فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
صبحتون بهشت ☕️🍀
☀️صبح یعنی
یک سلام سبز🍀
با بوی خوش زندگی
صبح یعنی نور امید✨
برای شروعی زیبا👌
☀️طلوع صبحتون
به شادابی گلهای زیبا🌼🍀
روزتون پر ازعطر خوشبختی
و
روزگارتون بخیر وشادی 🌼🍀
سلام سلام
اومدم با یکغذای محلی و خوشمزه
رشته پلو با گوشت
مواد لازم:
گوشت گوساله یا گوسفند:۲۰ تکه متوسط
هل:۱ عدد
پیاز خلالی؛۲ عدد
چوب دارچین:۲ عدد کوچک
سیر:۲ حبه خرد شده
زعفران:۱ ق چای خوری
کشمش:نصف استکان
زرشک:نصف استکان
نمک و زرد چوبه:ب مقدار لازم
برنج:۲ لیوان
رشته پلویی:۲ لیوان(من زیاد دوست دارم و زیاد میریزم😊😅)
خلال پسته:۱ ق.غ(قابل حذف)
(توجه ؛ب جای هل و چوب دارچین از پودرشم میشه استفاده کرد:هر کدام نصف ق چ)
بازم چون سرما خوردم🤧😅گوشت و بدون روغن و سرخ کردن،درست کردم ک طعمش عالی بود.امتحان کنید حتما😊😉
ابتدا پیاز و سیر رو خرد میکنیم و ب همراه ادویه ها و ۴ لیوان آب ب مدت ۴ ساعت با شعله ملاین میپزیم.وقتی اب گوشت ب یک لیوان رسید،زعفران را اضافه و شعله را خاموش کنید.
دو لیوان برنج را آبکشی کنید؛۲ دقیقه ب ابکشی
رشته هارا داخل آب برنج بریزید و هم بزنید بعد از ۲ تا ۳ دقبقه ک رشته ها نیمه نرم شد؛برنج را ابکش و دم کنید.
در تابه کشمش و زرشک و پسته را سرخ کنید.
من در اخر برنج رو کشیدم و گوشتهارا جدا گانه روی مواد ب همراه زرشک و کشمش و پسته و برنج زعفرانی سرو کردم.
شما میتونید این مواد رو لاب لای رشته پلو نیز بریزید.
نوش
#ران_مرغ_با_قارچ_سیر💙🍄🥘
6 تکه ران مرغ فیله شده(بدون پوست و استخوان)
1 قاشق چایخوری آویشن خشک
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5 نوار بیکن خرد شده
250 گرم قارچ
1/3 لیوان سرکه بالزامیک
1 قاشق غذاخوری کره
4 حبه سیر خرد شده یا رنده شده
1/3 لیوان آب مرغ(آب جوش و استاک مرغ)
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده برای تزیین
فلفل سیاه پودر پیاز
📝 ابتدا تکه های مرغ را با آویشن،نمک،فلفل،پودر پیاز(یا پیاز خرد شده)و (هر ادویه دلخواه دیگر) مرینیت کنید، چند دقیقه استراحت دهید تا مزه دار شوند، و در یک ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید هر دو طرف ران مرغ را، برای هر طرف 3_4 دقیقه تا زمانی که روی مرغ طلایی شود، کافی است مرغ ها را از تابه در آورده و در همان ماهیتابه بیکن های خرد شده را سرخ کنید و در یک ظرف کنار بگذارید(اگر از بیکن استفاده نمیکنید میتوانید پیاز خرد شده جایگزین کنید) سپس کره را اضافه کنید و قارچ خرد شده را تفت دهید،نمک بزنید و سیر را اضافه کنید تفت دهید تا عطر سیر بلند شود ،سپس سرکه بالزامیک و آب مرغ را اضافه کرده،هم بزنید و اجازه دهید به جوش بیاید،و بعد مرغ و بیکن سرخ شده را به ماهیتابه برگردانید و روی حرارت ملایم بماند تا هم سس غلیظ شود و هم فیله های مرغ کامل پخته شود،سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید،
نوش جان 💖
❁🍟🥦🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #چیکن_بریانی☝️☝️😍
قسمت دوم✔️
💞با ما کدبانو بشید💞
.
اول پیاز رو خلالی کنید و سرخ کنید خوب که طلایی شد
مرغ رو میتونید ریش ریش یا نگینی و به پیاز اضافه کنید
ادویه ها رو به ترتیب بهش اضافه
.
میتونید بعد فلفل و گوجه رو بریزید ولی من اول ماست رو ریختم بعد آب و در آخر گوجه و فلفل ها رو اضافه کردم
.
شعله باید خیلی کم باشه چون اگر ماست حرارت زیاد بخوره میبره و غذا خراب میشه
بعد از ده دقیقه مواد رو کنار بگذارید و برید سراغ برنج
اول ظرف آب رو به همراه برگ بو، میخک، دارچین و هل روی حرارت بزارید و برنج رو که از قبل خیس کردین را زمانیکه آب جوش آمدن بهش اضافه کنید مقدار آب برنج نباید زیاد باشه یک و نیم پیمانه برای هر پیمانه برنج آب خوبه وقتی آب برنج تمام شد مواد رو لایه لایه داخل ظرف بریزید و بزارید تا بریانیم
.
و لایه لایه مواد و برنج رو داخل قابلمه بریزید تا دم بکشه میتونید در لابه لای برنج و مواد پیاز داغ و جعفری هم بریزید
این غذا فوقالعاده خوشمزه و عالی هست و میدونم اگر درست کنید حسابی از اون لذت خواهید بود