#ماکارون_بدون_پودر_بادام
🔺این مقدارمواد حدود36ماکارون بشما میده
برای دستور
🔻نکته مهم ....حتما حتما سعی کنید از ترازو استفاده کنید من به پیمانه هم گفتم ولی بازم وزن کنیدکم وزیاد کردن مواد ماکارون را خراب میکنه خیلی شیرینی حساسی است به نکات نهایت دقت را داشته باشید
بیسکویت پتی بورساده.....پودرشده 60گرم یا سه چهارم پیمانه
پودرقند.....60گرم یا یک سوم پیمانه +یک قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ.....60گرم یا یک سوم پیمانه
شکرمعمولی....60گرم یا یک سوم پیمانه
رنگ ژله ای.....برای رنگ کردن شیرینی
مواد کرم .......
کره....هم دمای محیط 50گرم
پودرقند .....چهارقاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ....پنج مثلث
کره را کمی بزنید بعد پنیر خامه ای را اضافه وزده دراخر پودرقند را اضافه یکدست که شد توی قیف ریخته اگر هوا گرم است بذارید یخچال تا اب نشه وکاربهاش راحت باشه میتونید از کرمفیل یا گاناژ هم بجای کرم کره ای استفاده کنید
طرز تهیه ......سه ردیف بیسکویت را پودر کنید بعد دقیق وزن کنید بعد با پودرقند مجددا خوب پودر کنید سپس از الک دانه ریز دوبار رد کنید باید کاملا پودر باشه سفیده هم دمای محیط را کمی با همزن بزنید بعد شکر را کم کم بهش اضافه کنید تا سفیده کاملا فرم بگیره ونوک سفیده سیخ باشه وخم نشه بعد کمی رنگ بهش اضافه کنید وچند ثانیه بزنیدبعد ترکیب پودربیسکویت و پودرقند را درچند مرحله بهش اضافه کنید وحتما بصورت دورانی مخلوط کنید تا پف سفیده از بین نرود مایه شیرینی را توی قیف یکبار مصرف باماسوره ساده ریخته بهتره برای هم اندازه بودن ماکارون از صفحه سیلیکونی استفاده کنید اگر نداشتید روی ورق روغنی دایره بکشید وبعد برعکسش کنید قیف را بصورت عمودی گرفته وتوی مرکز دایره را شروع به پر کردن کنید بعد چند ضربه به سطح کار بزنید تا هوای اضافه بین شیرینی خارج بشه بذارید یک ساعت توی دمای محیط بمونه تا رویه ببندد اگر انگشت زدین چسبندگی وجود نداشته باشه فررا از ده دقیقه قبل روشن کنید با دمای 150درجه بمدت بیست دقیقه حواستون به شیرینی باشه زیاد بمونه رنگش تیره وبافت ماکارون سفت می شه از فر دراوردین بذارید کاملا سرد بشه راحت از قالب جدا می شه کرم را بین دوشیرینی بزنید واز خوردن این شیرینی لذت ببرید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بادمجان_شکم_پر👩🍳
👈مواد لازم ؛
✔بادمجان درشت ۴ عدد
✔فلفل سبز ۳ عدد
✔پیاز ۱ عدد
✔گوشت چرخکرده ۷۰۰ گرم
✔نصف فلفل دلمه
✔نمک . فلفل سیاه . چیلی و پاپریکا
✔گوجه ۳ عدد
وقتي داري تو مهموني ظرفارو ميشوري هميشه يه نفر مياد ميگه : "عه تو ميشوري؟ ميذاشتي من ميشستم" و ميره ميشينه، اون يه نفر خيلي حرص آدم و در میاره
😂😂😂😂
#کیک_مرغ
یکعدد سینه مرغ و با نمکو فلفل و پیاز ابپز میکنیم و بعد اینکه خوب پخت به تکه تکه وریزش میکنیم و داخل ظرف مون میریزیم یک قاشق جعفری خرد شده و یک قاشق پیازچه خرد شده و یک پیاله خیارشور ریز خرد شده و یک پیاله گردو ریز شده رو اضافه میکنیم یک بسته پنیر خامه ای صد گرمی و دو قاشق ماست سفت و یک پیاله سس مایونز روبا هم مخلوط کرده به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم دور نان های تست رو جدا میکنیم کمی سس روی نان ها مالیده و از مواد روی آنها میمالیم در آخر روی نان خامه سس زده و تزیین میکنیم میتونیم نون ها رو روی هم بچینیم و لایه لایه مواد بزاریم و یا اینکه تک نفره درست کنیم
🍥🍡🍥🍡🍥
🍝🎂🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_سبزی_پلوبامرغ
همه دستور رو تو فیلم نوشتم👇
نکات:
با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم.
چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید.
همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه.
مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه.
گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_داگ😍😋
مواد لازم:
۲ ق غ روغن
۱ پیاز بزرگ🧅
۱ فلفل دلمه قرمز 🫑
۲۰۰ گرم قارچ🍄
۲ ق غ سویا سُس
۲ ق غ مخمر مغذی
۲ حبه سیر🧄
۱ ۱/۲ پیمانه آب عصاره سبزیجات🥕🌶
۱ ۱/۲ پیمانه آرد گلوتن🥡
۱ پیمانه آرد جو🌾
ادویه:
۱/۲ ق چ زیره، ۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ نمک، ۱/۲ ق چ فلفل قرمز، ۱ ق غ پاپریکا.
سُس رومال:
۱ ق غ سویا سُس
۱ ق غ سُس تُند
۱ ق غ بابریکیو سٌس
دسر بوراتوس
شیر ۱ لیوان
بستنی لیوانی وانیلی ۱ عدد (۳ ق غ)
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم( یک بسته)
پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ)
دسر دنت ۲ عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد ۱۰۰ گرم هست مجموع ۲۰۰ گرم)
شکر ۱ تا ۳ ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره)
نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری).
توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه
وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته .
دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه .
من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه
داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی ۸ ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم .
نکات :
جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه .
میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید .
پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده .
🌟
• شیک و مجلسی و خیلی خوش طعم، راستی با ژله شیر ساده یا پاناکوتا هم می تونید این ژله شیک رو درست کنید💖💖حتما ذخیره کنید و با برای دوستاتون بفرستید، بسیار کاربردیه😍😍
دستور 👇
از هر طعم ژله نصف بسته رو با دو سوم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین
من از طعمای بلوبری، هلو، لیمو، انار استفاده کردم (طعما دلخواه و سلیقه ایه)
.
بنماری کردن یعنی رو حرارت غیرمستقیم مثل بخار اب جوش ژله رو هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه
.
ظرف رو چرب کنین و ژله های رنگی رو تو ظرفای جداگانه بریزین و بذارین تو یخچال سفت بشه
بعد از سفت شدن مکعبی برش بزنین
.
یه قوطی شیرعسلی
200 گرم خامه قنادی
(اگه میخواین شیرینیش کمتر باشه از خامه صبحانه استفاده کنین)
یک لیوان شیر یا شیرنارگیل
دو قاشق پودر ژلاتین
10 قاشق آب برای ژلاتین
.
ژلاتین و اب رو مخلوط و بنماری کنین بذارین خنک بشه
همه مواد رو باهم مخلوط کنین
.
قالب رو چرب کنین ، ژله های رنگی که مکعبی برش زدین رو بریزین تو قالب و مایه دسرتون که حتما باید سرد باشه رو بریزین تو قالب و بذارین تو یخچال حداقل 6 ساعت بمونه
.
میتونین قالب رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین که راحت تر دسرتون خارج بشه
.
اطراف دسر رو به سمت داخل بکشین و دسر رو از قالب خارج کنین
🌟
#تارت_میوه_ای
مواد لازم برای خمیر:
-1 تخم مرغ
- نصف لیوان شکر
- نصف لیوان روغن
-نصف بسته مارگارین یا کره (در دمای اتاق)
-1 قاشق غذاخوری سرکه
-1 بسته وانیل(5 گرم با 1 قاشق چایخوری)
-نصف بسته جوش شیرین (نصف قاشق چایخوری)
-3.5-4 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
مواد لازم برای خامه:
3 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 انگشت از 1 لیوان کمر باریک چای کمتر شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
•1 بسته وانیل
طرز تهیه:
اول خامه رو آماده میکنیم تا بمونه و خوب سرد بشه🥰
همه مواد به جز وانیل را در قابلمه مناسبی می ریزیم و می گذاریم روی اجاق گاز و می پزیم تا قوام غلیظی به دست بیاید و مدام هم می زنیم وانیل را اضافه می کنیم و از روی اجاق برمی داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود فراموش نکنیم هر از گاهی هم بزنید تا پوسته نشود.
- حالا خمیر را آماده می کنیم
همه مواد به جز آرد رو داخل کاسه میزنیم خوب هم میزنیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم 3 لیوان کافیه ولی حداکثر تا 3.5 لیوان آرد اضافه میکنیم.
چون خمیر روغنی هست نیازی به چرب کردن قالب نیست 10 دقیقه با دمای 180 درجه زیر و رو میزاریم تو فر تا بپزد (این دقیقه طبق فر من است)شما طبق فر خودتون که لبه ها قهوه ای شده است، آن را از فر خارج کنید.
از آنجایی که خمیر ترد است به محض اینکه از فر خارج کردید سعی نکنیم آن را از قالب بیرون بیاوریم وگرنه از هم میپاشد و میشکند.می توانید با احتیاط قالب را زیر و رو کنید تا به دمای محیط برسه.بعد خامه رو داخل کیسه فشار میدیم و پر میکنیم.در آخر میتونید با هر میوه ای که خواستید تزیین کنید.
نوش جان♥️
شیک شکلاتی
سلام یاران عزیز و مهربون 🌷🌷
یه نوشیدنی خوشمزه و دوست داشتنی 😍 که چه قدر می چسبه این روزها 🤗
برای ۳ لیوان
بستنی شکلاتی ۳، ۴ ق غ
شکلات صبحانه ۱ تا ۲ ق غ
یستنی وانیلی ۳، ۴ ق غ
موز ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
کیک شکلاتی یا براونی ۱ تا ۲ عدد
همه مواد رو داخل میکسر ریختم و میکس کردم . می تونید از خامه هم استفاده کنید. می تونید کلا بستنی شکلاتی یا کلا بستنی وانیلی بریزید . می تونید جای شکلات صبحانه از نوتلا هم استفاده کنید . می تونید از انواع بیسکویت شکلاتی استفاده کنید .
دیواره های لیوان ها رو با سس شکلاتی یا شکلات آب شده طرح زدم و مایع شیک رو داخل لیوان ها ریختم .
•|دوباره کرده دلم یاد حضرت زینب
•|رسیده موسـم میلاد حضرت زینب
•|زمین وعرش غرق شادی وشور است
•|مدینه گشـته مکان زاد حضرت زینب
این عید بر عاشقان مبارک😍😍😍
#ولادت_حضرت_زینب
#روز_پرستار
#بستنی_موزی
#بستنی_میوه_ای
مواد لازم
موز متوسط ۳ عدد
شیر ۱/۲لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۸۰ گرم
وانیل ۱/۴ق م
خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم
ابتدا موزها رو پوست گرفته وبصورت حلقه ای اسلایس میکنیم و داخل یه ظرف دربدار حداقل ۳ الی ۴ ساعت داخل فریزر میزاریم تا یخ بزنه ،، زرده ها و شکر و وانیل داخل یه ظرف میریزیم ،یه ظرف بزرگتر تا نصفه اب میکنیم و میزاریم جوش بیاد شعله رو کم میکنیم 🤗🤗🤗🤗(اگه شعله زیاد باشه قل قل اب هم زیاد میشه و ممکنه اب با کف ظرف حاوی زرده برخورد کنه و زرده ها کمی پخته بشن )
اب که جوش اومد ظرف کوچیکتر که زرده ها داخلش هستن و میزاریم روی ظرف اب
و با همزن شروع به زدن میکنیم به این روش هم زرده ها حجیم و کشدار میشن و هم اینکه باکتری های زرده از بین میرن ...
زرده ها که حجمشون دوبرابر شد کافیه
شیر و موز های یخ زده رو داخل غذاساز میریزیم ،اگه غذاساز ندارید و میخواید از مخلوط کن استفاده کنید باید کمی صبر کنید تا موزها کمی باز بشن .
در نهایت موز پوره شده و زرده های فرم گرفته و خامه فرم گرفته رو به ارومی با هم مخلوط میکنیم ،، خامه هم حتما باید فرم گرفته باشه میتونین از شیرینی فروشی ها تهیه کنید ان شاالله در اینده یکی دوپست اختصاصی در مورد خامه و نحوه ی صحیح فرم دادنش کلیپ میزارم
مواد که کامل مخلوط شد در صورت تمایل کمی رنگ زرد اضافه میکنیم و میزاریم داخل فریزر برای ۴ الی ۶ ساعت نیاز به همزدن هم نداره .فقط یه نکته بهتره تازه مصرف بشه چون اگه چند روز بمونه ممکنه بخاطر موز کمی به تلخی بزنه سه تا جام متوسط با این میزان بستنی پر میشه
♥️
خداجان!!!
تو معنای سڪوتِ منی به همین سنگینی
به همین زیبایی!
تو...
تصویرِ لحظه ی ماتِ خوشه های گندمی،
زیرِ باران!
ترجُمانِ بغضِ صحرایی،در گوشِ نسیم!
تعبیرِ لبخند آسمانی،
در آغوشِ رنگین ڪمان!
تو از میانِ تمامِ شعرها
همانی ڪه هیچ گاه نمی نویسم!
از میانِ خاطره ها همانی ڪه ندیدم
و از میان رویاها،
آنی ڪه به خوابم نَیامد
تو...
همان لبخندی ڪه گُمش ڪردم!
