فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بریان
ادویه ای که برای مرغ بریان استفاده کردم
زیره یک و نیم ق چ زیره
گشنیز یک و نیم ق چ
سیر سه حبه
روغن زیتون چهار ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده دو الی سه ق غ
زعفران غلیظ دو ق غ
.
مرغ رو از مواد مرینت بیرون بیارید مواد رو از داخل شکمش بردارید.
تخم گشنیز و زیره رو آسیاب کنید سیر رو رنده ریز کنید و همراه با روغن زیتون، نمک وفلفل، جعفری و زعفران مخلوط کنید و با دست تمام سطح مرغ رو بهش آغشته کنید قسمت سینه مرغ رو زیر پوستش حتما از ادویه ها بزنید.
پاهای مرغ رو بهم وصل کنید و محکم ببندین. بال رو به سینه مرغ بدوزید.
ته یه ظرف یکم هویج، کرفس، سیر، لوبیا بذارید مرغ رو روی سبزیجات قرار بدین.
دو لیوان اب بریزید (من تو فیلم فراموش کردم بذارم)
روی مرغ رو فویل بکشید فویل رو جوری بکشید که مرغ هیچ تماسی با فویل نداشته باشه چند تا سوراخ کوچیک روی فویل بذارید.
داخل فر از پیش گرم شده طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت دو ساعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 سلام رفقا اینم یه غذای خوشمزه که خیلی ساده میتونید تو خونه درستش کنید😍
.
و اما ادویه هایی که استفاده کردم:
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر
و برای بردینگ (پوشش مرغ):
دو پیمانه آرد گندم، نصف پیمانه آرد ذرت و نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر
تلنگر
#وقتی بمیرم😔😔😔
وﻗﺘﯽ ﺑﻤﯿﺮﻡ ﻫﯿﭻ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺍﻓﺘﺎﺩ...!!!
ﻧﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺨﺎﻃﺮﻡ ﺗﻌﻄﯿﻞ ﻣﯿﺸﻮﺩ...!
ﻧﻪ ﺩﺭ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﺣﺮﻓﯽ ﺯﺩﻩ ﻣﯿﺸﻮﺩ...!
ﻧﻪ ﺧﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺴﺘﻪ ﻣﯿﺸﻮﺩ...!
ﻭ ﻧﻪ ﺩﺭ ﺗﻘﻮﯾﻢ ﺧﻄﯽ ﺑﻪ ﺍﺳﻤﻢ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻣﯿﺸﻮﺩ ...!
ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﮐﻤﯽ ﺳپیدﺗﺮ ﻣﯿﺸﻮﺩ...!!!
ﻭ پدﺭﻡ ﮐﻤﯽ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺗﺮ ...!!!
ﺍﻗﻮﺍﻣﻤﺎﻥ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺁﺳﻮﺩﻩ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ...!!!
ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﺎﮐﺴپارﯼ ﻣﻮﻗﻊ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﮐﺒﺎﺏ
ﺁﺭﺍﻡ ﺁﺭﺍﻡ ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﺸﻮﺩ ...!
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﻨﻬﺎ ﮔﻮﺭﮐﻨﯽ ﺭﺍ ﺧﺴﺘﻪ
ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...!
ﻭ ﻣﺪﺍﺣﯽ ﮐﻪ ﺍﻟﮑﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﺎﯼ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺍﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﺪ
ﻭ ﺍﺷﮏ ﺗﻤﺴﺎﺡ ﻣﯿﺮﯾﺰﺩ ...!!!
ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ تنهای تنها
ﻣﻦ می مانم ﻭ ﮔﻮﺭﺳﺘﺎﻥ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﮏ
ﻭ اعمالم ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﻢ
می ماند...!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون قرمه سبزی
💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫امشب از خــدایـی کـه
✨از همیشه نزدیکتر است
💫برایتان عاشقانهترین
✨لحظات را میطلبم
💫زیبـاتـریـن لبخندها
✨را روی لبهایتان و
💫آرام ترین لحظات را
✨برای هر روز و هر شبتان
💫شبتون خـوش در پنـاه خــدا
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
#شیرینی_برساق
عزیزان میتونید مقدار مواد رو نصف کنید ویا دوبرابر
اگر میخواید نصف کنید تخممرغ رو بزنید تا از لختگی دربیاد نصفشو بریزید .
مقدار آرد تقربیه بستگی به آبخوری آردها داره
این مقدار من حدود ۶ لیوان آرد لازم داشت
سعی کنید به صورت آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید آرد زیادی بخوردش بدید شیرینی سفت وخشک میشه.
زردچوبه تو این شیرینی برای رنگ دهی به شیرینه دوست ندارید نریزید
این شیرینی از زیره استقاده میشه چون بچه ها از بوی زیره خوششون نمیاد من از هل کوبیده استفاده کردم
از آرد بربری ویا آرد سفید میتونید استفاده کنید
آرد حدود ۶ لیوان
تخم مرغ یک عدد
شکر دو سوم لیوان (این شیرینی کم شیرینه)
ماست یک لیوان فرقی نداره از چه ماستی استفاده میکنید فقط ترش نباشه من از ماست خونگی استفاده کردم
روغن حیوانی ویا جامد نصف لیوان
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
هل چند دونه کوبیده در صورت استفاده از زیره یک قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه یک قاشق مرباخوری صاف
دو حبه قند
اب ولرم نصف لیوان کمی کمتر
اب ولرم بریزید تو کاسه ای حبه قند اضافه وپودر خمیر مایه روش بپاشید وده دقیقه بزارید
تخم مرغ وشکر رو بزنید تا باهم مخلوط بشن
زردچوبه واب ونمک وخمیر مایه وماست رو اضافه کرده بزنید تا یکدست بشه آرد رو کم گم بریزید وبا قاشق بزنید.سپس به تخته کار انتقال بدید طبق فیلم با آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید. خمیر باید نرم ولطیف ویکدست باشه
خمیر رو انتقال بدید به کاسه چرب شده روشو بپوشونید یک الی دوساعت.
سپس چونه های به اندازه گردو بردارید طبق فیلم رو آبکش بهم کنید وتو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت بشه سپس از روغن خارج کرده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه برای تزیین از پودر قند میتونید استفاده کنید
خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید تا مغز پخت بشه
بعد از سرد شدن در کیسه فریزیر ویا ظرف در دردار نگه داری کنید این شیرینی تو یخچال دو هفته ماندگاری داره
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاناکوتا_وانیلی
#ژله_ابری
یک بسته پودر ژله بلوبری رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید .وبزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره سفت نشه
تا ژله آماده میشه پاناکوتا وانیلی رو آماده کنید
شیر دولیوان
خامه 300 گرم من از خامه قنادی استفاده کردم چون شیرین بود شکر نزدم اگر از خامه صبحانه استفاده میکنی یک چهار لیوان شکر بریزید
پودر ژلاتین ساده دوقاشق مرباخوری
آب یک چهارم لیوان
وانیل کمی
ابتدا خامه رو بزنید تا باز بشه و میزاریم روگاز حرارت خیلی کم گاز ( زیاد باشه خامه میبره) خامه که گرم شد ولی نجوشه شیر رو کم کم میریزیم پودر ژلاتین وشیر وانیل رو باهم مخلوط میکنیم وبه خامه اضافه میکنیم وخوب با هم زن دستی میزنیم تا کاملا باهم مخلوط شه وقتی به درجه جوش رسید گاز رو خاموش میکنیم وتو قالب مورد نظر میریزیم من قالب تک نفره ریختم چرب کردن نمیخواد چون خامه چرب زود از قالب جدا میشه وتو یخچال میزاریم تا ببنده
پارت دوم
گراتن مخلوط
برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز داغ ۲ ق غ
قارچ ۷ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
بادمجان ۳ عدد متوسط
ذرت ۳ ق غ
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
آرد سفید ۱ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر گرم ۱ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با پیاز و کمی نمک و زردچوبه گذاشتم بپزه . بعد از پخت ریش ریش کردم .
بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم و کمی نمک پاشیدم یا داخل اب نمک بزارید و بعد سرخش کردم . من در تابه رو میزارم این طوری روعن هم کم مصرف میشه .
سیب زمینی ها رو پوست کندم و نگینی خرد کردم داخل آب جوش همراه با نمک ۱۵ دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم و بعد مرغ ریش ریش شده و پیاز داغ و فلفل دلمه ای نگینی شده و ذرت رو اضافه کردم . کمی نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه هم ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
#سس_بشامل آرد رو کمی تفت دادم و بعد کره اضافه کردم و سپس شیر گرم رو کم کم ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت مناسب برسه و بعد نمک و فلفل اضافه کردم .
کف ظرف مورد نظر کمی سس بشامل(سفید) زدم و بعد لایه لایه از مواد به دلخواه ریختم . من ابتدا سیب زمینی و بعد بادمجان و بعد پنیر پیتزا و مواد مخلوط مرغ و پنیر پیتزا و سس بشامل ریختم و دوباره همین کار رو تکرار کردم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر هم یکی دو دقیقه گریل رو ردشن کردم تا روش برشته بشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایگزین قند ترد و خوشمزه😍
شکر یک لیوان سر خالی
کنجد یک لیوان سر پر
خلال پسته برای تزئین
ابتدا شکر رو توی تابه بریزید اصلا هم نزنید فقط تابه رو تکون بدید بعد کنجد رو اضافه کنید مرتب هم بزنید تا مخلوط بشه بعد بلافاصله از روی حرارت بردارید
روی سینی چرب شده بریزید و خلال پسته بزارید و با گوشت کوب بکوبید تا نازک بشه تو این قسمت باید سرعت عمل داشته باشین