eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا...! تو زیباترین " ﺣﻀﻮﺭ " ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣایی ﻭ ﻣا ﻋﺠﯿﺐ ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺷﺖ ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم... ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم ﺑﻪ ﺁﺑﯽ ﺁﺳﻤﺎﻧﺖ ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻫﺎﯼ بیشماﺭﺕ ﺑﻪ ﺑﺨﺸﺶ ﻫﺎﯼ ﺳﺨﺎﻭتمندانه ات *الهی* یاریمان کن که در این روزگار گرفتار نامردان نگردیم....🍃💐 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌صبح به خیر🌿💖
💚🌷 ﷽❣ ❣﷽ ڪاش هر روز صبح یادمان بیوفتد ڪہ چہ‌قدردوسٺ‌مان دارے و برایمان دعا مے ڪنے سلام دوسٺ صمیمے دوستٺ دارم و برای ظہورٺ دعا مے ڪنم صبح بخیر؛ آرامش دلـــها 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
هدایت شده از عجایب جهان
صبحتـون قشنگـــــــ🌸 مهربانان روزتـان پراز عطـر گــل  🌸 بانگاهی عاشقانه به زندگی بنگرید تا چشمانتان🌸 جـز زیـبـایی چـیـزی نـبینـد 🌸 دستاتون سرشـار از نعمت🌸 لحظه هاتون شیرین 🌸
از بعثت او جهان جوان شد گیتى چو بهشت جاودان شد خوشبخت کسى کز امت اوست در سایه دین و رحمت اوست با بعثت آن نبى مرسل بتخانه به کعبه شد مبدل‏ این عید به اهل دین مبارک بر جمله ی مسلمین مبارک . . . عید مبعث مبارک ...🎉🎊🎉 .
سلام مهربونا حال و احواتون خوبه . یه ژله راحت که با ۲ تا بسته پودر ژله میشه درست کرد و اگر هم بخواید مثل من رنگ های قرمزش از پر رنگ به کم رنگ بره می تونید به این روش عمل کنید ☺️😀 من برای درست کردن این ژله از دو بسته پودر ژله آلوورا و قرمز (هندوانه) استفاده کردم . شما برای رنگ قرمز از هر پودر ژله دل خواه می تونید استفاده کنید . در ابتدا به دو تا ظرف گرد نیاز داریم . یکی از ظرف های گرد کوچک تر از اون یکی باشه . یک بسته پودر ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم ، روی حرارت غیر میتقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد نصف لیوان شیر که در دمای محیط بوده ، اضافه کردم و ترکیب کردم . ظرف گرد اونی که بزرگتر هست رو کف و دیواره اش رو با کمی روغن مایع چرب کردم . از ژله آلوورا کمی کفش ریختم و گذاشتم یخچال ببنده ، بعد که بست ، ظرف گرد کوچیک تر رو کفش و دیواره های بیرونی رو کمی چرب کردم . وسط ژله قرار دادم برای اینکه از جاش تکون نخوره یک چیزی قرار دادم . از ژله آلوورا کناره ها ریختم تا بالای دیواره ها و بعد گذاشتم یخجال ببنده . وقتی بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، کمی داخل ظرف گرد آب گرم ریختم ، آب جوش نباشه و بعد تکون دادم که از ژله خارج بشه . برای رنگ قرمز ، یک بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و توی محیط گذاشتم خنک بشه و بعد نصف لیوان شیر که در دمای محیط بوده اضافه کردم . ژله قرمز رو ۳ قسمت تقسیم کردم. به یکیش یک قطره رنگ خوراکی ریختم . یکی رو همین طور گذاشتم موند و اون یکی یکی دو قاشق بستتی ریختم . اولین لایه ژله قرمز پر رنگ ریختم ، وقتی بست ژله رنگ قرمز متوسط و وقتی بست ، ژله قرمز کم رنگ رو ریختم و وقتی بست مابقی آلوورا رو روش ریختم . بعد از ۶ الی ۷ ساعت از یخچال بیرون آوردم ، دورش رو با کارد آزاد کردم و دیدم که جایی گیر نداره روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . اکر دیدید آزاد نیست داخل آب ولرم چند ثانیه بزارید و خارج کنید . پ.ن : بین ریختن هر لایه وقفه نندازید وقتی ژله کمی بست مراحل بعدی رو انجام بدید . 🌟
روزتون شیک🍃🌷 همراه با موفقیت خیر و برکت در کارتون لبخند رو لباتون شادی تو دلاتون🍃🌷 خداوند همراه لحظه هاتون آخرین شنبه بهمن ماهتون پر از شادی و آرامش 🍃🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🔴دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه. همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل😆😆 در می آوریم. قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم. برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید.
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر گرم ۱.۵ لیوان شیر سرد نصف لیوان پودر ژلاتین ۲ ق غ (لوازم قنادی ها و برخی سوپری ها دارند ) شیرعسلی الفجر ۳۰۰ گرم (سوپری ها و هایپرمارکت ها ولوازم قنادی ها دارند ) خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ (میزانش کاملا سلیقه ای) پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . توی یه طرف دیگه یک و نیم لیوان شیر گرم رو با شیر عسلی مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و بعد که تقریبا توی محیط خنک بود خامه رو ریختم و مخلوط کردم . دو قسمت کردم دل به خواهی به یکیش کمی پودر کاکایو که کمی با آب حل کرده بودم و اصافه کردم . قالبم پلاستیکی بود و چون خامه داره چرب کردن هم نمی خواد به ترتیب اول از مواد کاکائویی ریختم و گذاشتم یخچال کمی که از نیم بند سفت تر شد لایه سفید رو ریختم و به این شکل لایه ها رو پر کردم . بعد از بسته شدن کامل دورش رو با چاقو ازاد کردم و دیدم که دسر آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم . بعدا نوشت : عزیزان ۳۰۰ گرم شیر عسلی رو دقیق نمی دونم چه قدره اما یه قوطی کمتر از ۴۰۰ گرم دقیق ۳۸۷ گرم هستش . میشه گفت تقریبا سه چهارم قوطی . در مورد تعداد هم دقیق نمی دونم شاید بشه گفت ۸ نفر .