eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اشپزی بانو ایرانی
بادمجان شکم پر 👆👇
مواد لازم: بادمجان متوسط ۳ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز نگینی زیر یک عدد بزرگ سیر رنده شده یک ق چ قارچ خرد شده ۸ عدد فلفل دلمه ای ریز شده نصف یک عدد گوجه فرنگی رنده شده دو عدد جعفری ریز خرد شده چهار ق غ زیتون حلقه شده یک سوم پیمانه رب گوجه فرنگی یک ق غ روغن به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، آویشن یا اوریگانو به میزان لازم پنیر پیتزا رنده شده یک پیمانه طرز تهیه: بادمجان ها رو از طول به دو قسمت تقسیم کنید داخل بادمجان ها را خالی کنید به شکلی که نیم سانت از لبه باقی بماند. مغز بادمجان را که خارج کردید نگینی خرد کنید. به بادمجان ها نمک و فلفل بپاشید و برای بیست دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. در تابه ای روغن بریزید، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و نرم شود سیر و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید. قارچ، بادمجان های خرد شده و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید، گوجه رنده شده و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید تا مواد جوشیده و رب رنگ باز کند، در آخر جعفری خرد شده و زیتون حلقه شده را هم اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید. بادمجان ها را از فر خارج کنید. مقداری از پنیر پیتزا را با مایه گوشتی مخلوط کنید و بادمجان های نیم پز را با مخلوط گوشت و سبزیجات پر کنید، روی مواد را با بقیه پنیر بپوشانید ظرف را در طبقه وسط فر بگذارید حرارت را بیست درجه کم کنید و یک ربع بیست دقیقه زمان دهید تا پنیر آب شده و طلایی شود. 🌟
کیک چایی دارچین تخم مرغ چهار عدد آرد دو لیوان بکینگ پودر سه ق چ شکر یک و نیم‌ لیوان‌ چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان دارچین یک ق چ.(قابل حذف) وانیل نوک ق چ. روغن نصف لیوان ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همز ن دستی یا چنگال میزنیم باید کاملا سفید رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم‌ مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم‌ و اضافه و مخلوط میکنیم قالب کیک یا تابه رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید مایه کیک داخل قالب یا تابه می زاریم وش پخت روی گاز شعله پخش کن رو روی شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و روش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میدیم بعد این زمان چک‌میکنیم با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🫕🍅 گوجه‌فرنگی و رو از وسط نصف کنید و به همراه پیاز و سیر و روغن به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه قرار بدید.حتماً روش و با فویل بپوشونیدبعد از پخت، گوجه و تمام مواد رو داخل غذاساز میریزیم و میکس می کنیم و به همراه ۱ لیوان آب روی شعله قرار میدهیم تا کاملا بپزید و لعاب بده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. فیله مرغ و‌قارچ‌با طعم سیر و کره موادی که نیاز داری تا این غذارو برای ۴ نفر آماده کنی به ازای هر نفر ۴ تا فیله مرغ و ۴ عدد قارچ متوسط سیر ۳ حبه زعفران دم شده یک قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم نمک فلفل سیاه آب لیمو ترش
اشپزی بانو ایرانی
#پای_سیب 👆👇
پودر قند یا پودر شکر 125گرم روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 200گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب نازک خرد شده 1عدد ماست 75 گرم پودر دارچین به میزان لازم ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. وقتی پای سیب خنک شد روش پودر قند الک کنید 🌟
