eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
خوراك بادمجان تند😍😍 یه پیش غذای خوشمزه ❤️ ۳عدد بادمجان سرخ كنيد سپس ٤عدد هويج رنده شده + ۱پيمانه جعفري خرد شده + ٤ حبه سير له شده + آب ۲عدد ليموترش + سس فلفل تند + نمك،سركه،رازيانه اضافه و هم ميزنيم تا خوراک جا بیفته ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
آبغوره غوره ها رو شسته و روی پارچه پهن کرده تا خشک بشه بعد از صافی چن بار رد میکنیم و برای جلوگیری از کپک روی حرارت میگزاریم تا به جوش بیاد بعد میزاریم خنک بشه در ظرف مورد نظر ریخته و ولی آن رو محکم میبندیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#سوپ_شلغم برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دو‌تا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک رو‌با آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه و‌نیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ساندویچ_مرغ سينه مرغ از فريزر درآوردم يه دونه پياز خلالي كردم و با كره گذاشتم كاراملي شد،بعد يه كم پوره سير بهش اضافه كردم.مرغ هارو نواري برش دادم دادم به پياز داغ اضافه كردم با كمي زردچوبه و نمك فلفل و پاپريكا و ادويه كاري... همرو با هم تفت دادم بعد فلفل دلمه و قارچ رو بهش اضافه كردم يه تفت كه خورد ،حرارت رو ملايم كردم تا با آب قارچ پخته بشن.آخرسر كمي آب نارنج اضافه كردم و وقتي آبش كشيده شد خاموش كردم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#پاديشاه_سارماسى شير ٤ ليوان شكر ٥ ق غ خ پودر كاكائو٢ق غ خ آرد معمولى ٣ ق غ خ سر پر(تقریبا یک‌لیوان سرخالی) همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه.... خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد(طبق فيلم) و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد🤗 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ترفند_آشپزى🍢 🔅مزه دار كردن #ماهى براى سرخ كردن👇🏻 یک عدد پیاز رنده ریز کرده همراه سیر رنده شده را با نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو ،ادویه ماهی مخلوط کرده و فیله ماهی رو بزاريد تو مواد به مدت 1ساعت بمونه تا طعم دار بشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#كدبانوگرى الان فصل به هست و به خیلی مقویه برای معده و اعصاب و ارامش قلب خیلی خوبه☺️ اول شستم و رنده کردم و بعد ک خشک شدن توی تابه تفت میدم و میریزیم تو شیشه در بسته و توی کابینت نگهداری میکنم. پنج روزی طول میکشه ک کاملا خشک بشن دم دمنوش به باعث تقویت معده میشه و کمتر دچار معده درد میشیم امتحان کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ترفند_آشپزی 💢دو نکته مهم که در تهیه سبزی کرفس باید مد نظر داشته باشید 🔶از کرفس های نازک و جوان برای طبخ خورش کرفس استفاده نمایید کرفس هایی که سبز و سفت هستند برای طبخ خورش کرفس مناسب نمی باشند 🔷توجه داشته باشید که سبزی های این خورش باید بعد از شستن به طور کامل خشک شوند و بعد آن ها را خرد کنید در غیر این صورت سبزی ها در هنگام طبخ له می شوند ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ترشی_میوه_بدون_سرکه طرز تهیه میوه های دلخواه رو نگینی میکنید بعد با رب انار و نمک و یکم جوزهندی میذاریم روی حرارت تا یکم به جوش بیفته...بعد خاموش میکنید و میذارید خنک بشه ..توی ظرف مورد نظر بریزد و بذارید چند مدت بمونه تا خوبه جا بیفته... از میوه های تابستونی تا هستن نهایت استفاده رو ببرید پ ن:ما چون به سرکه حساسیت داریم ازش استفاده نکردم. ولی شما عزیزان میتونید تمر هندی رو با سرکه رقیق کنید و به ترشی اضافه کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#كدبانوگرى💕 🔅فصل سرما نزديكه و سرما خوردگى هم زياد؛ براى اينكه بتونيد يه سوپ فورى درست كنيد بهتره كه مقدارى هويج 🥕🥕 رو بخارپز كنيد و بعد از خرد كردن بسته بندى و فريز كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano