eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🥗یک املت خوشمزه و مقوی🍱 🥚🧀 ۲ عدد تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری شیر کم چرب، مقداری پنیر چدار، پنیر فتا یا پارمزان، ۱/۲ پیمانه سبزیجات خرد شده (این سبزیجات به سلیقه تو بستگی دارند) و مقداری گوشت یا ماده پروتئینی که مورد علاقه توست احتیاج داری. 🥘یک ماهیتابه را روی گاز گرم کن و مقداری روغن زیتون در آن بریز. وقتی روغن گرم شد، سبزیجات و گوشت را به ماهیتابه اضافه کن و کمی تفت بده. در یک کاسه تخم مرغ ها و شیر را خوب با هم مخلوط کن. وقتی سبزیجات کمی نرم شدند، آنها را از ماهیتابه بیرون بیاور و اگر لازم است دوباره روغن کف ماهیتابه بریز. حالا تخم مرغ های زده شده را به صورت یکدست در ماهیتابه بریز و سطح آن را صاف کن. وقتی یک سمت تخم مرغ ها خودش را گرفت و سفت شد، ترکیب سبزیجات و گوشت تفت داده شده را به همراه پنیر، روی نیمی از سطح تخم مرغ ها بریز و نصف دیگر را خالی بگذار. اجازه بده تخم مرغ ۲ – ۳ دقیقه دیگر بپزد. بعد سطح خالی تخم مرغ را مثل یک نان روی سبزیجات و گوشت و پنیر برگردان و این املت خوشمزه را سرو کن. 🎂 𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋 🍵 ↓↓→→→→🍗→→→→↓↓ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
بگذارید سر خستگی هایش را بر شانه شما بگذارد؛ موهایش را نوازش کنید، کنارش بنشینید قربان صدقه اش بروید. مادرتان را می گویم گاهی هم شما برایش مادری کنید ... ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ ʝѳiɳ→☞ @madarpedar
شکلات مترو 4 عدد کره 3 قاشق غذاخوری میتونین از کره گیاهی هم استفاده کنین عسل 3 قاشق غذاخوری کره را در تابه ای نچسب بریزین آب شه و عسل اضافه کنین حرارت به حدی کم باشد که کره کف نکنه و به جوش نیاد شکلات هارو تکه تکه کنین و به مواد اضافه کنین حرارت را خاموش کنین خوب هم بزنین تا حل شه وقتی که حل شد کورن فلکس را اضافه کنین خوب مخلوط کنین فنجان و قالب های دلخواه را کمی چرب کنین و مواد را در آنها جا بدین بزارین تو دمای محیط از داغی بیفته و کم کم خودشو بگیره بعد بزارینش تو یخچال کم کم ببنده حدودا 1 ساعت بعد حاضر و آماده سروه. 🌟
عشق❤️ یعنی ...... مراقب همدیگر باشید حتی وقتی از هم دلخورید🌹👌👌
تا دیر نشده جوانه بزن! وقتی رویشی نباشد بهار هم که بیاید تو... در میان برگ های ریخته ات چوب خشکی خواهی بود برای سوختن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: یک کیلو(لیتر) شیر+۲قاشق غذاخوری آرد+ ۱/۵قاشق غذاخوری پرپودرنشاسته ذرت+۶قاشق غذاخوری شکر همگی رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود وبوی خامی آردگرفته شود وبعدازروی حرارت برداشته ووانیل رااضافه میکنیم . استکان یا لیوانهارا خیس کرده ولی آب توی لیوانهانباشدازموادریخته وبرای چندساعت هرچه بیشتربماندبهترهست حداقل ۵_۶ساعت دریخچال گذاشته وبعد ازبستن اطراف لیوان راباچاقو آزاد کرده،طبق فیلم ولیوانهاراوارونه کرده تادسر بیرون بیاد وآن رابه چندلایه تقسیم کرده ومابین آنها خامه فرم گرفته گذاشته ولایه دیگرراروی آن وبعددرپودرنارگیل زده و روی آن شکلات آب شده وپودرپسته ریخته وتزیین میکنیم.