جوجه كباب تابه ای اول دوقاشق روغن زیتون،آب چهارپنج تا نارنج و آب يدونه پیاز بزرگ رو مخلوط کردم.دوتا سينه ى مرغ رو خورد كردم و نمك و فلفل سياه و كمى زعفران زدم و در این مخلوط دو سه ساعتی استراحت دادم و بعداز اين تايم مرغ ها رو آبکش كردم و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط كردم و به سيخ كشيدم و بعد هم داخل تابه دو سه قاشق كره ميريزم و جوجه ها رو داخلش ميچينم و شعله رو كم ميكنم و زمان ميدم جوجه ها با آب خودشون مغز پخت بشه و در پايان شعله رو كمي زياد ميكنم تا طرفينش برشته بشه و تمام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پفکی به سبک رستورانی مواد لازم: یه دونه تخم مرغ از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا یه قاشق چای خوری بکینگ پودر شیر ۱/۴ لیوان ارد به مقدار لازم خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید
27.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شیرینی ۳قلمی ،راحت،بدون فر وهمزن ومجلسی ☘️کره۱۲۵گرم ☘️آرد۲۰۰گرم(یک ونیم پیمانه) ☘️وانیل۱/۲ق چ ☘️پودرقند۶۰گرم(نیم پیمانه) 🌺طرز تهیه: لطفا ویدئو رو با دقت ببینید سوالی بود کامنت بزارید پاسخ میدم ☺️ ابتدا کره ،وانیل وپودر قند رو با قاشق مخلوط بعد با همزن برقی یا دستی ۱۰دقیقه میزنیم تا پوک ‌وسفید بشه، حالا آرد رو کم کم اضافه می‌کنیم اول باقاشق بعد با نوک انگشت مخلوط تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نمیچسبه، به اندازه گردو برمیداریم گرد می‌کنیم با چنگال طرح میندازیم حالا در تابه کاغذ روغنی گذاشته وبا فاصله میچینیم . تابه رو میزاریم رو شعله پخش کنی که از قبل گرم شده در حرارت ملایم به مدت ۲۰دقیقه بعد زیرش طلایی شد آماده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانما ببینید چی براتون آوردم😍 این جوجه کباب استثنایی رو خودتون درست کنید و ببینید چطور همه عاشقش میشن😍 یک عدد سینه مرغ کامل رو جوجه ای برش بزنین داخل ظرف مناسبی بریزین مقداری عصاره زعفران اضافه کنین مخلوط کنید و پانزده دقیقه زمان بدین تا زعفران جذاب گوشت بشه میتونین از بال هم استفاده کنین یک عدد پیاز درشت خلالی نصف فلفل دلمه خلالی نمک و فلفل سیاه و پاپریکا از هر کدام یک قاشق چایخوری یک قاشق سس خردل و یک قاشق غذاخوری سس مایونز هم بزنین مواد رو یکدست کنین و یک شب داخل یخچال بزارین جوجه ها رو از مواد خارج کنین و به سیخ بکشین روی زغال یا منقل گازی دو طرفش رو کباب کنین در حین پخت از مخلوط کره و زعفران روی جوجه ها بزنید که عطر و طعمش فوق العاده میشه بعد هم با برنج یا نون و گوجه کبابی سرو کنین درست کنید مطمئن باشید همه ازش تعریف میکنن نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین عدس پلوی مجلسی😋 ۳ پیمانه برنج رو ۳ بار بشورین و بعد به اندازه ۱ بند انگشت روش آب بریزین ۳ قاشق چایخوری نمک اضافه و بزارین کنار ۱٫۵ پیمانه عدس رو با مقداری آب بزارین تا پخته بشه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه مزه دار کنین داخل تابه مقداری روغن بریزین و مواد رو تفت بدین ۱ قاشق رب ، مقداری عصاره زعفران اضافه و تفت بدین واجازه بدین تا پخته بشه برنج ها رو روی حرارت بزارین و کمی روغن بریزین صبر کنین تا آبش کشیده بشه مقداری برنج رو زنده تر بردارین به بقیه برنج ها عدس های آبکش شده رو اضافه و هم بزنین برای تهچین ۱ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری ماست کمی زعفران دمکرده کمی نمک و ۱قاشق غذاخوری گلاب بریزین و مخلوط کنین بعد برنج زنده تر رو بهشون اضافه ،با ۱ قاشق روغن مواد رو یکدست کنین کف قابلمه ی نچسب مقداری روغن بریزین و مواد تهچین رو کف قابلمه صاف کنین روی مواد ب ترتیب گوشت کشمش شسته شده مقداری زرشک برنج و عدس مقداری دارچین بپاشین ، و این کارو تا تموم شدن مواد ادامه بدین روی برنج ها کمی کره بزارین و ۱ ساعت دم کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد🥗 از این نوع تزیین می تونین برای هرنوع سالادی مثل سالاد الویه، سالاد سیب زمینی، سالاد ذرت و ... که اب نندازن استفاده کنین من اینجا ازسالادشیرازی استفاده کردم وسریع سرسفره بردم چون سالادشیرازی بمونه اب میندازه ولی برای بقیه سالادها چندین ساعت هم بمونه مشکلی نداره تازه منسجم ترهم میشه وراحتتر برش میخوره، در کل این نوع تزیین برای بقیه سالاها استفاده بشه بهتره، حتی می تونین داخلش یک ردیف کاهوی خردشده، یک ردیف گوجه، یک ردیف کلم ،خیارو ... هم بچینین در اصل سالاد فصل باشه کلا درونش سلیقه ایه. ضمنا می تونین همین روش را با برشهای بادمجان، کدو و هویج هم انجام بدین و با مواد متناسب پرکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : مرغ :4 تكه زعفران دم شده:2 ق غ خ پياز :2 عدد متوسط زرشك :1 يا 2 ق غ خ آبليمو:2 ق غ خ رب گوجه :2 ق غ خ حبه سير يك عدد متوسط به دلخواه براى عطر چلو مرغ دو ق غ خ فلفل دلمه نمك و زردچوبه به ميزان لازم دستور تهیه : اول گوشت رو با دو ليوان اب و يك عدد پياز و يك ق غ خ زعفران و يك ق چ خ زرد ميزاريم به مدت يك ساعت بپزه و فقط يك ليوان از ابش باقى بمونه. حالا كمى روغن تو قابلمه اى جدا و بعد داغ شدن يك پياز رو خلالى كرده و تا طلايى بشه و بعد سير رو خرد كرده و بعد فلفل و رب گوجه بعد اب گوشت و مرغمون رو اضافه و ميزاريم به مدت يك ربع يا بيست دقيقه و با حرارت ملايم بپزه و در 5 دقيقه اخر پخت زرشك شسته و خشك شده و ابليمو رو اضافه و بعد يكى دو قل خاموش و نوش جان نكته:من مرغ خام رو دوست ندارم به همين خاطر بعد پخت خيلى كمى سرخ و بعد به چلو اضافه ميكنم البته اينم بگم كه بعضى ها هم از همون اول پخت مرغ رو تفت ميدن و بعد مواد اوليه رو ميزنن اما من به اين روش درست و عالى ميشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 خیارشور گوجه هویج گل کلم فلفل دلمه ای ذرت نخود کاهو سیب زمینی تخم مرغ مرغ شوید، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر روغن زیتون سس مایونز راستش همچی رو ما چشمی ریختیم ولی سیب زمینی فقط دوتا پیمونه بود بقیه همه همونی بود که تو فیلم دیدین.اول ویدیو میگم همچی رو بپزیم ولی خوب مشخصه که خیارشور، گوجه، فلفل دلمه ای و کاهو رو نپختم دیگه معلومه دیگه همه چیز رو خوب نگینی خرد کنید و خوب با هم ترکیب کنیدشون این سالاد خیلی خوشمزه میشه جای مرغ میتونید از کالباس هم استفاده کنید و جای کاهو از کلم برگ و کلم قرمز و میتونید مرغ و کالباس نریزید که اینجوری برای دوستانیکه گیاه خوار هستند عالیه میشه
اشپزی بانو ایرانی
#میگو_پلو
زمان پخت میگو نباید زیاد باشه چون باعث میشه میگو سفت بشه با حرارت بالا بپزید تا آب نندازه پختش حدود پنج الی شش دقیقه باید طول بکشه بیشتر ازاین میگو سفت میشه میگو رو حتما توی پیاز وسیر تفت بدید تا بوش از بین بره اگه گشنیز تازه نداشتید از خشک استفاده کنید این مقدار برای پنج نفره برنج چهار لیوان میگوی پاک کزده ورگ و ریشه گرفته حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم گشنیز تازه ۲۰۰ گرم خشک نصف لیوان شوید خشک یک قاشق پر شنبلیله خشک نصف قاشق رب انار دو قاشق نداشتید از تمرهندی استفاده کنید هیچ کدوم رو نداشتید نزنید پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط سیر پنج حبه کره ۳۰ گرم روغن یک چهار پیمانه نمک و زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم کشمش سرخ شده وپیاز داغ سرخ شده برای تزیین روی پلو کره وروغن مایع بزارید تا گرم بشه پیاز خرد شده، بریزید وباهاش تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه سیر رو بکوبید یا رنده کنید وبهش اضافه کنید وقتی با هم تفت خوردن ورنگ پیاز رو به طلای رفت میگو رو اضافه کنید ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید میگوها که دارن جمع میشن گشنیز اضافه وبزارید آب گشنیز کشیده بشه حرارت نسبتا بالا باشه تا پخت میگو طول نکشه رب انار که با یکی دو قاشق اب رقیق کردیم شوید وشنبلیه خشک ونمک اضافه وهمه رو باهم تفت میدیم وکنار میزازیم برنج رو که از قبل خیس کردیم میریزیم تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه میزنیم (زردچوبه اختیاریه) برنج که از کناره های قابلمه بالا اومد موقع آبکش کردنشه آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک مواد گوشتی تا تموم بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه تا پلو دم میکشه پیاز داغ درست کنید کمی کشمش پلوی بشورید وبزارید آبش کاملا بره و سرخ کنید زیادی سرخ نکنید بسوزه همینکه کشمش داره باد میکنه کافیه گاز رو خاموش کنید پلو که دم کشید .بکشید تو دیس پیاز داغ وکشمش بریزید روش و در کنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرید 🌟