eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
ایده میوه آرایی برای بچه ها
مرغ شکم پر مرغی که برای شکم پر انتخاب میکنید (یک هشتصد تا یک و نهصد )کیلوگرم باشه با پوست باشه بهتره مواد داخل شکم رو آماده میکنیم یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وبا کمی روغن تفت میدیم تا طلا سبک وطلای شه(سرخ نشه ) روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان (من از مایع استفاده کردم ) ؛ گردو وکشمش از هرکدوم سه قاشق/ آلو چند عدد/رب انار دو قاشق من اینجا چند قاشق هم انار خشک شده زدم، زردچوبه ونمک وفلفل وکمی‌دارچین ؛ همه مواد رو با هم قاطی میکنیم ومخلفات رو داخل شکم مرغ میریزیم واون و با نخ وسوزن میدوزم البته هرچه دنبال سوزن‌گشتم پیداش نکردم از خلال دندان برای فیکسش استفاده کردم خیلی هم خوب جواب داد🤗مایعی که ازش مونده روغن وادویه با برس به مرغ میمالیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه؛ تا مواد به خورد مرغ بره ومرغ مزه دار شه . صبح یک ماهی تابه نسبتا گود رو میزاریم رو گاز از همون روغن کف قابلمه که مرغ گذاشتیم توش میریزیم تو ماهی تابه ومرغ رو باهاش سرخ میکنیم سپس تو قابلمه نسوز پیاز خلال شده و هویج پاک کرده و حلقه ای برش زده رو میچینیم میتونید از قارچ وسیب زمینی هم استفاده کنید یک لیوان آب میریزیم ومرغ سرخ شده رو میزاریم رو پیاز و هویج درشو میزاریم تا آب بجوش بیاد آب که جوش اومد شعله رو کم کنید تا پیاز ومرغ آب بندازن وبا حرارت کم بپزه یکساعت که گذشت مرغ رو به آرومی برگردونید طرف دیگه گاه گاهی با ملاقه از آب مرغ بریزید رو مرغ تا مرغ خشک نشده نیم ساعت اخر هم کمی زعفران دم کرده روش بریزید تا قشنگ رنگ بگیره وروش طلای بشه اینجا باید حرارت خیلی کم باشه پیاز که داره سرخ وکاراملی میشه زود ته میگره من تا مرحله سرخ کردن پیاز وهویج پیش رفتم شما میخواید سس داشته باشد مرغ و هویج رو به آرومی خارج کرده و از آب مرغ بعنوان سس استفاده کنید میتونید به آبش هم کمی رب بزنید عزیزان اواسط پخت من به آب مرغ کمی نمک واب لیمو اضافه کردم حتما امتحان کنید این روش عالیه زمان پخت دو الی سه ساعته میخواید تو فر بپزید همین روشه دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت سه الی چهار ساعت نصف لیوان آب بریزید وقتی میخواید بزارید فر 🌟
خوشبختى را بايد هميشه با اندوخته هاى روزمره ات خلق كنى آرزو میڪنم در اين عصر زمستانی عشق ،محبت ،سلامتی همنشین شما عزیزان باشد
🌞 دیروزم مهم نیس. 🌞 من امروز خوشحال هستم و قدر داشته هایم را میدانم و از زندگی ام لذت میبرم.
تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱.۵ لیوان شیر ۱.۵ لیوان روغن مایع ۱ لیوان ( دستورها اکثرا ۱.۵ لیوان هستش من یک لیوان می ریزم ) آرد سفید قنادی ۲ لیوان پودر کاکائو ۴ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق م وانیل ۱/۴ ق چ جوش شیرین ۱/۴ ق چ(جاش بیکینگ پودر می تونین ) کلا مایعات این کیک زیاده و به خاطر همین جوش شیرین ریخته میشه تا بافت کیک به حالت اسفنجی در بیاد . همه مواد در دمای محیط نیم ساعت قبل قرار بگیره . شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و حدودا ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی زدم تا شکر توش حل بشه . از این مواد یه لیوان برداشتم و جدا گذاشتم این همون یه لیوان سسی هست که در کلیپ می بینین رویه کیک که گرم و داغ هست ریختم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن برقی خوب زدم وانیل هم اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو الک کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم . زیادی هم زدن این مرحله باعث میشه کیک پف نکنه . حالا هر قالبی میشه ، من از ظرف سرامیکی استفاده کردم . قالب رو با (۵۰ گرم کره یا روغن جامد +۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم ارد مخلوط و ۵ تا ۶ دقیقه با همزن برقی زده در طرف درر بسته در یخچال نگه داری بشه ) چرب کردم و مواد رو ریختم . این مقدار مواد قالب گرد حدودا ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه و برای قالب مربع ۲۵ در ۲۵ . می تونه قالب از این هم کوچکتر باشه فقط ارتفاعش حتما بیشتر باشه . برای من الان ۲۵ در ۱۵ هستش که ارتفاعش کمی بیشتر شده . فر رو هم که از یه ربع قبل روشن شده و در فر ۱۷۰ درجه حدودا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه . با خلال دندون چک بشه که پخته یا نه . بعد که کیک گرم و داغ هستش برش دادم و سوراخ هایی توش ایجاد کردم و اون یه لیوان سسی که کنار گذاشته بودم رو رویه کیک ریختم . و از پودر پسته و نارگیل هم برای تزیین استفاده کردم . کیک که خنک شد بیرون آوردم و چه بافتی و چه طعمی جاتون سبز 😊⚘ صد البته که روی گاز هم توی فر دست ساز می تونین درست کنین . 🌟
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید. برای ۳ نفر گوشت ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین زعفران به میزان لازم برنج ۲ پیمانه کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ پیاز داغ ۳ ق غ گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم . داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم . برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اونایی که مث من عاشق پنه آلفردو هستن این پست رو از دست ندین که دقیقا مزه رستورانیشو میده😋😍
بہ اندازه🌷🍃 تڪ تڪ گلبرگ هاے دنیا🌷🍃 شادمانی براتون آرزو ميكنم 🌷🍃 میدانم ڪہ این شادمانی🌷🍃 قرینِ سلامتي ست🌷🍃 پس میگویم حالِ خوب🌷🍃 نصیبِ دلهاے مهربان تون🌷🍃