نشاسته گل نصف لیوان (۷۵ گرم) آرد برنج یک چهارم لیوان(۴۰ گرم) شےر ۳ لیوان (۷۵۰ میلی) آب ۲ لیوان (۵۰۰ میلی) شکر ۱ لیوان (۲۳۰ گرم) (تا یک و نیم لیوان هم مے تونید بریزید) گلاب نصف لیوان (۱۲۰ میلی) لیوان من همون لیوان دسته دار فرانسه است . اینجا شما مے تونید از هر پیمانه و لیوان استفاده ڪنید براے عبارات لیوانے فقط همه رو با همون اندازه بزنید . نشاسته و آب سرد رو با هم مخلوط ڪردم . داخل شیر سرد آرد برنج رو الک ڪردم و مخلوط ڪردم . مخلوط نشاسته آب رو از صافے رد ڪردم و بهش اضافه ڪردم و مخلوط ڪردم . روی حرارت ملایم رو به ڪم قرار دادم و مرتبا هم زدم .چون آرد برنج داره ممڪنه ته بگیره حواستون باشه لحظه اے غافل نشید مدام هم بزنید . وقتے به غلظت فرنے رسید شڪر رو اضافه ڪردم . شڪر یک لیوان شیرینے ملایم و خوبے داره .مرتبا روے حرارت هم زدم و باز ڪه ڪمے غلیظ شد گلاب رو اضافه ڪردم . همین طور به هم زدن روے حرارت ادامه دادم . از قاشق چوبے هم بهتره استفاده بشه . تا جایے ڪه رد قاشق روش بمونه و محو نشه آماده است . براے من نزدیک یک و نیم ساعت زمان برد ولے این تایم تقریبے هست . این هم زدن و این ملایم بودن حرارت رعایت بشه تا هم دسر بدے خامے نشاسته نمیده و هم ترحلوا شل نشه . اگر زیاد روے حرارت هم بزارید ترحلوا بعدش ترک ممڪنه بخوره . بعد داخل ظرفے به اندازه ۲۲ در ۲۲ رو یک ڪم چرب ڪردم و نصف از مواد رو داخلش ریختم و صاف ڪردم و اگر خواستید این شڪلے دو رنگ روے هم باشه مابقے مواد رو روے حرارت قرار دادم و بهش زعفران غلیظ اضافه ڪردم و مرتب باز روے حرارت هم زدم تا رد قاشق محو نشه . بعد از حرارت برداشتم روے لایه اولے ریختم . لاےه اول هم ڪه توے محیط هست و مونده یعنے فاصله ریختن دو لایه روے هم نهایتا پنج دقیقه میشه .بعد هم همون طور گرم روے لایه اول ریختم هیچے نمیشه نگران نشید و بعد صاف ڪردم و یک ڪم توے محیط بمونه از گرمے بیفته و بعد میزارم یخچال . بلافاصله گرم هم یخچال بزارید ترک مے خوره . حدودا چهار پنج ساعتے یخچال باشه وقت داشته باشید بیشتر هم باشه ڪه بهتر . بعد دورش رو با چاقو آزاد ڪردم و روش یک دیس گذاشتم و برگردوندم و بعد به دلخواه لوزے شڪل برش دادم و یا هر طور ڪه دوست دارید . 🌟
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقدار گوشت چرخ کرده من حدود ۴۰۰ گرمه (مخلوط گوشت گوساله وگوسفندی) هر همبرگر حدود صد گرم چرخ کرده میخواد گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰ گرم یک عدد پیاز تقریبا بزرگ یک عدد آرد سوخاری دو قاشق نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی پودر سیر به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید حدود ده دقیقه وقتی مواد کاملا مخلوط شدن اونو شکل بدید با استفاده از در قوطی ونایلون فریزیر به راحتی شکل داده میشه طبق فیلم☝ وقتی همبرگر ها رو شکل دادید بزارید تو همون نایلون فریزیر بمونه بزارید یخچال به مدت یکساعت از ماهی تابه نچسب استفاده کنید فرقی نداره چدن یا تفلون باشه احتیاج به روغن نداره فقط کمی با برس چرب کنید وماهی تابه رو گرم کنید همبرگر ها رو توش بزارید ودوطرفشو سرخ کنید شعله متوسط باشه وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد یک ورقه پنیر گودا روش بزارید تا با گرمای همبرگر پنیر آب بشه دوست دارید پنیرش بیشتر باشه دو ورق بزارید نو باگت رو برش بزنید به ترتیب یک لایه سس قرمز،کاهو،همبرگر،گوجه فرنگی،خیار شور،لایه دوم نون باگت روش بزارید وبا دست به ارومی کمی فشار بدید وبا سس سفید یا سس قرمز تند نوش جان از پیاز خام هم میتونید استفاده کنید پیاز رو با رنده ریز رنده کنید آب پیاز رو کامل نگیرید پنیر گودا سوپر مارکتا دارن عزیزان میشه از پنیر استفاده نکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح برفیتون ❄️ پرانرژى ونشاط صبحتان سرشارمهربانی صبحی دیگری از راه رسید انشالله امروز پرازخیرو برکت باشه دلتون به پاکی صبح افکاربلندتون سبز زندگیتون سرشاراز مهربانی روزتون پراز معجزه سلام صبح بخیر🌨❄️❄️