eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
بازم کیک برای عزیزانی که میانه‌ی خوبی با خامه ندارن. پیشنهاد میکنم این کیک رو امتحان کنید عالیه... مواد لازم: تخم مرغ سه عدد آرد دو لیوان شکر دوسوم لیوان روغن مایع دوسوم لیوان پودر کاکائو دو ق‌غ وانیل کمی بکینگ پودر یک ق‌غ طرز تهیه پودر کاکائو را با روغن مخلوط میکنیم تا حسابی رنگ باز کند... تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم، اول شیر و بعد مخلوط روغن و پودر کاکائو را اضافه میکنیم... بکینگ پودر و آرد را مخلوط میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم... در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم... وقتی کیک را از فر بیرون آرودیم میگذاریم سرد شود... برای سس انار یک لیوان آب انار، یک لیوان شیر، دو قاشق نشاسته و چهار قاشق شکر را مخلوط و بعد از سرد شدن روی کیک میریزیم... برای گاناش صد گرم خامه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود ولی نجوشد، بعد صدگرم شکلات را افزوده و بعد از مخلوط کردن روی سس میریزیم. نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
مواد لازم ️ ژله آلوورا 1بسته انار به ميزان لازم ژله رو با يك ليوان آب جوش بن مارى مى كنيم تا دونه هاى ژله كامل حل و ژله شفاف شود بعد اجازه ميديم تاخنك و نيم بند شود در اين فاصله انار ها رو برش زده و به صورت گل در مياريم كه دسته اى كنار هم روى پوست سفيدش هست كه اصطلاحاً ميگن گل انار كه داخل قالب سيليكونى نيمكره يه دونه گل انار به صورت بر عكس كه روى گل كف قالب باشه قرارميدهيم بعد ژله ى نيم بند رو ، روى انار ميريزيم و داخل يخچال ميگذاريم تا كامل ببندد بعد دور ژله رو آزاد مى كنيم و از قالب به راحتى جدا مى كنيم داخل ظرف سرو بر ميگردونيم. به همين راحتی نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
از بین بردن لک صورت😍😍 🗨اگر جزو آن گروه از افراد هستید که پوست صورتشان مدام پوسته می‌شود یا لک‌های سطحی دارید، حتما از این ماسک استفاده کنید و از نتیجه آن شگفت زده شوید! 📜هفته‌ای یک مرتبه حدود یک قاشق چای‌خوری عسل را با یک قاشق غذاخوری شکر دانه‌درشت مخلوط کنید، به طوری که شکرها داخل عسل حل نشوند. بعد از استحمام و در حالی که داخل حمام هنوز بخار داشت، پوست صورت خود را با این ترکیب لایه‌بردار و طبیعی ماساژ دهید تا پوسته‌ها و لک‌های سطحی از بین بروند.
🍀 آرامش اعصاب باچای دارچین طبیعت: گرم خواص: ادرارآور، مفرح، محرک اعصاب، تقویت معده، کبد، قوه باه، قلب وعروق؛ کاهش درد کمر و مفاصل،تسریع جریان خون،نیرو بخش،باز کننده انسداد مجاری، پاک کردن سینه و حنجره،بالا بردن فشار خون ضد: اخلاط رطوبتی، پا درد های رطوبتی،سرفه های رطوبتی، دلهره، بوی بد دهان، دردهای استخوانی، دیابت، سردی بدن هشدار: برای زنان باردار مضر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادِ آن روزها بخیر… کرسی های آتشی…… چراغهای نفتی….. هرچند امکانات کم بود…. اما گرم تر بودیم..! زمستان ها برف تا کمر می بارید.. اما شادتر بودیم…! حالا پکیج وشومینه هست همه چیز مدرن شده… اما انصافاً … چقدرسردمان است ⁦ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
پنکیک یک نوع کیک ساده وفوری بخصوص از نوع شکلاتی از کوچک وبزرگ عاشقشن من این مقدار رو دو برابر کردم تخم مرغ درشت یکعدد شیر سه چهارم لیوان آرد سه چهارم لیوان نشاسته ذرت یک قاشق باشه بهتره ندارید بجاش آرد همون آرد شیرینی پزی بزنید پودر کاکائو یک قاشق پر روغن مایع یک قاشق غذا خوری پر شکر یک قاشق پر بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری اسانس وانیل چند قطره آرد وبیکینگ پودر و نشاسته ذرت و کاکائو رو مخلوط والک کنید تخم مرغ وشکر واسانس رو حدود دو دقیقه بزنید سپس روغن وشیر ومخلوط آرد وبیکینگ پودر رو اضافه کرده حدود سه الی چهار دقیقه بزنید تا یکدست وروان بشه عزیزان توجه کنید بعد از دو دقیقه زدن چک کنید اگر موادتون شل آبکی بود یک قاشق آرد اضافه کنید. غلظت خمیر تو فیلم مشخصه بهتره مواد حدود بیست دقیقه استراحت کنه سپس ماهی تابه نچسپ رو رو گاز بزارید تا داغ بشه وبا ملاقه مقداری از مواد بریزید تو ماهی تابه شعله خیلی کم باشه من از یک چهارم پیمانه شیرینی پزی استفاده کردم روی پنکیک که حباب زد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه بعد از سرخ شدن روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه وبه ذایقه خودتون با عسل ویا خامه ویا شکلات صبحانه ویا کرم شانتی تزیین و نوش جان کنید. من از کرم شانتی کاکائوی استفاده کردم عزیزان بجای همزن برقی میتونیداز همزن دستی هم استفاده کنید عزیزان ماهی تابه روغن نمیخواد یک بسته پودر کرم شانتی رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط حدود سه تا پنج دقیقه بزنید تا فرم بگیره برای روی پنکیک مقداری شکلات تخته ای رو به روش بن ماری روان کردم یک قاشق پر از کرم شانتی ریختم وهم زدم و برای تزیین روی پنکیک ازش استفاده کردم میوه ها موز وانگور سیاه فریزیری هستش 🌟
بدون آرد وجوش شیرین ماستی که برای زولبیا استفاده میکنید نباید تازه باشه ماست نه زیاد شل ونه زیاد سفت باشه ترش مزه وپر چرب واسه زولبیا عالیه (زیادی ترش وکف کرده نباشه) بهتره از ماست خونگی استفاده کنید ندارید از ماست پرچرب پاستوریزه استفاده کنید ماست همزده کاله خوبه وقتی مایه زولبیا رو آماده کردید توش حباب زد آماده س عزیزان مواد زولبیا اندازه گیریش دقیق نیست چشمی شلی وسفتی تو فیلم نشون دادم وقتی قاشق رو بلند میکنید تکه تکه رو قاشق نریزه وزیاد روان هم نباشه به فیلم دقت کنید. حتما از نشاسته گل استفاده کنید نشاسته پودری خوشمزه نمیشه ومخصوص زولبیا نیست سوپر مارکتا فراونه تو فیلم هم مشخصه دون دون وسفید رنگه مواد لازم نشاسته گل دولیوان ماست دولیوان شاید کمی کمتر یا کمی بیشتر بستگی به شلی وسفتی ماست داده نشاسته رو در کاسه ای بریزید یک لیوان ماست روش وقاطی کنید سپس لیوان دیگه روش بریزید وخوب مخلوط کنید تا یکدست بشه میتونید از همزن برقی استفاده کنید. واز صافی رد کنید آگه مایه سفت بود نصف قاشق ماست بزنید آگه شل بود کمی نشاسته دوباره بزنید وسلفون بکشید وروشو بپوشید تا ۲۴ ساعت (دمای محیط باید ترش بشه ) بعد از طی این مدت با قاشق دوباره بزنید تا پفش بخوابه روغن رو داغ کنید ومواد رو بریزید تو قیف مخصوص آگه مثل من نداشتید از قوطی سس استفاده کنید به صورت مارپیچی یا دورانی داخل روغن داغ بهش شکل بدید ودوطرفشو سرخ کنید وسپس بلافاصله بزارید تو شربت ولرم رو به سردی زولبیا رو یه دفعه داخل شهد کن تا ابلق ودورنگ نشه عزیزانی که زولبیا شون نرم وخمیری میشه شربت به خوبی قوام نیومده آگه شکرک میزنه شربت زیادی قوام اومده زولبیا باید تو روغن داغ شناور سرخ بشه عزیزان توجه کنید بسیاری آز عزیزان آگه آز ماست پاستوریزه استفاده میکنن وکم ترش میشه وبالا نمیاد بعد از بیست چهار ساعت آگه دیدی بالا نیومده یک پنس جوش شیرین یا یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنید ودرست کنید عالی میشه تا جای که میتونید آز ماست محلی استفاده کنید عالی میشه. ماست من ترش بود بعد از ۱۵ ساعت خمیر ترش شد خمیر رو در دمای آشپزخانه استراحت بدید 🌟