eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ساندویچ_مرغ سينه مرغ از فريزر درآوردم يه دونه پياز خلالي كردم و با كره گذاشتم كاراملي شد،بعد يه كم پوره سير بهش اضافه كردم.مرغ هارو نواري برش دادم دادم به پياز داغ اضافه كردم با كمي زردچوبه و نمك فلفل و پاپريكا و ادويه كاري... همرو با هم تفت دادم بعد فلفل دلمه و قارچ رو بهش اضافه كردم يه تفت كه خورد ،حرارت رو ملايم كردم تا با آب قارچ پخته بشن.آخرسر كمي آب نارنج اضافه كردم و وقتي آبش كشيده شد خاموش كردم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#پاديشاه_سارماسى شير ٤ ليوان شكر ٥ ق غ خ پودر كاكائو٢ق غ خ آرد معمولى ٣ ق غ خ سر پر(تقریبا یک‌لیوان سرخالی) همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه.... خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد(طبق فيلم) و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد🤗 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ترفند_آشپزى🍢 🔅مزه دار كردن #ماهى براى سرخ كردن👇🏻 یک عدد پیاز رنده ریز کرده همراه سیر رنده شده را با نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو ،ادویه ماهی مخلوط کرده و فیله ماهی رو بزاريد تو مواد به مدت 1ساعت بمونه تا طعم دار بشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#كدبانوگرى الان فصل به هست و به خیلی مقویه برای معده و اعصاب و ارامش قلب خیلی خوبه☺️ اول شستم و رنده کردم و بعد ک خشک شدن توی تابه تفت میدم و میریزیم تو شیشه در بسته و توی کابینت نگهداری میکنم. پنج روزی طول میکشه ک کاملا خشک بشن دم دمنوش به باعث تقویت معده میشه و کمتر دچار معده درد میشیم امتحان کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ترفند_آشپزی 💢دو نکته مهم که در تهیه سبزی کرفس باید مد نظر داشته باشید 🔶از کرفس های نازک و جوان برای طبخ خورش کرفس استفاده نمایید کرفس هایی که سبز و سفت هستند برای طبخ خورش کرفس مناسب نمی باشند 🔷توجه داشته باشید که سبزی های این خورش باید بعد از شستن به طور کامل خشک شوند و بعد آن ها را خرد کنید در غیر این صورت سبزی ها در هنگام طبخ له می شوند ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ترشی_میوه_بدون_سرکه طرز تهیه میوه های دلخواه رو نگینی میکنید بعد با رب انار و نمک و یکم جوزهندی میذاریم روی حرارت تا یکم به جوش بیفته...بعد خاموش میکنید و میذارید خنک بشه ..توی ظرف مورد نظر بریزد و بذارید چند مدت بمونه تا خوبه جا بیفته... از میوه های تابستونی تا هستن نهایت استفاده رو ببرید پ ن:ما چون به سرکه حساسیت داریم ازش استفاده نکردم. ولی شما عزیزان میتونید تمر هندی رو با سرکه رقیق کنید و به ترشی اضافه کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#كدبانوگرى💕 🔅فصل سرما نزديكه و سرما خوردگى هم زياد؛ براى اينكه بتونيد يه سوپ فورى درست كنيد بهتره كه مقدارى هويج 🥕🥕 رو بخارپز كنيد و بعد از خرد كردن بسته بندى و فريز كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
🍪كوكي شكلاتي اسمارتيزي 🍭مواد لازم:كره نرم شده در دماي محيط صد و بيست و پنج گرم،پودر قند يا پودر شكر الك شده يك پيمانه(پيمانه استاندارد شيريني پزي )،تخم مرغ يك عدد،شكلات تخته اي هفتاد گرم(بهتره تلخ باشه)،آرد شيريني پزي الك شده دو و نيم پيمانه،پودر كاكائو يك ق غ،وانيل نصف ق چ،بيكينگ پودر يك ق چ طرز تهيه:کره نرم شده+پودر قند رو باهمزن بزنید تا یکدست وسبک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنید.حالا شكلات رو خرد و روي بخار كتري ذوب و به همراه پودر كاكائو به مواد قبلي اضافه كنيد. وانيل+بيكينگ پودر +آرد رو مخلوط و به مواد اضافه كنيد.از خمير به اندازه گردو برداريد و داخل سيني كه كاغذ روغني داره بذاريد و روشم با اسمارتيز تزيين كنيد(ميتونيد يكمي هم شكلات چيپسي روش بذاريد)و در فر صد و هشتاد درجه كه از يكربع قبل گرم كرديد حدود ده تا دوازده دقيقه بپزيد. هم خوشگله هم خوشمزه👌 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
كوفته كباب مراكشي با سس مخصوص 🍔مواد لازم براي پنج نفر تا شش :گوشت چرخكرده پانصد گرم،پياز خيلي ريز خرد يا رنده شده (آب اضافشو بگيريد) يدونه بزرگ، سير رنده شده دو حبه،تركيب گشنيز و ريحان و نعناع ساطوري شده سه غذاخوري(مقدار نعناع از همه کمتر)،نمك،فلفل سياه ،فلفل قرمز،زيره سبز نصف ق چايخوري،پاپريكا يك ق چايخوري سر خالي،روغن زيتون يا مايع يك ق مرباخوري مواد لازم براي سس: ماست چكيده ساده نصف ليوان،تركيب نعناع و ريحان و گشنيز ساطوري شده يك ق مرباخوري سر پر،آبليموي تازه دو ق چايخوري،نمك و فلفل سياه طرز تهيه :تمام مواد سس رو مخلوط و در يخچال بذاريد تا مزه دار بشه. تمام مواد كباب رو هم مخلوط و حداقل يك ساعت داخل يخچال استراحت بديد تا طعمدار بشه بعد اندازه نارنگي از مواد برداشته و دور سيخ چوبي بزنيد و در تابه چدن(يا تابه دو طرفه رژيمي) كه كمي چرب كرديد و كاملا داغه با حرارت ملايم بپزيد. ميتونيد اين كباب ها رو داخل فر صد و هشتاد درجه حدود نيم ساعت بپزيد و يكم گريل كنيد. كوفته كباب مراكشي به طور سنتي روي زغال پخته ميشه .براي اينكار از سيخ فلزي استفاده كنيد. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا