6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی یلدایی
{پارت اول}
تخم مرغ عدد
شکر نصف لیوان
روغن مايع نصف لیوان
وانيل نوک ق چ
بكينگ پودر یک چ سرپر
آرد یک و نیم لیوان
رنگ ژله ای سبز یک قطره
رنگ ژله ای قرمز نصف ق چ
پودر کاکائو یک ق غ
#کاپ_کیک_آناناس 🧁 😋
▫️آرد:2پیمانه
▫️آب کمپوت آناناس:1/3پیمانه
▫️تخم مرغ:4عدد
▫️پودر نارگیل:2قاشق غذاخوری
▫️روغن مایع:1پیمانه
▫️شکر:1پیمانه
▫️بکینگ پودر:1قاشق غذاخوری سرخالی
▫️وانیل:1/8قاشق چایخوری
▫️آناناس کمپوتی:به مقدار لازم
🔸آرد و بکینگ پودر را سه بار الک میکنیم،
تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن خوب مخلوط میکنیم تا کرمی و کشدار بشه بعد به ترتیب روغن و آب آناناس رو اضافه کرده و هم میزنیم.همزن را کنار میزاریم و آردو پودر نارگیل را کم کم اضافه کرده و با لیسک دورانی هم میزنیم.بعد داخل کپسولها میریزیم و روی هر کدوم یک تکه آناناس قرار میدهیم بعد در طبقه وسط فر با دمای 175درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت 25دقیقه قرار میدهیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫امشب بـراتـون
⭐️سلامتی آرزو میکنم
💫ان شـاءالله همیشه
⭐️سلامت و شـاداب باشید
💫شبتون بخیر عزیزان
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برایت🌼
شادی🌸
دم کرده ام🌺
بخند...🌸
و یک فنجان دعا🌺
مهمان من باش..🌸
روزت آرام و پر عشق🌺
و دلت شاد🌸❤️
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق ترکی رو اینجوری درست کن😍
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ_ناردونی نگم براتون خیلی معرکه س مواد لازمش هم که مرغ هست ترجیحاً ران مرغ حالا من از قسمت ساق مرغ استفاده کردم زیادم سرخ نکردم که سفت بشه و رب انار میخواد اونم مَلَس من دو قاشق غذا خوری ریختم ، رب گوجه نصف قاشق وپیاز داغو سیر داغ ووزعفرون فراون ،، اناردون و آب انار و آب مرغ ،،نمک رو هم در آخر اندازه کنین چون رب انار داره نمکش زیاد نشه.
کلیپ گویاس دوستان
28.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی خلاقانه با بطری 😍
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
#سینه_مرغ_پر_شده_کبابی
این خوراک درعین ساده بودن بسیار خوش واب ورنگ وخوش طعم وعطره ترکیب اسفناج با پیاز داغ با مرغ وسسی که برای مزه دار کردن مرغ استفاده می شه طعم بی نظیری بهش میده
مواد لازم ......
سینه مرغ دوتا چهار تا بدون پوست واستخوان
سس برای خوابانیدن مرغ ......
ماست معمولی یک لیوان
ابلیموی تازه نصف لیوان تا یک سوم لیوان
پودرزنجبیل یک قاشق چایخوری
پوره سه حبه سیر
پودرپاپریکا و پودرزیره وپودرتخم گشنیز و پودرکاری و فلفل قرمز از هر کدوم یک قاشق مرباخوری به جزئ فلفل که یک قاشق چایخوریه
مواد میانی مرغ..... اسفناج پاک کرده حدود 250گرم
پیاز داغ به مقدار دلخواه بیشتر باشه خوشمزه تره
اب یک لیموی معمولی
نمک وفلفل سیاه
سماق یک قاشق غذاخوری پر(ببخشید من روی فیلم اشتباهی تایپ کردم پاپریکا )
طرز تهیه ...... دستتون را روی قسمت ضخیم مرغ گذاشته وبا حرکت چاقو به سمت راست وچپ شکافی در سینه ایجاد کنید طوریکه مرغ پاره نشه
اسفناج وپیاز داغ وابلیمو ونمک وفلفل را مخلوط کنید سینه مرغ را پر کنید
ماست وابلیمو و ادویه جات و پوره سیر را خوب مخلوط تا سسی صاف ویکدست بشه مرغ را حداقل یک تا سه ساعت توی این خوابانیده و بعد تابه گریا ل یا ساده نچسب را داغ خیلی کم چرب کنید ومرغ را از سس دربیارید وبا حرارت متوسط سرخ کنید طوریکه مرغ کاملا پخته بشه حرارت را زیاد نکنید اولش اب می اندازه بعد ابش بخار می شه وشروع به سرخ کردن می کنه به خاطر سس روی مرغ خوشرنگ وطلایی می شه دوطرفش را سرخ کنید وبا گوجه کبابی وچلوی زعفرانی سرو کنید
نکته...... میتونید برای مواد داخل مرغ از پنیر پیتزاواسفناج و پیازچه و نمک وفلفل و کمی ماست خامه ای رادترکیب کنید واستفاده کنید
اسفناج را بعد شستن خرد کنید چند دقیقه بخار پز کنید بدون اب وقتی جمع شد بردارید خنک که شد با دست ابش را کاملا بگیرید
🌟