فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳کیک اسفناج با شکلات سفید و خامه🍀🍀🍀🍀🍀
۲ عدد تخم مرغ
۱۲۵گرم شکر دانه ریز
۱ قاشق چای خوری روغن
۲۵۰گرم آرد
۱بسته بکینگ پودر
۱ بسته وانیل
۱۲۵ میلی لیتر شیر
۷-۸شاخه اسفناج
برای کرم:
۱۸۰-۲۰۰گرم شکلات سفید
۱/۴ لیوان شیر
۵۵ گرم کره
۱عدد زرده تخم مرغ
۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر) خامه سرد
۲-۳قاشق غذاخوری خشخاش
Ⓥ
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرما داغ یک دسر جنوبی مقوی و راحت و سرشار از خاصیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎در آخرین دوشنبه آبان
🍁رنگ ها را
🍎به زندگی دعوت کن
🍁رنگ شادی
🍎رنگ عشق
🍁رنگ اشتیاق
حس خوب ❤️
حلوا بیسکوییتی
بیسکوییت ۱۵۰ گرم
شکر نصف لیوان (۱۱۰ گرم)
آب نصف لیوان (۱۲۰ میلی)
گلاب ۱/۴ لیوان (۶۰ میلی)
مجموع کره و روغن یه کم بیشتر از تصف لیوان (میزان تقریبا چشمی)
زعفران به میزان لازم
پودر هل نصف ق چ
هر نوع بیسکوییتی بخواین میشه من پتی بور استفاده کردم . فقط شیرین خیلی نباشه و کرمدار و ویفر و از این قبیل نباشه .
۱۵۰ گرم بیسکویت رو با آسیاب پودر کردم حدودا یه لیوان بیسکوییت پودر شده شد .
برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم . شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل رو اضافه کردم . نیاز نیست که روی حرارت زیاد باشه .
بیسکوییت پودر شده رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم . حرارت کم باشه حتما چون بیسکوییت خیلی زود می سوزه اگه حرارت زیاد باشه حتما توجه کنید من حدودا نیم ساعتی تفت دادم بسته به اینکه دوست دارین حلواتون چه رنگی بشه این میزان تفت دادن فرق داره .
بعد روغن و کره رو اضافه کردم من از کره و روعن مایع و کمی روغن جامد استفاده کردم . سعی کنید ترکیبی استفاده کنید از یکیش فقط کره یا روغن استفاده نشه .
میزان روغن کلا توی حلواها چشمی هست اینجا هم بسته به نوع بیسکوییت ها کاملا متفاوته و ممکن بیشتر یا کمتر نیاز باشه این رو توجه کنید و تا زماتی که یه مایه روان داشته باشید .
یه کم با روغن تفت دادم و بعد آهسته شربت رو بهش روی حرارت اضافه کردم و مخلوط کردم تا حلوا بسته بشه .
بعد هم به دلخواه تزیین کردم .
من وسطش رو یه کم حلوا رو قالب زدم و قرار دادم و بعد با چاقو طرح دادم .
🌟
مرغ رژیمی
یه پیاز رو خرد کردم . داخل تابه یا حتی تابه رژیمی هیچ روغنی نریختم . نصف از پیاز ها رو کف تابه ریختم و دو تکه مرغ رو روی پیاز ها قرار دادم و بعد مابقی پیاز ها رو روی مرغ ها ریختم . چند حلقه هویج و چند تکه فلفل دلمه ای و یه حبه سیر رنده شده همراه با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و یک عدد چوب دارچین روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم . در تابه رو هم گذاشتم . پیازها خودش قشنگ آب می اندازه نیازی در ابتدا به ریختن آب نیستش .
حتما چک کنین و ببینین که آبش تموم نشده من بعد از بک ساعت دیدم که آب کمی مونده یک چهارم لیوان آب ریختم و بعد زعفران دم کرده در حد زیاد روی مرغ ها ریختم و چوب دارچین رو برداشتم از توی تابه . چند حلقه گوجه فرنگی ریختم .
دوباره در تابه رو گذاشتم ، حدودا ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بمونه . خیلی زیاد هم نزارین و حواستون باشه که مرغ ها له نشن .
رب هم سلیقه ای خواستین می تونین کمی رب رو تفت بدین بریزین .
تمامی رنگ مرغی که می بینین از زعفران و گوجه فرنگی هستش و هیچ روغنی ریخته نشده.
برنج قالبی رو دیگه فکر نکنم بعد از دو سال پست گذاشتن و کلی کلیپ برنج گذاشتن ندونه ولی بازم میگم . برنج و پلوم که پخت داخل قالب هر قالبی برای من پلاستیکی هستش یه مقدار پلوم رو زعفرانی کردم و ته قالب ریختم و فشرده کردم و بعد ما بقی پلوی سفید رو ریختم و فشرده کردم و بعد روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم . و داخل جای خالی زرشک تفت داده شده ریختم
🌟