eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
36.1هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
پودر قند یا پودر شکر 125گرم روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 200گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب نازک خرد شده 1عدد ماست 75 گرم پودر دارچین به میزان لازم ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. وقتی پای سیب خنک شد روش پودر قند الک کنید 🌟
🍁پاینده باد کسانی که 💗از پاکی شان 🍁عشق آغاز میشود 💗از صداقتشان 🍁عشق ادامه می یابد 💗و از وفایشان 🍁عشق پایانی ندارد 💗تقدیم به قلب مهربون شما 🍁آخر هفتتون سرشاراز عشق و مهربانی
🍂🔹🍂🔹🍂🔹🍂🔹🍂🔹 پنج شنبہ‌است هماڹ روزے ڪهـ دڸ‌مي‌ڪَیرد و اشڪ در چشماڹ جارے براے شادے روح ڪساني ڪهـ ڪنارماڹ نیستند
یه کیک خوشمزه و عالی با بافتی خوب و می تونه ایده یلدا هم باشه . شما می تونید این کیک رو با هر آب میوه و پودر ژله همون میوه هم درست کنید 😊. تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) آب انار ۱۶۰ میلی(۲/۳ لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) پودر ژله انار یک بسته بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ ۲ عدد انار رو آبش رو گرفتم و یک لیوان به مقدار ۲۵۰ میلی آب انار شد . دو سوم این رو داخل کیک و یک سوم رو در کرم انار استفاده کردم .از آب انار طبیعی استفاده بشه در طعم و کیفیت تاثیر داره . تخم مرغ و شکر رو همراه وانیل ۵ تا ۶ دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ بشه . روغن رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد آب انار رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر ژله رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب به قطر ۲۳ سانت ( من از قالب کمربندی استفاده کردم ، هر نوع قالب گرد و یا حتی طرح دار هم میشه)کفش کاغذ روغنی انداختم و موادم رو ریختم . فر از یه ربع قبل روشن کردم . قالب رو در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین . بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کردم . برای کرم انار: آب انار ۹۰ میلی (۱/۳ لیوان) شیر ۱ لیوان نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۲ ق غ) وانیل ۱/۴ ق غ شکر ۲ تا ۳ ق غ شیر و آب انار و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا کرم به غلظت مناسب مثل فرنی برسه و اخر وانیل رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم . می تونید رنگ خوراکی هم بریزین . کرم که از دما افتاد روی کیک خنک ریختم و دونه های انار روش ریختم . 🌟
🍟سیب زمینی گریل شده با پنیر 🥦مواد لازم: • سیب زمینی_ 4 عدد • روغن زیتون خالص_ ¼ فنجان • نمک دریا یا نمک طعام_ ¼ ق چ • پودر سیر_ ¼ ق چ • پاپریکا_ ¼ ق چ • فلفل سیاه_ ¼ ق چ • جعفری تازه و خورد شده_ 2 ق غ • پنیر پارمزان_ ¼ فنجان 🥔طرز تهیه 🍟 • ابتدا فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. • سیب زمینی‌ها را شسته و بدون آنکه پوست بگیرید به برش‌های طولی و سپس هر برش را به سه قسمت تقسیم کنید. • سپس سیب زمینی‌ها را در یک کاسه پر از آب و مکعب‌های یخ بریزید و اجازه بدهید برای نیم ساعت در آب باقی بمانند. • سیب زمینی‌ها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید. • نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا را در یک پلاستیک زیپ‌دار ریخته و سیب زمینی‌ها را اضافه کنید و خوب تکان بدهید. • حالا روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و آنقدر تکان بدهید تا حسابی به خورد سیب زمینی‌ها برود. • روی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و سیب زمینی‌ها را به ترتیب بچینید. • سیب زمینی‌ها را در فر بگذارید و اجازه دهید برای نیم ساعت تا 40 دقیقه خوب بپزند. آنقدر که حسابی ترد و قهوه‌ای شوند.
🥔سیب زمینی با طعم لیمو نمک 🍋مواد لازم 🌿پوست لیمو رنده شده 🌿نمک دریا (۳ قاشق غذاخوری) 🌿روغن سرخ‌کردنی 🌿۶۰۰ گرم سیب‌زمینی 🌿رزماری 🍟سیب‌زمینی‌ها باید به‌صورت خیلی مرتب و ریز خلال شوند. اگر دستگاه مخصوص خلال کردن دارید انتخاب بهتری است و در غیر این صورت با چاقوی تیز و تخته این کار را انجام دهید. بعد از خرد کردن آن‌ها را داخل ظرفی از آب بریزید تا اکسید نشوند. این کار باعث می‌شود تا سیب‌زمینی قهوه‌ای نشود. فراموش نکنید که قبل از سرخ کردن باید سیب‌زمینی‌ها را از آب خارج کنیم و با دقت آن‌ها را خشک‌کنیم تا هیچ خیسی بروی آن‌ها باقی نماند. قراره سیب‌زمینی طعم لیمو داشته باشد و البته لیمو نمکی در هاون نمک دریا و پوست لیموی رنده شده را به‌خوبی بکوبید. نمک باید طعم لیمو به خود بگیرد و تغییر رنگ هم بدهد. بعد از درست کردن این نمک طعم دار حتماً باید ۲ ساعت و یا حتی بیشتر فرصت دهید تا کامل خشک شود، تا قابل‌استفاده گردد. 🍟روغن را در ماهیتابه بریزید تا گرم شود. بعدازاینکه سیب‌زمینی‌ها سرخ شدن با دستمال روغن آن‌ها را بگیرید. در آخر نمک لیمویی رابه سیب‌زمینی‌ها بپاشید.
76.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرها باید با یڪ فنجان قهوه ےشیرین گوشه اےیاڪنار پنجره اے لم داد و با لبخند گفت : بی خیال ِ همه ےآنهایے ڪه ڪامم را در زندگےتلخ مےڪنند... عصر زیباتون بخير وڪامتون شیرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم🔻 سینه مرغ یک عدد ران مرغ یک عدد پیاز یک عدد متوسط سیر دو حبه حبه نمک دو ق چ فلفل یک ق چ.آویشن یک ق چ.جوز هندی نوک ق چ . پنیر پیتزا به میزان لازم آرد سوخاری به میزان لازم فلفل دلمه ای .ذرت به میزان لازم تخم مرغ یک عدد چوب شور کنجدی به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم طرز تهیه🔻 مرغ ها رو از استخوان جدا میکنیم پیاز رو رنده درشت میکنیم و آبش رو کاملا میگیریم سیر رو کاملا له میکنیم حالا مرغ رو یکبار چرخ میکنیم و دور بعد پیاز و سیر و نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و دوباره مرغ رو چرخ میکنیم این کار باعث میشه مرغ حسابی چسب پیدا کنه بعد مرغ چرخکرده رو اجازه میدیم یک ساعت مرغ داخل یخچال بمونه تا خودش رو بگیره بعد بهش یک ق غ آرد سوخاری و مخلوط میکنیم کمی دست رو خیس میکنیم و به اندازه یک گردو از مرغ برمیداریم و فلفل دلمه ای و ذرت و پنیر پیتزا داخلش میزاریم میتونید از هر نوع سبزیجاتی دوست داشتین داخلش بزارین مثل هویج پخته یا قارچ پخته بعد مرغ رو گرد کنین تا کاملا بسته بشه ابتدا داخل آرد سفید بزنین بعد داخل تخم مرغ و بعد هم داخل آرد سوخاری بزنین حالا روغن زیاد داخل تابه بریزین تا کاملا داغ بشه توپک مرغ رو داخلش بندازین روغن باید زیاد باشه درجه حرارت هم متوسط باشه وقتی یک طرف سرخ شد برگردونید وقتی برگشت بلافاصله چوب شور رو داخل توپک بزنید و تا جایی که به وسط یعنی جایی که خمیر داره برسه فشار بدین اینجوری چوب شور به پنیر پیتزا کاملا میچسبه و دیگه از توبک جدا نمیشه وقتی طرف دیگه سرخ شد به آرومی با قاشق بزرگ بردارین از قسمت چوب شور نگیرین چون داغه ممکنه جدا بشه وقتی کمی از حرارت بیفتع کاملا سفت میچسبه. 🌟