#کنسرو_قارچ
سه کیلو قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خورد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و سرشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم ،
از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍😍
نوش جان
#دسر_زعفرانی👆🏻👆🏻
#دسر_زعفرانی
مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
✏️✏️✏️✏️
۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.
۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم کمه کم ۵ ساعت تو یخچال بمونه.منظور وقتی برای مهمانی میخوایی شب قبل حتماااا درست کنید تا کیفیت کار بهتر بشه
🌟
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای خوشمزه و مجلسی
۲ عدد سیبزمینی بزرگ
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
خامه صبحانه یک بسته
پیاز ۱ عدد
۱ ق چ نمک و فلفل سیاه
برای سس بشامل:
۳ ق غ آرد
۲ لیوان شیر
۱۰۰ گرم کره
۱ ق چ نمک و فلفل سیاه
برای رومال سیبزمینی:
۳ ق غ روغن
۱ ق چ نمک و آویشن و پاپریکا
برای سس بشامل: آرد رو تفت میدیم و شیر و کره و نمک و فلفل اضافه و هم میزنیم روی حرارت تا غلیظ شه
سیبزمینی هارو برش میزنیم و برای رومال روغن و نمک و آویشن و پاپریکا رو باهم مخلوط و با فرچه روی سیبزمینی ها میکشیم داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و سیبزمینی هارو میچینیم و در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم بپزه ،پیازو تفت میدیم و گوشت چرخکرده و خامه و نمک و فلفل اضافه و تفت میدیم و روی سیبزمینی ها ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و پاپریکا رو میریزیم و یکربع در فر قرار میدیم
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه آموزش این کباب متفاوت رو نبینی از دستت رفته بادسرسیتی همراه باش
400 گرم گوشت گوساله
1 ق چ سیر رنده شده
1 چیاز رنده شده (40 گرم)
نمک، پاپریکا فلفل قرمز
خوب ورز بدید تا یه دست بشه
2 تا سیخ چوبی رو بردارید ،دستاتونو خیس کنید و بعد مثل ویدئو بهش شکل بدید
همه رو به همن صورت آماده کنیدو بزارید تو یخچال
حالا بریم سراغ بادمجونا
روشونو چند تا برش بزنید و بزارید تو فر گرم تا بپزن (200 درجه سانتیگراد به مدت12-15 دقیقه)
بعد پوستشونو بگیرید
با سیر رنده شده(1 ق چ) ساطوری کنید
بعد با کمی روغن و نمک بزارد رو حرارت باشه تا آبش تبخیر بشه
ماست (سه چهارم لیوان) رو بزنید تا یه دست بشه بعد بادمجونارو بهش اضافه کنیدو مخلوط کنید
بریزید تو ظرف موردنظرو پخشش کنید و روشو هم ماست بریزید
خب کبابارو هم تو تابه با حرارت رو به بالا میپزیمشون
آماده که شدن بزارید رو بادمجونا
برا سسش هم میتونید کره رو با فلفل قرمز مخلوط کنید و روش بریزید
وای وای وای
نمیدونید چه طعمی داره عاشقش میشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیار_شور
🥒🥒🥒🥒🌶
اول از همه باید شیشه ها رو استریل کنید.
توی کلیپ از شیشه سه لیتری استفاده شده.
مواد لازم:
خیار سفت کوچیک(از قبل بشورید)
نمک
سرکه سفید
برگ توت تازه یا برگ مو هم میتونید استفاده کنید
گل شوید یا خود شوید
سیر
برگ بو،دو تا سه برگ کافیه
فلفل سیاه و سبز ساییده نشده
فلفل سبز برای عطر ش استفاده میشه و میتونید اضافه نکنید
شکر
🥒نصف شیشه خیار بریزید هومه سبزیجات رو روش بزارید و بقیه خیار ها رو توی شیشه بریزید.
آب جوشیده که ۱۰ دقیقه در دمای اتاق سرد شده رو به خیارها اضافه کنید،
بعد درش رو بپوشونید و بزارید آب دوباره جوش بیاد
ظرف رو تا نصفه خالی کنید و آب جوشیده شده با نمک،نمک،۱ قاشق چایخوری شکر و فلفل ساییده نشده رو اضافه کنید،میتونید در ظرف رو با سبزیجات بپوشونید بعد ببندید.
درب ظرف رو ببندید و تکون بدید(مثل کلیپ)تا زمانیکه نمک حل بشه.
یک روز دور ظرف رو با پارچه بپوشونید تا گرم بمونه
بعد در سایه و جای خنک یا یخچال نگه دارید.