#رول_مرغ😋
مواد لازم🔻
شیر 1.15 لیتر (4.7 فنجان)
3 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن آرد ذرت
720 گرم (5.8 فنجان)
آرد 450 گرم (3.6 فنجان) (همه منظوره)
3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
3 قاشق چایخوری فلفل چیلی
3 قاشق چایخوری نمک
3 سینه مرغ
پنیر سوئیس
ژامبون
روغن
طرز تهیه🔻
شیر ، تخم مرغ ، روغن را بزنید. آرد ذرت ، آرد ، نمک ، بکینگ پودر و فلفل را مخلوط کنید. مخلوط شیر را بریزید و خوب مخلوط کنید. سینه مرغ را به 2 قطعه برش دهید. مقابله به عقب روی هر دستپوش پنیر ، ژامبون قرار داده و رول کنید. هر رول را روی سیخ رشته کنید و آن را در سلفون بپیچید. به مدت 2 ساعت یخ بزنید. شیب رول مرغ منجمد در یک سیخ کباب به خمیر و عمیق سرخ.کنبد بعد بزارید داخل فر به مدک ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کهمغز پخت بشه
⚠️نکته داخل فر حتما یه کاسه کوچیک اب بزارید.
🌟
#خـــــدا_و_آدم
واقعا قشنگه حتماً بخونید ...👌🏻
⇜پس از آفرینش آدم
خدا به او گفت :
نازنینم آدم ...
با تو رازی دارم
اندکی پیشتر آی ...
آدم آرام و نجیب آمد پیش
زیر چشمی به خدا می نگریست
محو لبخند غم آلود خدا
دلش انگار گریست
( قطره ای اشک ز چشمان خداوند چکید)
نازنینم آدم ...
یاد من باش ، که بس تنهایم
بغض آدم ترکید
به خدا گفت :
من به اندازه ی گلهای بهشت
نه! به اندازه عرش
نه...نه... من به اندازه تنهاییت ای هستی من ...
دوستدارت هستم
آدم ، کوله اش را برداشت
خسته و سخت قدم بر میداشت
راهی ظلمت پر شور زمین
زیر لبهای خدا باز شنید ...
نازنینم آدم ...
نه به اندازه تنهایی من ...
نه به اندازه عرش ...
نه به اندازه گلهای بهشت ...
که به اندازه یک دانه گندم
تو فقط یادم باش
نازنینم آدم ...نبری از یادم👌🏻❤️
❤️لبخندی از مهر وعشق
ودوستی بچسبانيد گوشه لبتون!
يک ليوان چای تازه دم بنوشيد☕️
يک موسيقی خوب برای
خودتون پخش کنيد و گذشته
و آينده را بگذاريد به حال
خودشون مهم همان عشق، همان لبخند
همان چای، همان موسيقيست...👌
دلهای پاک❤️
همچون برکههای زلال
و آرامیاند که
پرندگان سبکبال
برای رفع خستگی کنار آن
مینشینند و به آن پناه میبرند
خوشا بحال دلهای پاک
وخوشا بحال کسانی که
مایهی آرامش دیگرانند🌷
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی
#جوجه_چینی
فیله یا سینه مرغ نواری شده حدود 500 گرم
آرد سفید سه صفر(شیرینی پزی) 130 تا 150 گرم...حدود یک پیمانه ولی ممکن است بسته به جنس آرد کمی بیشتر یا کمتر مصرف شود
تخم مرغ 3 عدد
ماءالشعیر بدون طعم(کلاسیک) 1/4 پیمانه
شیر ولرم 1/4 پیمانه
زعفران دمکرده 1/2 قاشق چایخوری(به منظور خوشرنگ شدن بنیه در زمان سرخ شدن و از بین بردن بوی زُهم تخم مرغ)
خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری استاندارد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
نمک؛فلفل،مودر سیر یا سیر به میزان لازم
سس خردل حدود 1 تا قاشق مرباخوری(به دلخواه)
مقداری آرد اضافی برای کاور نهایی فیله های مرغ
ابتدا مرغها را با مقداری نمک+فلفل+پودر سیر یا سیر+سس خردل(به دلخواه)مزه دار کرده و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا مزه دار شوند.
👩طرز تهیه یه شکلات نارگیلی بسیار خوشمزه😋
🔹مواد لازم:شکلات سفید ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
وانیل کمی در صورت تمایل
شکلات شیری و نقل رنگی برای تزیین
🔹طرز تهیه : شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود از روی شعله بر دارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید و نقل رنگ دلخواه بپاشید
👩نان _صبحانه 🥪🥪
🔹مواد لازم :
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه.
تخم مرغ : 3 عدد.
پنیر پیتزا : نصف پیمانه.
جعفری خرد شده : کمی.
روغن مایع : 3 ق غ.
نمک و فلفل : به میزان لازم
🔹طرز تهیه :
ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه میدهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر.
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه.
به همین راحتی به همین خوشمزگی 😋.
این نون ها رو می تونید در فر ، توستر و ماکروفر هم تهیه کنید.