و از میانِ تمامِ حروف،
همانی ڪه ڪشف نشد!
تو معنای سڪوتِ منی!
به همین سنگینی
به همین زیبایی!
#خدایا_شکرت_ڪه_هستی
#گوزلمه
مواد خمیر:
4 لیوان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر
یک قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک فوری
دو قاشق شکر
یک قاشق نمک
آرد به میزان لازم
مواد گوشتی:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز
یک قاشق غذاخوری رب
روغن مایع
نمک فلفل سیاه و پول ببر
مواد پنیری:
پنیر دلخواه
جعفری
100 گرم کره
طرز تهیه:
همه مواد خمیر به جز آرد را مخلوط میکنیم تا آرد را کمکم اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت استراحت میدهیم.
گوشت را تفت میدهیم پیاز خرد شده و روغن مایع را هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم رب و نمک و فلفل را هم اضافه کرده و 2_3 دقیقه میپزیم و از روی حرارت برمیداریم
برای مواد پنیری پنیر را با چنگال له میکنیم و با جعفری خرد شده مخلوط میکنیم.
خمیر عمل آمده را به اندازه نارنگی چانه میکنیم و با وردنه به شکل دایره باز میکنیم از مواد میانی نصف خمیر قرار داده و خمیر را میبندیم و داخل تابه تفلون با حرارت ملایم پشت و رو میپزیم.
در صورت تمایل میتونید با کره روی گوزلمهها را چرب کنید.
🌟
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
☑️ 9 راهکار برای ازبین بردن بوی بد دهان
1- جویدن مقداری سبزی جعفری موجب کاهش بوی بد دهان که ناشی از خستگی روزانه و نخوردن غذا است، میشود.
2- مسواک کردن با جوش شیرین نیز در رفع بوی نامطبوع دهان بسیار موثر است چون مولکولهای بو را به خود جذب میکند و خواص ضدباکتریایی دارد.
3- استفاده از چاشنیهای معطر مثل میخک، دانههای هل و رازیانه نیز پس از هر وعده غذایی در رفع بوی بد دهان بسیار موثر است.
4- عرق نعناع بوی بد دهان را کم میکند.
5- پونه؛ برطرفکننده سکسکه و بوی بد دهان. پونه از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است.
6- درمان بوی بد دهان با خوردن کرفس. کرفس سبزی زیبا، خوشعطر و پرخاصیتی است.
7- خوردن انجیر بوی بد دهان را از بین میبرد.
8- کاهش بوی بد دهان با مصرف قهوه.
9- نوشیدن آب کافی نیز یکی از راهکارهای مفید برای کاهش بوی بد دهان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پرتقالی
مواد لازم
دو عدد ران مرغ
یک عدد پیاز متوسط
هویج فلفل دلمه
یک لیوان اب پرتقال
نصف لیوان اب
پور فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودر سیر،پودر پاپریکا،کاری،نمک به میزان دلخواه
یک قاشق غذا خوری رب
طرز تهیه
در یک کاسه تمام ادویه هارو مخلوط م کنیم و روی تکه های مرغ می ریزیم و با دست همه جای مرغ پخش می کنیم و داخل تابه که روغن ریختیم و داغ شده سرخ می کنیم
هر دو طرف مرغ که کمی سرخ شد از تابه خارج می کنیم و داخل همون ظرف پیاز های خلالی رو اضافه می کنیم یکم که تفت خورد هویج و بعد فلفل دلمه ای رو میریزیم و میذاریم یکم دیگه تفت بخوره رب رو اضافه می کنیم یکم سرخش می کنیم مرغ هارو به تابه برمی گردونیم و می ذاریم چند دقیقه با این سس تفت بخوره و روی مرغ ها ی دونه پیاز کوچیک خرد شده میریزیم اب و اب پرتقالو اضافه می کنیم درشو می ذاریم و می ذاریم اروم بپزه (می تونید نصف لیوان اب رو حذف کنید و فقط با اب پرتقال بپزید) مرغ هاکه پخت و ابش غلیظ شد اب رو جدا می کنیم و داخل یک ظرف دیگه می ریزیم
و اجازه می دیم مرغا داخل تابه سرخ بشن. ( می تونید چند تا الو هم اضافه کنید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیروگی🧑🍳
ماست سان ماس رامک ... ۱/۲ پیمانه
تخممرغ ... ۱ عدد
آرد ... ۲ پیمانه
کره ... ۱/۴ پیمانه
مواد میانی:
پنیرخامهای رامک ... ۱/۳ پیمانه
کره ... به میزان دلخواه
پیازچه ... به میزان دلخواه
قارچ ... ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده ... ۱ ق غ
نمک/ پودر سیر/ فلفل قرمز/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه