eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯 ▫️تخم مرغ : ۱ عدد ▫️ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه) ▫️آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم) ▫️بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری ▫️نمک : نوک قاشق چایخوری ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم. نکته: خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید 🧚‍♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 🍔🍔🍔 چند عدد سیب زمینی تخم مرغ نمک و فلفل و پاپریکا آرد ذرت پودر سوخاری سوسیس سالامی پنیر ورقه ای اول سیب زمینی رو آب پز کنید بعد بپیچید تو سلفون وبگذارید تو فریزر نیم ساعت بمونه بعد در بیارید و حلقه ای برش بزنید و اول تو آرد ذرت بعد تو تخم مرغ زده شده و طعم دار شده با نمک و فلفل و پاپریکا بعد تو پودر سوخاری و بعد تو روغن داغ سرخ کنید و روش سوسیس و پنیر بگذارید و یه سیب زمینی هم روش ...بردارین و نوش جان کنید به همین راحتی 🧚‍♀
📚 روز حتما مواقعی بوده تا حالا توی زندگیتون که هوس مثلا شیرینی یا آش یا چیزی که در دسترستون نبوده کردید و در کمال تعجب خیلی زود شخصی به بهانه ای براتون آورده! بعد شما گفتید که:کاش از خدا چیز دیگه ای خواسته بودم! گاهی هم در ادامه میگید:خدا چیزایی که مربوط به شکم هست رو زود اجابت میکنه،ولی حالا بگم خدایا یه خونه بده! نمیده که! اما واقعا چرا اینجوریه؟ جوابش رو به ساده ترین شکل مینویسم: ما وقتی از خدا خونه و...چیزهایی که به نظر خودمون خیلی دست نیافتنی هست رو میخوایم باور نمیکنیم که خدا میتونه راحت بده بهمون بارها توی ذهنمون سوال پیش میاد: خدا چجوری بده آخه؟پول ندارم من..مگه میشه اصلا! و... هی برای خدا تعیین تکلیف میکنیم و اعتقاد نداریم که اگر بخواد،میشه... اینا خودش ایجاد مانعی میشه که به خواسته تون نرسید. اما وقتی هوس مثلا شکلات بکنید به نظرتون اصلا چیزی نیست که نتونید بهش برسید و کاملا معتقدید که خدا راحت میتونه بهتون بده! به همین خاطر هم خدا بهتون میرسونه... پس همه چی بستگی به اعتقادات قوی و درونی خودمون داره... خدا هم به دل آدمها نگاه میکنه... 🌸🌼🌸🌼🌸🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرازگاهی خودت را هرس کن تمام سختیهایت، دردهایت، خاطرات بدت را باغبانی کن سبک کن فکرت را ، ازهرچه آزارت مي دهد. وقتى ذهنت رو آروم كنى، ميتونى صداى خدا رو بشنوى از گذشته رها شو و از آینده نهراس حال را دریاب که تضمینی به دمی دیگر نیست! ظهرتون بخیر☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین روش ها برای پخت مرغ🔻 این روش فقط پخت با پیازی که خودش آب انداخته هست و خیلی خوبه که هیج آبی هم اضافه نشه ، در واقع پخت مرغ زعفرانی با پیاز و بدون رب گوجه. یک پیاز بزرگ رو خرد و خلالی کردم .داخل تابه به همراه خیلی کم روعن پیاز ها رو کوچولو تفت دادم که سبک بشه. تکه های مرغ رو قرار ددم . نمک و فلفل سیاه و قرمز بهش اضافه کردم . زعفران آب کرده با دست و دل باز بهش ریختم و کمی زیر و رو کردم . از هویج خرد شده و یا کرفس و یا فلفل دلمه ای هم در صورت دلخواه میشه استفاده کردم و همچنین از برگ بو هم داخلش استفاده کردم .درش رو گذاشتم . خود پیاز ها آب می اندازه . اگردیدید آب کم شده و آبی نداره بهش آب اضافه کنید . در آخر برگ بو رو ازش خارج کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه ای کوچک یک‌عدد فلفل سبز دو عدد پنیر پیتزا بمیزان لازم پنیر ورقه ای پستو یک برگ نمک فلفل زردچوبه رب گوجه یک قاشق بادمجان یک عددکوچک گوجه فرنگی چهار عدد نون لواش نرم دو عدد طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید و‌در انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست. برای تهیه سس گوجه‌، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمی‌روغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. . حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یه‌لایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید. ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغن‌داغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.
مواد لازم برای داخل آن: قارچ نیم کیلو فلفل قرمز ۱عدد پیاز ۱ عدد روغن مایع ۴تا ق غ نمک، فلفل سیاه، آویشن میتوانید برای داخل مرغ اسفناج ، هویج و نخود فرنگی هم استفاده بکنید ران مرغ ۸ عدد(استخوانها و پوست آن را جدا کنید و بکوبید نازک شود) با سینه مرغ هم میشود اما با ران مرغ خوشمزه تر میشه. نمک و فلفل سیاه پنیر پیتزا مواد لازم برای سس ربی: رب گوجه فرنگی ۱ ق غ آب ۱ لیوان روغن مایع ۳ ق غ آویشن، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: پیاز را خردوتفت بدیدفلفل را اضافه ودوباره تفت بدید. قارچ خرد شده را هم بریزید و با شعله زیاد بپزید. ادویه ها روهم بریزیدوقتی پخت کنار بذارید سرد شود. به مرغ ها نمک و فلفل سیاه بزنید. مواد روداخلش بزارید وبه صورت رول بپیچید. خلال دندان بزنیدتا مرغها باز نشن داخل فر بذارید و روی آن سس ربی روبریزید. برای سس رب تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و روی مرغ ها بریزید. در فر 200 درجه از قبل گرم شده بذارید ظرف فر را با فویل آلومینیومی و یا کاغذ روغنی بپوشانید و یا اگر ظرف در دارد ، در آن را بذارید. در اینصورت غذا با بخار خودش میپزد آبش را از دست نمیده و خشک نمیشه 1 ساعت زمان میبره ولی در فر شما میتواند زمان کمتر یا بیشتری طول بکشد. 10 دقیقه به پخت غذایتان مانده میتوانید گوجه فرنگی و فلفل بذارید و کمی روی غذاتون رو داخل فر باز بزارید تا کمی طلایی شود(اگه دوستدارید) حتما گرم سرو کنید. کنارش ازپلو و سالاد یا پوره سیبزمینی هم میتونید استفاده بکنید 🌟
** هیچ وقت خوبے هایت، زیباےی هایت، شادی هایت و دوست داشتن هایت رابراے زندگے بازگو نڪن. زندگی حسود است، به یڪباره همه چیزت را میگیرد.
۱ پ خمیر جادویی،۲ق جعفری برگ سیر، برگ کرفس،۲ق گوجه فرنگی خرد شده، ۱/۲ پ پنیر سفید با هم مخلوط کردم و کف قالب رو چرب کردم از خمیر به اندازه لازم برداشتم توی قالب دونات گذاشتم حدود ۱۰ دقیقه استراحت دادم . بعد این زمان با زرده تخم مرغ رومال کردم و بعد حدود ۱۵ دقیقه توی فر با دمای ۱۷۰ درجه. این نون فوق العاده خوشمزه است.حتما بپزید و نوش جان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر: آب یک لیوان با یک قاشق خمیر مایه مخلوط ده دقیقه وایمیستیم بعد یه ذره نمک و و نصف لیوان روغن میتونین کره آبشده یا روغن زیتون اضافه کنیم و هم بزنیم بعد آرد رو یه لیوان یه لیوان اضافه کنین و هم بزنین تا جایی که شکل خمزر میشه و بدست نمیچسبه روشو نیپوشونیم یک تا یک و نیم ساعت بعد خمیر رو روی آرد پهن میکنین و طبق فیلم پیتزا تابه ای رو اماده میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص😋 ۱ کیلوگرم سیبزمینی،،۱ ق غ کره ۱ لیوان شیر،،۱ ق چ نمک ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۲ ق غ آرد سوخاری،،۱ عدد پیاز ۱ دسته جعفری،،۱ ق غ روغن ۱ ق چ نمک و فلفل و زیره برای سس: ۱ عدد گوجه فرنگی،،۱ حبه سیر ۱ دسته جعفری،،۱ فنجان چایخوری آب نمک برای روش: پنیر چدار،،جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨 😋😍 ▫️شیر: یک ونیم لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️پودر ژلاتین: ۲ق.غ ▫️خامه صبحانه: ۱بسته ▫️آب سرد: نصف لیوان ▫️زعفران دم کرده: به مقدار لازم 🔸اول خامه رو داخل ظرفی میریزیم روی بخار آب میذاریم و مرتب هم میزنیم تا رقیق بشه(روش بن ماری) و کنار میذاریم. داخل ظرف دیگه ای نصف لیوان آب سرد میریزیم و پودر ژلاتینو اضافه میکنیم هم نمیزنیم یکم صبر میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه. داخل قابلممون شیر و شکر و زعفرونو با هم مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میذاریم تا شکر حل بشه نباید بجوشه بعد خامه بن ماری شده و ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن مایمون آمادس از رو گاز برمیداریم و میذاریم کنار تا یکم از داغی بیفته👌 داخل قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم و از مایمون داخلش میریزیم و برای دو سه ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. بعد لبه هاشو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم
ماست,نمک,بکینگپودرراباهم مخلوط کنید تخم مرغ وروغن مایع رااضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد رااضافه کنید تامقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر رااستراحت دهید روی سطح کار آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کرده سپسنوارهایی به باریکی یک سانت وطول ۱۰سانت می بریم وآنهارا گره میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم بعد داخل شربت ولرم بیندازید تا شیره داخل آن برودزیاد زمان نمیبرد با کمی چشیدن هم متوانید به مقدارشیرینی وجذب آن پی برد بعد از شربت درآورده وداخل آبکش قراردهید تاشربت اضافی آن گرفته شود نوش جان 💖
ابتدا اسانس و پودر بادام، عسل، بکینگ‌پودر، ارده و روغن کنجد و نمک و کنجد را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط و خمیری منسجم و لطیف تهیه کنید. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر کلوچه، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را در دست گرد کنید و به شکل توپی کوچک درآورید و با فاصله در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد، به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید نوش جان 💖
گوشت را همراه 1 عدد پیاز و 1 لیوان آب برای نیم ساعت می پزیم . در ظرف دیگری پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت می دهیم وقتی رنگش عوض شد گوشت را اضافه می کنیم و دوباره برای 2 ذقیقه تفت می دهیم. گوجه را رنده می کنیم و همراه هویج خرد شده و رب گوجه به مواد افزوده سپس 2 لیوان اب ریخته و بعد از به جوش امدن سیب زمینی و نخود سبز را هم داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد نوش جان 💖
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس کف و دیواره های 20 قالب مافین را با اسپری آشپزی کمی روغن پاشی کنید. خمیر پیتزا را به شکل یک مستطیل 35 در 30 سانتی متر در بیاورید. سپس با یک قالب شیرینی بُر دایره ای شکل به قطر 6 سانتی متر 20 دایره از داخل خمیر در بیاورید. هر خمیر دایره ای را کف قالب مافین فشار دهید. حالا با یک چنگال کف هر قالب پیتزا را سوراخ کنید. سه تا چهار سوراخ کافی است. به این شکل خمیر کف قالب ها پف نمی کند. پیتزاهای فنجانی را 8 تا 10 در فر بپزید نوش جان 💖🥙
خوب اينم يه نوع غذاى تركى ديگه كه خيلى خيلى خوشمزه است و خيلى زود هم آماده ميشه... . براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد... توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه. جاتون سبز😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۳ عدد تخم مرغ، ۲ فنجان شیر، ۱۰ ق غ آرد (کم پر شده)، نصف لیوان روغن زیتون یا نباتی، نمک ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۱ عدد پیاز، ۲_۳ عدد فلفل سبز، ۲ حبه سیر، ۱ ق چ رب گوجه، نصف لیوان آب، ۱ ق چ پودر فلفل قرمز، ۱ق چ فلفل سیاه، نمک ؛ ۱ق غ کره، ۲ ق غ آرد، ۲/۵ فنجان شیر، نمک، پنیر چدار رنده شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک لذیذ مواد لازم: ۳تا ۴ عدد بادمجان ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک کاسه آب یک عدد پیاز کمی جعفری فلفل دلمه ای یک عدد نمک و فلفل روش تهیه: بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم. بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم. مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد. برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود. میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانيا سيبزمينى سيب زميني:3-4عدد گوشت چرخ كرده:250-300گرم پياز:1-2عدد فلفل سبز:1عدد فلفل قرمز:1عدد گوجه فرنگي:1-2عدد رب گوجه فرنگي:1 ق غ رب فلفل:1 ق چ سير:1-2حبه نمك،پودرفلفل سياه و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم ✍🏻طرز تهيه ابتدا پياز و فلفل ها را خرد كرده و با مقداري روغن آنهارا تفت ميدهيم، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد و گوجه فرنگي هايي كه قبلاً خُرد كرده بوديد را همراه با رب گوجه فرنگي،رب فلفل و ادويه هارا به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را تفت دهيد سپس آن را از روي اجاق گاز برداريد. سيب زميني هارا پوست كنده و نازك برش دهيد و به صورت 4 لايه سيب زميني در داخل ظرف شيشه اي مربع شكل قرار دهيد(بين هر لايه از سيب زميني پاشيدن نمك و فلفل و مقداري پنير پيتزا فراموش نشود)مخلوط گوشت و مواد را بطور يكسان روي سيب زميني ها بريزيد و روي آن پنير پيتزا اضافه كنيد، و دوباره 4 لايه سيب زميني بر روي آن اضافه كنيد. و در آخر لازانياي سيب زميني را كه آماده كرديد در داخل فري كه از قبل180c-190c گرم شده است قرار دهيد(كمي قبل از پختن كامل لازانيا روي آن مقداري پنير پيتزا اضافه کنید
حلوا ی قصر(سرای حلواسی) ♦️مواد لازم : آرد چهار و نیم لیوان کره یا مارگارین 250 گرم پودر قند 2 پیمانه ♦️طرز تهیه : آرد را در ظرف مناسبی بریزید و با حرارت ملایم 20_25 دقیقه تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شده و تغییر رنگ دهد. در ظرف دیگر کره را آب کرده و به آرد تفت داده شده اضافه کنید.سپس پودر قند را اضافه کرده و مخلوط کنید و به مدت 2_3 دقیقه به تفت دادن ادامه بدید بعد داخل ظرف پیرکس بریزید خوب فشار بدید و سطحش را صاف کنید و برش بزنید.به مدت 3_4 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد از یخچال بیرون بیارید و روی حلوا را با پودر پسته یا فندق یا گردو تزیین کرده سرو کنید. 💖نوش جان💖
یه غذای خوشمزه و عالی و غذای ترکیه ای . من چندین بار درست کرده بودم قسمت نشده بود توی پیج بزارم . این غذای خوشمزه رو دو هفته پیش درست کرده بودم برای تنوع که اون قدر شیرینی این چند روز توی پیج گذاشتم فعلا غذا بزاریم تا بعد بازم شیرینی های عید میزارم . خیلی راحت و خوش خوراک هستش . هم با نون و هم با برنج قابل سرو هستش . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد ارد نخوچی ۱ ق غ جعفری خرد شده در صورت تمایل ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم گوجه فرنگی ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم . گوشت چرخ کرده همراه با پیاز و آرد نخودچی و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو مخلوط کردم و کمی ورز دادم . از موادم به اندازه یه گردو برداشتم و توی دستم بیضی کردم و داخل تابه ای کمی تفت دادم و سرخ کردم . سیب زمینی ها رو هم پوست کندم و ورقه ای کردم و از وسط نصف کردم و یه مقداری هم جداگانه سرخ کردم . برای سس هم یکی دو عدد گوجه رو رنده کردم و با کمی رب گوجه تفت دادن و زردچوبه و نمک و آب اصافه کردم . داخل ظرف پیرکس یکی در میون از کباب و سیب زمینی چیدم و یه مقدار هم روش گوجه چیدم و از سس داخلش ریختم و روش فویل پیچیدم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دادم . 🌟