر بکشی که خدا سر راهت قرار می‌دهد. وقتی بخشنده هستی بیشتر از هر وقت دیگر به خدا شباهت داری وقتی به دیگران کمک می کنی از همیشه به قلب خدا نزدیک‌تری و اگر انسان سازی و تلاش کنی تا بهتر شوند، می توانم قول بدهم خداوند بهترین بخش وجودت را به تصویر میکشد. پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ کپی حرام
ژله خرده شیشه به تقاضای شما دوستان آموزش کامل از تمام مراحل کار را بهتون نشون دادم اول نکات لازم را بهتون می گم 1...بااین مقدار مواد قالب باید گنجایش یک لیتر آب که می شه چهار لیوان دسته دار را داشته باشه اگر قالبتون کوچکتره مواد را نصف کنید طرز تهیه.... ژله با طعم دلخواه سه تا چهار بسته من از ژله انبه و تمشک و بلوبری ولیمو استفاده کردم هر بسته را با یک لیوان آبجوش حل کردم شما می توانید با یک ونیم لیوان مخلوط کنید و روی بخار آب بن ماری کردم طبق فیلم☝️توی ظرف مسطح چهار گوشی را با روغن مایع خیلی کم چرب کنید وژله را توی ظرف بریزید وبذارید توی یخچال تا کاملا ببندد. کلا واسه این مقدار دوبسته ژله الوئه ورا با دولیوان بستنی نیاز داریم ژله آلوئه ورا را هر بسته را در یک لیوان آبجوش حل وبن ماری کنید وبذارید توی دمای محیط تا کاملاسرد بشود بعد با یک لیوان بستنی ساده وانیلی که در دمای محیط نرم شده را با ژله آلوئه ورا مخلوط کنید قالب را کمی با روغن مایع چرب کنید قالب من پلاستیکی است وبه خاطر اینکه ژله به دستتون نچسبه دست را خیس کرده وژله ها را با همدیگر مخلوط کنید وتوی قالب بریزید حداقل باید نصف قالب پر بشه من سه چهارم قالب را پر کردم وژله بستنی را آرام از گوشه ریختم توی قالب وبعد با قاشق آرام زیر ورو کردم تا بستنی به همه جا نفوذ کنه وبمدت 7تا8ساعت توی یخچال بگذارید البته من شب تا صبح گذاشتم خیلی بهتره واسه خارج کردن ژله ابتدا اطراف لبه قالب را آرام با دست جدا کنید بعد چند تا تکون بدید ژله راحت تکون میخورد وتوی ظرف بر گردانید نکته..... میتوانید ازژله آناناس بجای آلوئه ورا استفاده کنید ولی کمی رنگی است وشفاف نیست 🌟
ریحان معده و دستگاه گوارش مفید است👇 در طب سنتی از ریحان برای درمان بی اشتهایی، گرفتگی و ریفلاکس معده و حتی کشتن انگل های دستگاه گوارش استفاده می شود. همچنین ریحان می تواند به بهبود هضم غذا، درمان معده درد و سلامت دستگاه گوارش کمک کند.
بادمجان را هرگز سرخ نکنید❗️ خوردن به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس کنترل دیابت وسلامت قلب میشود 👈 اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود
فر رو با دمای صدوهشتاد درجه روشن تا گرم بشه مواد لازم هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل وزنجبیل به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب چند قاشق گردو یک چهارم لیوان عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید. روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم وبا همزن دستی میزنیم در حد مخلوط شدن زیادی نزنید که پفش بخوابه در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم. ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه از فر که در آوردید بزارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید. از گاناش وهم سس کارامل استفاده کنید 🌟
. اگر بخواین حلوا تیره بشه آرد نون سنگک بهترین گزینه است از آرد قنادی یا آرد نون بربری هم میشه استفاده کرد ولی آرد سنگکی از همه بهتره حلوا سنتی زعفرانی آرد دو لیوان شکر یک لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک سوم لیوان لیوان زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ روغن حدود یک لیوان ممکن بیشتر بخواد ابتدا آردو داخل تابه میزاریم و تفت میدیم اولش شعله رو زیاد کنید وقتی از زیر شروع به قهوه ای شدت کرد شعله گاز باید کم باشه مرتب باید آرد رو هم بزنید تا همه آرد یک دست تفت بخوره و تغییر رنگ بده وقتی آرد کاملا قهوه ای شد از روی گاز برمیداریم و کمی که از حرارت افتاد آرد رو الک میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه حتما این قسمت رو انجام بدین چون ممکن بعد این همه زحمت تو حلوا گلوله های آرد بمونه بعد دوباره آرد رو روی گاز میزاریم و روغن رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا روغن کامل به خورد آرد بره حدود ده دقیقه با شعله ملایم سرخ میکنیم شکر و آب و زعفرون رو داخل ظرفی میرزیم و روی حرارت میزاریم وقتی شکر حل شد گلاب رو آضافه میکنیم تا جوش آمد سریع شعله رو خاموش میکنیم حالا وقت اضافه کردن شربت موقع اضافه کردن شربت آرد رو از روی حرارت برمیداریم شیره رو کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وقتی به خورد آرد رفت باز شیره رو آضافه میکنیم و وقتی همه شیره رو به آرد اضافه کردیم دو طرف تابه رو میگیریم و به اصطلاح مثل گهواره تکون میده این کار باعث میشه حلوا به روغن بیفته چند دقیقه اینکار رو کنید تا حلوا کاملا به روغن بیفته و صاف بشه.. نکته : اگر حلوا شل شد روی حرارت هم بزنبد تا آب اضافی گرفته بشه اگر حالت پودری داشت کمی آب بزتید 🌟
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم